Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Buna,

Alexiei ii curge nasucul si nu prea a dormit aseara, i-am pus o picatura de vibrocil si i-am dat un pic de panadol pentru ca mi se parea ca ar avea un pic de febra. Nu stiu ce sa-i dau in cazul in care curge nasucul...nu-l are infundat. I-am dat vibrocil pentru ca asta aveam in casa dar pe prospect scrie ca desfunda si curatza, la noi nu prea are ce sa desfunde.

In cateva ore plecam spre Bucuresti si ploua, ploua si e innorat si frig...sper sa nu fie drumurile blocate din cauza inundatiilor.

Daca spuneti ca e curent la sala polivalenta...vom merge si noi maine pentru bazarul Bellei mai mult, dar nu-l mai luam pe bb sa nu cumva sa i se agraveze starea.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI Maria, David Erik, Nicoleta-Cristina, Alexia !!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Felicitari participantilor si castigatorilor de la baby expo!

Vlad a atins in ordine: stetoscop, foarfeca, a ridicat mai cu nadejde un card si un inel de aur, pe care i le-a inmanat strangator lui taica-sau.
cam atat imi amintesc, trebuie sa mai revad inregistrarea video a evenimentului!
am facut poze exact la 17,40, ora nasterii...
toata ziua am retrait "aventurile" din maternitate si experienta nasterii - pe care nu m-am invrednicit (inca) sa o scriu la "povestea nasterii".

n-am fost foarte inspirata cand am ales sa-i facem petrecerea vineri; am vrut sa fie chiar de ziua lui, dar pana sa ajunga nasul de la servici l-a cam apucat oboseala si crizele...

dar pana la urma a fost ok, a degustat si putina frisca si ciocolata - pentru prima oara in viata!

pun si poze, dar cred ca dupa ce ajung acasa; unde oricum va trebui sa le incarc una cate una, ca am dezinstalat webshot-ul...

azi a iesit soarele si la Constanta (si pe strada noastra).

spor la treaba si distractie placuta celor care se pregatesc de petreceri!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Maria, David Erik, Nicoleta-Cristina!

Bey numa' la noi nu iese soarele... nu-i corect...
Nu mai vreau sa stau in casa toata ziua... ca nu mai pot...
Poate maine.... azi slabe sperante.

Si mie mi s-a parut ieri curent pe holurile de la Polivalenta... Si asa a fost... Pt. ca ma nasul un pic infundat si imi lacrimeaza ochii... Meme pare sa nu fie afectata in nici un fel... Sper...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am vazut pozele de la Baby Expo, super meseriasi concurentii in 4 labe!!!!! Felicitari!

Bey da' toti copii sunt raciti? Dami e ok doar ca-si mentine vocea de bariton doar Ioana e mai rau, toata noaptea a fost infundata si m-a strigat de 5 ori ca nu poate respira iar acum ii curge nasul si are un pic de febra

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

AM PUS SI EU NISTE POZE

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Mada am vazut pozele, dulce foc Ilinca. Mi se pare atat de mare pe langa pisoiul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI Thais si Vlad, Maria, Nicoleta si David

Ce rau imi pare ca nu am putut sa vin si eu cu "mucosii" mei la babyexpo.
FELICITARI tuturor concurentilor, elyana, mihaela cum de au stat copii vostri la pictat, au avut rabdare??

aissa, nu am reusit sa deschid pozele tale!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXANDRA! Multa sanatate, noroc si tot cei mai bun pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!! sa cresti mare si cuminte

Am vazut si noi pozele Ilincai..o dulceatza de fetitza

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput