Impreuna, Timisoara! (24)
Raspunsuri - Pagina 8
Cosmina2 spune:
Ca sa puteti finaliza lista....eu nu pot veni la intalnire,nici cu si nici fara remorci.
O zi buna va doresc!
andanii spune:
Doris nu trebuie sa imi multumesti, mi/a facut placere sa aflu lucruri noi despre tine si sa te cunosc mai bine
Giova superbe pozele, am apucat acuma sa ma uit la ele ... ai o burtica frumoasaaaaaaa
Irina asa cum tu esti suparata pe medicina alopata eu sunt pe medicina homeopata, eram la un pas de a surzi copilul din cauza bilutelor .... probabil am ales medicii gresit desi numai la vipuri am mers, se pare ca nu intotdeauna cei cu faima sunt si cei mai buni .... ma rog asta e alta poveste
Mi/a scris aseara copilu lista cu filmele, dar nu am apucat sa o corectez, se mai strecoara si greseli, deh suntem doar clasa II -a si in engleza mai facem si greseli .... cat pot de repede o scriu.
Gata fetele acuma ma apuc de lucru, e deja 10 si nu am tras nici o linie sa nu ma spuneti la sefi, ca doar aici cu voi am fost
va pup pe toate
andanii
Doris-Alina spune:
Spor la treaba, Andanii, la noi e nebunie de la 8 dimineata, dar e vineri, hai ca ne consolam.
Giova, acum am vazut pozele cu atentie.
Mey, da a crescut Marco de numa...se vede pe burtica...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Neatza!
Mooor de somn . A fost placut aseara , dar e cam nasol acuma ca sunt cam obosita.
Daca va fi vreme buna, eu as opta pentru intalnire cu copiii. Chiar nu s-a mai facut de mult si nu le-ar strica nici lor sa mai socializeze. De ce sa nu se imprieteneasca si ei cum ne-am imprietenit noi? Din atatea intalniri numai una s-a facut cu copii. Sper sa mai vrea cineva. Am putea numa bine sa ne intalnim in parc si sa adunam frunzele, castanele etc. pentru urmatoarea intalnire.
Diana, am stat 3 zile in spital. Cam atat se sta la o nastere normala.
Giova, am 7 kg in plus si e cam deprimant. Mai ales ca nu ma incap pantalonii de dinainte ... si nici prea mult spor la dieta nu am. Dar ma voi mobiliza in curand.
Weekend placut celor care nu mai intra pe forum pana luni!
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
Albi` spune:
Da, fetelor, EU CAUT CAZARE, IN DISPERARE
Mersi, Miro, ca mi-ai zis pe offline
Diana, te rog mult sa te interesezi, pt. ca momentan is cam disperata...vad ca fetele cu care voiam sa stau nu prea se agita sa gaseasca 3 camere, pt. ca, zic ele, daca mai asteptam cateva saptamani, poate se mai calmeaza preturile (ceea ce eu nu cred...) Pana una-alta, eu vin joi sau vineri in Timi si n-am unde sta Adica ele mi-au zis ca pot sta la ele, dar trebuie sa stau cu una dintre ele in camera si normal ca e incomod pt amandoua... pe la ea mai vine si prietenul si nah... O sa vorbesc azi cu ele sa le spun ca am si alta varianta, sa vad ce zic. Daca vor sa mai astepte, clar ca nu mai stau dupa ele !
Sper numa' ca, daca raman la varianta Dianei, fetele sa fie de treaba (mai am si pretentii ).
In Sagului e ok pt mine, pt ca, din cate stiu, am autobuzul 43 care ma duce chiar pe Pestalozzi, unde o sa am cursuri. Fetelor, care stiti zona, 43-ul trece pe la Profi din Sagului?
Astept raspuns!
Multumesc mult !
Acum ma duc sa pap ceva!
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Doris-Alina spune:
Albi, eu zic sa nu mai astepti, daca Diana ti-a vandut pontul, ia legatura cu fetele si pe cai ca de ieftinit nu prea vad sanse la chirii...
Eu la 12 plec, apoi de la 15 merg la Noua scoala, pana la 20, apoi plecam la nasi si ramanem la ei pana maine.
Acolo nu am net, asa ca sper sa nu ajungeti la pag.10 pana maine pe la pranz, cand ajung acasa.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Albi` spune:
Fetelor, in sfarsit am reusit si eu sa dau Share la albumul de pe Yahoo Era facut de ceva timp, era Public, dar avea restrictie pt cei sub 18 ani si nu putea fi vazut.
Il gasiti aici.
O sa fie Public cateva zile, dupa care il fac private, pt ca la Timisoara nu o sa am comp si net si e mai bine sa ramana Private
Astept impresii
andanii spune:
ALBI m/ai facut sa mai fac o pauza sa ma uit si la pozele tale ... superbe .... din pacate nu ma pricep sa pun poze aici , am cerut ajutorul cred ca Irina mi/a explicat ceva dar tot nu m/am descurcat ..... sunt mai fraiera ce sa fac
va pup pe toate
andanii
andanii spune:
ALBI POATE ma ajuti si pe mine sa imi fac un album , daca te rogggg muuuulttttttttttttttttt, pleaseeeeeeeeeeeeeeeee
va pup pe toate
andanii
Albi` spune:
andanii, dupa cum ai vazut, albumul meu e facut la Yahoo Photos. Daca vrei, iti explic cum tre' sa faci
Tu vrei sa iti faci aici, pe pagina comunitatii DC (cum are Giova, de exemplu), sau e ok si la Yahoo?
Eu am ales varianta cu Yahoo ca mi s-a parut mai simpla...nush de ce