Impreuna, Timisoara! (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara, intru rapid sa va salut, ca eram pe pagina a doua, si nu suport...
Gabi, cum ati petrecut ieri?
Nu mai stiu cine avea nevoie de apartament, ne ajuta cineva cu memorie buna?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Io ... io stau bine cu memoria:
Albi dorea un apartament ... dar cu inca allte doua colege ... si parca era si conditia de zona.
Asteptam sa vina si ea pe topic si vedem ce zice.
I-am trimis si un mesaj Off line pe YM.

noi plecam cam intr-o ora ... asa ca am intrat doar sa va spun Buna Dimineata! si sa va regasesc sanatosi/sanatoase cand ma intorc.
Planificati va rog acea intalnire ... ca asha varza se intre-vede ... ca nu-mi mai arde, zau. Deci MOBILIZAREA.
Va pupa fata pe toate.

"Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu!"

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!
Miro...drum bun si sa va distrati!
Cat despre intalnire nu are de ce sa fie varza...mai e o saptamana de organizat si planificat...oricum cine vine cu copii e clar ca nu poate ramane atat de tarziu precum restul...deci noi lasam piticul acasa pt. ca din fericire sta mama cu el...
Doris...bafta la noile cursuri!...vezi ca eu ma inscriu cu nesimtire pe lista de modele de macelarit/kelit...sper ca nu...
Vorbim mai tarziu ca m-am sculat la 5 sa-l pregatesc pe Vasa care a plecat in delegatie la Sibiu...si acuma dorm pe mine...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Miro, distractie placuta la nunta...sa faci poze sa-ti vedem si noi cumnata mireasa!
Drum Bun!!!
V-ati mai gandit la locatie, oare mai sunt terase deschise in 1 octombrie?
Daca vremea nu va tine cu noi, va trebui sa stam undeva inauntru, acolo, clar, va fi si fum, deci cu copii ce facem?
Doriti sa ne intalnim intr-un parc?
Dar asta nu va fi intalnire de distractie, ci una scurta de relaxare si plimbare...
Deci cum facem, vorba lui Miro, se intre-vede o varza mare si creatza!!!
Daca veneam doar noi, femeile, vroiam sa mergem la Tequila, la un biliard, la o barfa, dar asa, cu tot familionul e mai complicat...
Mai ganditi-va!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Simina, pai daca vor fi si copii, nu mai putem pune ora de intalnire la 19, va trebui sa fie pe la 17 ne vom plimba prin parc, dupa care acasa, eu asa vad...asta daca nu ploua....

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza Timisoara!!!
Doris faine pozele, unde s-a tinut cheful?
Imi pare rau ca am fost plecata!!!
Sper sa fie vreme buna sa pot veni la intalnire, ca undeva intr-un bar imi va fi greu sa stau, din cauza fumului, dar daca vin si copii e clar ca nu se va fuma, nuuuuuuuu????
Cat il priveste pe Clau nu stiu inca daca vine, i-am spus si acum astept sa se decida.
Miro drum bun si distractie placuta la Otelu, parca mergeti, nu?
Simina ce face frumosul grasut?
Am vazut si in Grecia un baietel super, blondut, tot dupa el ne uitam.Mama lui se uita la burtica mea si radea, noi la baietelul ei.
Povestesc mai tarziu, ok?
e prea de dim. acum.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Giova de abia astept sa povestesti...
Cheful de ziua mea s-a tinut la nasa mea.
Chiar la asta ma gandeam unde vom merge, oricum de acum inainte e clar ca intalnirile vor fi la un bar, asa ca si daca nu am fuma noi, fumeaza altii.
Eu una cu regret va anunt, ca daca nu pot fuma nu pot nici sa fac prezenta, sorry, asta este...eventual stau mai spre usa, sa nu va deranjez, ce pot sa fac?

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

BUNA DIMINEATA FELETOR ...

AZI E VINERI CE BINE EEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!

VA BUCURATI SI VOI

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

DORIS am citit poveste printesei tale, m-a cutremurat, sincer saracuta de tine prin ce a trebuit sa treci ca faci un bebe .... doamne si cand ma gandesc ca altele avorteaza de zeci de ori si nu le pasa ...............of of ce nedreapta este viata asta uneori cu cine nu trebuie

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Andanii, am pus-o in semnatura pentru a putea fi citita mai usor de cine doreste...
Merci, ca ai avut rabdare sa citesti tot.
Da asa e, a fost un drum lung si greu, pe care l-am lasat in urma, acum mai simt doar uneori, dorul de acea fetita Andarada.

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput