Impreuna, Timisoara! (24)
Raspunsuri - Pagina 9
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Am intrat doar sa va salut fiindca fetele roiesc pe linga mine ca niste albinute, gata sa sara pe mine si sa ma goneasca de linga calculator.
Doris m-a impresionat ffff mult povestea ta am plins de ma tot intreba Caroline: mama de ce esti suparata?
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
andanii spune:
am pus cateva poze ce aveam aici la lucru,in sfarsit am reusit cu ajutorul stim noi cui o sa pun altele de acasa
va pup pe toate
andanii
Giova spune:
Albi eu nu am album pe forum, e de la webshots. nu are legatura cu Dc-ul.
Gabi cate kg ai pus pe tine?
Eu pana acum am pus 4 kg, sora-mea zice ca nu m-am ingrasat, dar eu simt pe copse si binenteles pe burta.
azi am fost la eco,Marco e bine, cuminte, nu a prea miscat la dr.
Are 680 grame si in rest e totul ok si cu el si cu mine.
Azi nu mai ajung sa va povestesc de Grecia, dar promit ca luni la prima ora spun tot.
Albi si Andanii super pozele!!!
poze
gio si bb Marco 24+
Albi` spune:
Gio`, sorry, io credeam ca webshots are legatura cu DC-ul pt. ca mai toate fetele de pe forum au pozele ori pe yahoo, ori pe webshots... si de-aia am facut legatura
Mersi Ma bucur ca iti plac pozele
Ufff... chiar ca incep paginile sa se umple cam greu...
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Mihi spune:
salut!
Eu simt o tensiune in atmosfera, asa ca intru un pic sa ma incarc pozitiv aici langa voi!
Trebuia sa plecam la Arad la un exercitiu spiritual sau nu stiu cum sa-i spun, de azi pana duminica, i-am chemat si pe parintii mei ca sa stea cu cei mici, dar a intervenit ceva la servici si nu mai mergem.
Nu prea aveam chef dar am zis ca tre sa ne mai ocupam si de suflet, ca fara d-zeu oricum nu putem face nimic! si uite ca nu spun cine, nu vrea sa ne lase sa ne apropiem de d-zeu..
Ex de care va spun nu e ceva yoga e in cadrul bisericii catolice dar seamana cu intalnirile pocaitilor, adica nu vorbeste numa popa ci si enoriasii si se discuta despre relatia cu d-zeu.
Am mai fost o data si subiectul era familia, erau si casatoriti si divortati,persoane care nu erau inca pregatite pt o rel stabila, etc si fiecare-si spunea pasul, si incercau sa vada unde gresesc fata de jumatate si fata de d-zeu! Ei n-am cum sa va explic acum dar m-am simtit super dupa si m-am apropiat mai mult de jumatatea mea si de D-zeu.
stop ca nu vreau sa va plictisesc ca si asa-i mohorata vremea!
va pupez si sf de saptamana super va doresc tuturor!
MIHI
ps daca intalnirea e pe 1 oct nu stiu cum o sa vin cu sotu ca pleaca la o intrunire la Predeal si chiar atunci se va intoarce dar eu zi ca venim!
andanii spune:
se vede ca nu am chef de lucru azi, ma joc de multe ore aici
sa vedem ce a iesit
va pup pe toate
andanii
Mihi spune:
andanii dew ce n-ai mesaj privat?
care-i baiul cu homeopatul si cu auzul?
Lori mi-a facut otita a 5-a oara cred anul asta.
i-ai scos polipii?
MIHI
vad ca numa tu mai esti pe acilea