Impreuna, Timisoara! (24)
Raspunsuri - Pagina 10
andanii spune:
MiHI nu am timp sa iti povestesc acuma despre peripetiile noastre cu otitele repetate .... mutam mobila ca maine spargem ceva pe aici prin casa , am intrat in fuga mare sa vad ce mai faceti ... cam slabut ... dar cum pot iti povestesc
am mesaj privat, nu stiu de ce nu ai reusit
va pupa pe toate ANDANII
diana1971 spune:
albi- ti-am trimis pm ...in legatura cu chiria- e valabil inca anuntul; eu zic sa nu dai vrabia din mina pe coara de pe par...vezi tu cum faci .
Cum ramane cu ora la care ne vedem ?? si locul ?
Fetelor eu pana acuma (33 sapt) am pus 7, 8 kg...si am doar burtica - ma obsedeaza gandul ca e prea micadesi doc imi zice za bb e mare dar vad alte gravide... si .
Gabirus- numai 3 zile ? inseaman ca ai avut o nastere ca la carte. Eu am 34 de ani....desi am facut sport ,dar...
diana
ingerash spune:
asa am reactionat dupa ce am citit povestea despre ines, de mult n-am mai reactionat asa (pe mine ma impresioneaza f m copii d la orfelinat d cate ori i-am vazut am plecat d acolo plangand )
scuze k n-am mai scris dar nu prea am tangente cu subiectele voastre, totusi am mai citit despre timisoara k miss mandra k is banateanca
eu sunt in priza cu temele si invatatu a inceput sa se prinda de mine si sa-mi placa materia d a 12-a
danyella_1982 spune:
VA SALUT PE TOATE
IMI PARE RAU CA NU SCRIU MAI DES ...DAR NOI NE LUPTAM CU DINTZISHORII CARE NU MAI VOR SA APARA...DESI SE SIMT CAND IL DAU CU GEL SI-L MAI LINISHTESC! Dar nu trece prea mult timp shi iar il doare si iar plange...
Sper sa iasa cat mai repede si ashtia 2 dintzishori... dar tare mi-e frica sa nu-i iasa apoi si ceilaltzi 2 de jos ca mi se par shi acolo putzin umflate gingiile...
Cat despre intalnire eu ash veni cu micutzul dar numai daca mergetzi in parc shi sa nu ... Depinde shi la ce ora va fi ... sa nu coincida cu masa . Va spun mai sigur cand vetzi stabili totul... daca se poate conta sau nu shi pe noi.In cazul in care va fi fara pitici noi nu vom putea veni pt. ca n-are cu cine sa stea acasa, iar in locuri unde se fumeaza nu-l iau...ca este doar un !
NOAPTE BUNA
Albi` spune:
Diana, sar'na mult de PM, am notat ambele nr de tel O sa te sun maine si il sun si pe nenea proprietaru'
Sorry ca in seara asta am aparut asa tarziu, dar am fost plecata la o prietena buna, pe care n-am mai vazut-o de vreo 2 luni... si am stat de povesti, ca acoosh plec la Timi si cine stie cand ne mai intalnim...
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
diana1971 spune:
Cu placere Albi, stai linistita..si maine e o zi!
Ingerash - bravo!!! spor la teme!
Despre ce poveste este vorba de toata lumea ?
In ce priveste leaganul de copii...dragelor mama mea a lucrat o perioada acolo ca invatatoare... si credeti-ma va impresioneaza.
Cand mergeam si ea era in curte cu copii... copiii ma escaladau ... eram in liceu si tin minte ca ma topeau copii aceia.
Unul care era mai micut nu a ajuns la mine sa primeasca portia de mangaiere ...si s-a strecurat pe sub ceilalti ...mergand pe genunchi si ma mangaia pe degetele de la picioare(eram in sandale)numai sa-l observ. Daca luam pe unul in brate voiau toti..era o criza de afect extraordinara care se manifesta in cele mai ciudate moduri.
Era un baietel acolo de vreo 5 ani...el dormea cu papucii lui maica-mea sub perna; si multe ex....nu mai intru in detalii.
noapte buna...se pare ca numai eu nu am somn
diana 33s
diana1971 spune:
M-am prins...am citit povestea ...Doris ai fost tare ...si aici ma refer la caracter si la vointa ta!Sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa,frumoasa si tare ca mamica ei!
noapte buna
diana
ingerash spune:
diana 1971 stii cumva daca se poate face voluntariat la vreun orfelinat in vacanta? k as face asta dupa bac
c bine k a observta cineva k se prind temele de4 mine
Ana68 spune:
Buna ziua,
Scuze ca nu am mai intrat cam de multisor....
Intradevar e un picut mai complicata intalnirea asta cu toata lumea,soti si copilasi...Zic si eu:sa ne intalnim undeva intr-un parc sau undeva gen Unirii sau Operei,sa ne cunoastem si,cine doreste si poate ramane mai mult,putem merge unde a propus Doris,terasa Banateana sau orice alta locatie la aer liber.In caz de vreme rea...nu stiu sa va zic o locatie unde sa fie aerisit si acoperit(ar fi un bar fainut,se numeste Dominion,langa Unirii)...
Va doresc tuturor weekend placut si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana