Impreuna, Timisoara! (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare, Timisoara...

Am venit de la nasi.
Albi, super poze...de jurnalist...
Sunt amintiri frumoase...
Ai rezolvat cu apartamentul?
Dia, cam toata lumea a plans la povestea lui Ines...
Nu am vrut, asta e adevarata poveste...ce sa fac...
Andanii, ce bine ca ai album, faine pozele!
Giova, deci ai fost la medic, e totul ok.Bravo...mie mi se pare ca a crescut burtica de cand ne-am vazut ultima data...
Mihi, sincer nu am prea inteles la ce intalnire spirituala trebuia sa mergi...
Sper sa veniti si voi...
Diana, eu zic ca e ok, cate kg. ai pus pana acum eu, plinuta fiind, in toata sarcina am pus 9,5kg, iar Ines a avut 3,350 si 52cm.
Deci ai citit si tu povestea, se pare...
Multumesc pentru cuvintele frumoase!
Si tie sa-ti dea D-zeu o nastere usoara si un bb sanatos...
Ingerash, si tu ai plans?
Am vazut ca esti interesata de vizitele la leagan.
Iti pot da mai multe informatii.
Daca vrei sa fie ceva organizat, tu, impreuna cu mai multe colege de scoala, eventual cu o profa sau diriga, faceti o cerere la Directiunea Leaganului, in care specificati ca doriti sa va petreceti in incinta spitalului cateva ore cu micutii.
Veti primi un raspuns si cred ca va fi favorabil.
Danyella, e grea perioada asta cu dintisorii, pe mine m-a terminat Ines...
Ana, mi-e dor de tine, sa rasul tau...o sa tin cont de propunerea ta cu intalnirea, pana diseara o sa anunt exact ce si cum.
Va pup!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

da sunt interesata de copii de la orfelinat, nu stiu de ce, mama mea intotdeauna a zis k ea nu ar adopta copilul altcuiva dar eu gandesc total diferit de ea, daca doamne-fereste voi ajunge la clipa in care voi vrea copii si nu se va putea clar voi adopta, am fost foarte impresionata de copiii care i-am vazut la orfelinat, unii se dadeau jos din patuturi si veneau la noi si trageau de noi sa-i luam in brate si strigau dupa noi MAMI!, am fost si la copii de la louis turcanu odata cu niste femei de la biserica si babele alea afurisite ca altcumva nu le pot numi nu ne lasau sa ne apropiem de ei chiar si daca nu aveau nici o boala transmisibila (eram acolo sa le dam cadouri de pasti acum 2 ani)
m-am gandit sa vb cu profesoara care a coordonat si anul trecut de craciun mersul la orfelinat si sa strangem iar bani si sa facem noi cumparaturi k daca ii zic la diriga mea ma dar eu as vrea cu o prietena (sau mai multe sa facem voluntariat dupa bac k acum a e cam greu- adika sa mergem sa le ajutam pe doamnele de acolo cu copiii)
scuze k m-am lungit si mersi din suflet de informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor..da lenese mai suntem azi...sa vezi ce ne cearta Miro.....se pare ca nu ma lasati sa deschid capitol nou...Las' ca si maine e o zi....sper doar sa ma trezesc destul de dimineata in caz ca va apuca pe buhe cheful de vorba...si umpleti inca 3 pagini...oricum pe la 8 apar si eu...
Eu acuma m-am intors de la plimbare cu Deian si Dana (Danyella 1982) cu Darius...asta ar fi scuza mea ....
Mie mi-a mers netu ca ceaiu azi....
Doris...si-a pus Vali net?
Apropo de intalnire eu zic cam la fel cu Ana...daca e vreme faina sa ne vedem toti gramada in Botanic sau in Unirii cu copilasii cine vrea...stam pana cand pot pitici, apoi cine mai vrea si poate expediaza micutii si mai ramane la o barfa, eventual pe o terasa daca nu se face prea frig...cred ca asa impacam si capra si varza...Doris tu ce parere ai?

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Cine sunt EU?
Capitaneasa???
Doar nu hotarasc singura...
Fac ce ziceti voi, asa ca, in urma propunerilor voastre, s-a hotarat de comun acord(sper...) ca Marea intalneala cu familioanele, va avea loc, in 1 octombrie, ora 17, in Faimoasa Piata Unirii, la Fantana.
Ne cunoastem, ne plimbam, apoi cine doreste ramane la o barfa nocturna.
Simina, din pacate, UPC de abia saptamana viitoare cableaza stada ei, asa ca mai dureaza cam 2 saptamani, dar, daca nu aveti nimic impotriva, o voi invita si pe ea la intalnire, mai ales ca s-a pus pe treaba pentru un bb.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai Doris,ca poate ne-om vedea si stam la o ceasca de vorbe si un pahar de ras....
Hehehehehehe....Vali s-a pus pe facut mamaliguta?!Super!...Succes si sa fie mamaliguta buna,cu ochisori frumosi si dulci ca ai ei....Sigur ca trebuie s-o inviti la intalneala...ca mai dezbatem oleaca "starea natiunii",pai nu?
Te-ai gandit bine cu inatlneala...works for me...cum zice cunostintili noastre de peste garla....
Simina,ce face Deianu'?Ehei...daca nu se inghesuie fetele noastre la scris,cam greut sa se umple trei paginute...Iavash-iavash,cum zice turcu' si trecem la capitolu 25...
Ingerash,intentiile tale sunt foarte frumoase si te apreciez...Insa chestiile birocratice care nu se vor sfarsi niciodata uite ca se interpun in multe din actiunile de caritate...Iti doresc sa reusesti ceea ce iti propui si bafta la scoala!
Dragelor mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Na, Ana, bun asa?
Cum am stabilit?
Mey, nu am avut timp sa va pove...
Ieri a fost deschiderea festiva si primul curs...
Am eleve faine, da am si un domn elev... viitor hair-stylist...
Moaca de stylist are, da sa vedem si mana cum ii merge...
Grupa faina, materie multa, asa ca am ajuns unde mi-am dorit...e exact ce-mi place mie sa fac...
Sunt implinita!!!
Peste vreo 2 saptamani cand incepem orele de practica, va invit.
Ingerash, am si eu o rugaminte la tine...
Da si tu sfoara in tara, printre colege in liceu, daca e cineva interesat de cursuri de coafura si hair-styling, cursul dureaza 5 luni, si costa 5 mil in 3 rate.
Elevii si studentii beneficiaza de 10% reducere.
Daca afli ceva, anunta-ma...se mai fac inscrieri la aceasta grupa inca...
Cursurile se tin miercuri si vineri de la 16-20, la Modex.
Merci!

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Ana, am mai scris chestiuni noi la Ines- Vivat Veselia!
Daca ai chef de o delectare...te invit...

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doris,este ok cu propunerea....
Draga mea,ma bucur pentru realizarea ta cu scoala si te felicit din toata inima...
Tare curioasa sunt sa ne povestesti despre elevii tai si..."perlele" lor....hihihihi....
Sper sa imi mai creasca si mie parul,sa vin si eu pe post de modeala la cursul tau...Mult succes,tanti profa!
Chiar ,bey mami de Ines,de ce a luat lupul ala pijamale,ca doar nu-s de el?Ce?N-are bani sa -si cumpere altele?Numa' pe ale lu' buni poate sa poarte?
Eheeeeiiii....mama Doris,daca tata Radu a ajuns si "Printul calare pe calul alb"....ai pus-o!Pai azi-maine se marita cu tati si pici pe locul doi in ierarhie....Mai tragic ar fi sa trebuiasca s-o stigi pe Ines :"Alba ca Zapadaaaa! Hai la masa!"...
Ce mai?Sa pupicesti fata desteapta de la mine,ca tare isteata si dragalasa este...Sa aiba parte de tot binele din lume si sa va aduca numai bucurie!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara timisoara
Doris Incercam si noi sa venim la ora 17.
De ideea cu terasa nu stiu ce sa zic,noi am dost vinerea trecuta la petito cand oricum era cald nu gluma si cum s-a lasat seara,s-a racit si nu am suferit noi de frig dar acum suntem cobza toti,iar Angi mica e cu traheita,acum seara a facut febra,noroc ca am medic bun care m-a invatat sa reactionez singura fara ajutorul lui,sa disting felul racelilor la copii.Se pare ca am reusit singura sa pun pozele pana la urma asa ca daca vreti sa vedeti poze de la ziua lui Angy si prima zi de scoala a lui Daniel va invit.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ajumuga/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mai aterizez si eu pe aici.De fapt, va citesc destul de des(cand imi permite printesa), cu scrisul stau cam naspa...
Vreau sa va pup pe toate, cu copilasi sau la purtator, vad ca se inmulteste grupul pe zi ce trece .Bravo Timisoara!La mai mare!

Noi acum suntem bine, am trecut prin momente dificile cu Letitia, cand nu a vrut sa pape nimic, am trecut pe lapte praf, vreo tspe feluri si ne-am oprit la Milumil pe care, sa spunem ca il accepta, nu ca ii place.Am inceput diversificarea(mare piatra de incercare).A avut faringo-amigdalita dupa care a urmat otita si biata mea fetita avea in meniu nenumarate medicamente-siropele.Pana la urma am invins boala si cand imi era lumea mai draga si ma gandeam la mult-visatul somn de 6 ore/noapte, hop apar dintisorii si adio somn, traiasca Dentinox-ul!Na' ce sa va mai zic, stau si fac masaje cu gel la gingiuta toata ziua si uneori si noaptea.Trebuie sa va spun ca de cand am copilasul asta, s-a indurat Dumnezeu de mine si mi-a trimis cateva tone de RABDARE si pe masura ce le consum, imi trimite altele.... Am inceput sa inteleg sensul acestui cuvant si sa il respect!

Vad ca voi va distrati de minune pe la servici, scoala, cu odrasle si consoarte!Unele fac "mamaliga", altele au facut-o deja, bravo voua!

Daca vreti sa-mi vedeti printesa am pus niste pozici noi!

Doris, iti trimit un PM zilele astea.Ma bucur mult pentru tine, ca te simti asa de implinita.Nici nu ai cum sa fii altfel.Inesitei

tuturor,
Oana

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput