Impreuna, Timisoara! (24)
Raspunsuri - Pagina 6
Albi` spune:
Fetelor, pe cat de harnicutze am fost de dimineata, pe-ata de lenese suntem acum... Pai cum ajungem noi la cap. 50 pana la Craciun???
Ia... MOBILIZAREA ! Treceti la scris ! Io's pe baricade
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Doris-Alina spune:
Asa, Albi, acum te simt ca te-ai intors...
Miro, ce faci?
Ana, la apel, macar cateva randuri...
Am mai scris la Poznasii stau mereu la panda -Ines- Vivat veselia, hai sa mai radeti si voi, dupa o zi de munca...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Albi` spune:
Gabi, ca veni vorba de gabarit: Nu cred io ca e atat de mare pe cat zici tu! Ca doar si flacaul a fost marisor... Ia mai bine arunca 'ncoa' cu o poza, sa vedem si noi proaspata mamica de care ne e dor
Mihi, foarte bune vesti ne-ai dat despre Octavian! Sa dea Domnul sa fie din ce in ce mai bine de-acum incolo !
Imi pare rau sa aud ca piticii tau sunt bolnaviori... probabil asa se intampla cand sunt 2 copilasi de varste apropiate: iau raceala unul de la altul!
Gio`, cred ca nici n-ai apucat bine sa pui pozele, ca eu le-am vizionat deja Ce faine is !!! Felicitari pt vacanta minunata Ne-ai ramas datoare cu povestile
Doris, ce bine ca-si revine Ines!
Miro, pe unde umbli? Nu faci prezentza la buhe in seara asta?
Albi` spune:
Doris, citesc imediat la Vivat veselia... si vin imediat sa comentam
Albi` spune:
Tare faza cu MERFUND
Si cealalta, da' asta e fenomentala
Doris-Alina spune:
Ti-a placut, Albi???
E super haioasa...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Albi` spune:
Claaar
Da' ce-i cu fetele de stau ascunse??!?
Doris-Alina spune:
Pai Miro, draguta ca de obicei ma ajuta pe mine cu o chestie...asa ca are treaba...vedeti imediat...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Vise placute intre Noapte buna si Buna dimineata!
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
diana1971 spune:
Irina- eu miros inainte si laptele de cafea...am patit-o cand eram in luna a 4-a ca mi-a adus una o cafea la terasa si laptele era stricat...fara sa gust am pus...si la prima inghititura am crezut ca vad albastru..dipa...a vazut si ea !!! am facut un scandal...iti dai seama mai ales la un copil ce se intampla.
La mine e regula sa miros mancarea sau bautura, fierb laptele si nu se manaca carne in sange ...
Toate cele bune lui Ioana... .
Gabirus- suna bine ce ai spus de Bega... eu m-am tot agitat pe aici sa intreb cum e pe acolo...eu o sa nasc in nov si credeam ca .Cat timp ai stat ?Noroc cu fetele ca m-au mai linistit.
CINEVA DOREA CAZARE...AM UN COLEG CARE DORESTE SA INCHIRIEZE O CAM IN AP CU 3 CAM, MAI STAU 2 FETE FIECARE IN CATE 1 CAM ... PE CALEA SAGULUI, APROAPE DE PROFI.O SA INTREB MAINE- VINERI DACA MAI E VALABIL .
diana