Impreuna, Timisoara! (24)
Raspunsuri - Pagina 5
andanii spune:
IRINA imi pare rau pentru puiutul tau, ai incercat smecta sa ii dai , la al meu ii face bine desi nu prea ii place
e ok, ma anunti tu daca doresti ceva
va pup pe toate
andanii
bulina_buclucasa spune:
Salutare!
LA MULTI ANI PT CALIN, succes in toate si fericire alaturi de de cei dragi!
alexa00 spune:
Irina esti o dulce!Ideea imi surade.Mai discutam.Dar crezi ca mama ta se descurca cu doi nazdravani?
Numai bine,
Alexa
Mihi spune:
salut fetelor!
De citit v-am mai citit dar in ultima vreme adica de vreo 3 zile nici asta n-am mai facut ca n-am avut timp sa intru!
Musai tre sa-mi bag si eu acasa ca seara dupa ce adorm cei mici, si inca il astept pe sotiorul meu, sa pot intra in contact cu voi ca tare-mi lipsiti!
Kinderii mei sunt mucosi, iar Lori a facut chiar otita asa ca azi si luni am fost pe la spital cu el! El saracu nu a scapat de antibiotic!
Fetelor cand e intalneala tot pe 1 oct, as vrea sa venim si noi, nu ma certati dar n-am timp sa citesc in urma!
Sunt si eu pentru initiativa lui Miro, ajut si cu bani si cu jucarioare si chiar hainute daca sunt si sub 2 ani, sa speram ca nu mai are nevoie Octa de ele pt butic, si oricum de acolo nu se strang atatia bani!
Octa e bine, a stat in aplazie(izolare) doar o zi fata de 2 saptamani cat statea inainte dupa citostatice, are analize bune si chiar s-a mai ingrasat.
Rugaciunea respectiva a fost chiar cand ne-am intalnit noi si voi i-ati daruit din toata inima banutii!
D-zeu sa va rasplateasca!
Restanta Angi LA MULTI ANI ! sa ai parte numai de bucurii, D-zeu sa-ti fie mereu alaturi!
Calin[ LA MULTI ANI! la fel iti doresc ca D-zeu sa fie mereu cu tine si familia ta!
IRINA nasol, si eu am patit cu la dorna, eram la mare asa ca iti dai seama ce frumos a fost! Eu iau lapte de la o tanti care are peste 100 de abonati, e dulce, gras eu chiar mai pun apa in el si in plus are mulgatoare electrica
GIULIA nu stiu exact ce a avut a mica dar ma bucur ca e bine
DORIS nu stiu intamplarea cu a mica, dar imi amintesc cateva intamplari horror cu adulti pe care-i vedeam monstrii pe atunci
ANA am vrut sa te sun dar a ramas doar o intentie, cand incepi lucrul?
Fain la tine Alex e ajutor pt tine in schimb, Lorand e inca copilaros si nu prea intelege ca Arpi e mai mic si etc etc
GIOVA bine ai revenit inca n-am vazut pozele dar ma bucur ca esti o graviduta fericita, eu am fost tare stresata, mai ales cu primul
MIRO cum stai cu cutremurele? Ai incredere in D-zeu ca vor da si roade!
ALEXA te pup stiu ca si tu ai cam lipsit
PUP TOATE FETELE SI VA TRANSMIT NUMAI GANDURI BUNE ASTFEL INCAT SA VA MEARGA NUMAI BINE!
DISCUTIE PE MESSENGER:
jaki : mai lasa forumul ala in pace ...
jaki : ca pana la ora 5 ai program de lucru ...
jaki : sau ???
jakabmihaela: ce vrei baga-mi internet acasa
jakabmihaela: n-am mai fost de 3 zile
jaki e jumatatea mea
MIHI
Irina_Claudia spune:
Mihi ce ma bucur de Octa!!! Dumnezeu sa-l ocroteasca !
Vad ca si tu ai bolnaviori acasa, multa sanatate sa auzim numai de bine.
andanii nu i-am dat smecta, doar tratament homeopat , ca-s cam suparata pe tratamentul alopat deocamdata.Azi n-a mai vomitat. Te pupicesc !!
Dana (alexa00) OK, mai vorbim noi acasa...pusi
Fetele va las week-end placut sa aveti , eu merg la nunta maine seara la hotel Boavista ...yamiii.Ne vedem pe luni, parca vad ca ati si trecut la un nou capitol
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
Giova spune:
Am plecat acasica.
am pus pozele, in albumul Creta-sept. 2005.
sper sa va placa.
pe maine.
o seasra placuta.
poze
gio si bb Marco 24 fix
Doris-Alina spune:
Am sosit si eu de la salon.
Obosita, ca de obicei, intru sa va citesc.
Giova, super pozele...astept sa imi dai un raspuns maine daca veniti la intalnire.
Pana acum si-au confirmat prezenta:
Miro + Dani
Doris - singura, caci in 1 Radu e la tura...
Albi + Ea singura...
Ana + Marius+Luana+Alex
Irina + Felician
Simina + Vasa
Diana- singura
Giulia - singura
Alexa + Dorin
Gabi-???probabil prezenta
Mihi, vii si tu cu sotul?
Bea, vii singura???
Ionela, tot singura?
Astept continuarea.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Fetelor, maine e o zi deosebita pentru mine.
Incep sa predau cursurile de coafura la noua scoala, la Modex.
Voi avea cursuri miercuri si vineri de la 16 la 20.
Asa ca, dupa ce termin orele de teorie, va anunt sa veniti pe rand pe post de manechine.
Maine seara cand termin cursurile, mergem la nasi, la Vali si Mircea, sa ii puna la punct Radu PC, ca vor sa-si puna net, bineinteles ca peste putin timp, o sa o avem pe Vali membra noua.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
La muti ani!Calin
Fetelor azi am aflat ca italnirea de care spuneam nu se mai tine ,asa ca am sa discut cu sotul meu si va voi da un raspuns maine daca vin cu el sau singura.Ati scris intr-un ritm galopant asa ca nu m-am putut tine de de voi.
Mihi mersi de urare si ma bucur sa aud ca Octa e mai bine.
Miro n-am reusit cu pozele,in final o sa apelez la sotul meu,sau la voi,da acu abia am timp sa va citesc.Mersi oricum.Mi-e dor si mie sa merg la Otelu,are Emil acolo varul primar si mergeam in fiecare an da anu asta n-am apucat,dar mai avem timp.
Doris Imi pare rau de ce s-a intimplat cu Ines in parc,eu am avut odata un cosmar asemanator si am fost varza toata ziua,dar mai sa traiesti chestia asta.
Doris-Alina spune:
Angi, draga, astept raspunsul tau oricare ar fi...singura sau cu sotul...
Nasoala faza cu nebuna, dar se pare ca Ines uita incet, mai zice seara, sa stam cu ea sa nu o dam la tanti Tzaca-Tzaca.
Cine sta bine cu mate, sa faca o numaratoare la adulti si una la copii, sa tim cati suntem de toti.
Deci totusi, unde vom merge???
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI