Ati fost "cerute" de la parinti?

Ati fost "cerute" de la parinti? | Autor: Nane

Link direct la acest mesaj

Mey, am si io o problema: mama mea insista ca pretenul meu si parintii lui sa vina sa ma ceara de acasa, (cu flori, cu tort, cu d-astea)... Eu sunt anti babisme d-astea, dar vad ca nu reusesc sa scap de ea, plange ca asa vrea ea sa se-ntample... Mie mi se pare un lucru prea putin important si mi-e indiferent in fond ce se intampla si cum cu cerutul asta.

Prietenul meu nici nu vrea sa auda de chestii din astea "din secolul IV". Chiar ne-am ciondanit pe faza asta ca cica i se pare penibil...

Ce parere aveti? Eu ce fac in situatia asta? Sa-l pun pe el sa vina sa ma ceara ca asa-i traditia, sau s-o potolesc pe mama?

Nane

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

...ca sa impaci si capra si varza....gaseste un moment..o sarbatoarei a familiei tale (a mamei, a tatalui...zi de nastere, nume...ceva) in care sa va "prezentati" cu un cadou mai special...o sampanie si un tort ...mama ta sa inteleaga mesajul "subliminal" si sa nu se supere ca cererea nu a decurs conform traditiei...cu absurdul "am venit sa-mi dati mana fetei Dvs', iar iuby al tau sa scape de corvoada cererii in casatorie..."mi-o dai..ti-o dau...am luat-o"...
Parerea mea

(Cand faci nunta?

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

In august 2006. tu?

Mersic de raspuns. Asa ma gandeam si eu la o situatie de compromis. Totusi m-a socat chestia asta, pt ca mama e o persoana moderna si deschisa. Nu stiu ce-a apucat-o brusc cu cerutul asta. La inceput am luat-o peste picior si a inceput sa planga... ciudat... of!

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Si eu tot august 2006
Te astept la subiectul Miresici 2006!! Hai www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431&whichpage=16" target="_blank">aici

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Nu, pe mine nu m-a cerut inca si eu sunt cea care insist sa facem asta, si cred ca si ai mei asteapta, dar mai mult asa la modul funny, ca doar stam de 3 ani impreuna iar acum umblam sa inchiriem restaurant pt nunta! Cred ca mai am de asteptat cu mom asta, ca al meu nu are...inspiratia....Stati asa ca acum m-a traznit o super idee(tot eu tb sa ma gandesc si la asta?!). La sf lui sept ai mei aniverseaza 27 ani de la cununia civila iar pe la mijlocul lui octombrie tot atatia, dar de la nunta. Ce-ar fi ca intr-una din aceste aniversari sa se petreaca si evenimentul cu cerutul?
Krelia, iubita, de la tine mi-a venit ideea asta, cand ai spus ca tb gasit un eveniment de care sa te legi. Uite ca am evenimentul. Ma duc sa-l anunt pe iubi ca i-am gasit si inspiratia!!!!Mai trebuie sa si vrea, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Pe mine m-a cerut ! Cu tot cu socri !... Dar la ziua mamei mele, la o luna si... dupa ce deja ma mutasem la el...
A fost ceva de genul:
Mama: Si zi... ramai acolo, iti place... sau vii acasa ? Ca eu am, mama, loc unde sa te tin, nu te-au luat de pe strada... ( Ha, ce mi-a placut faza asta... )
Eu:
Puiu' meu: si strans tare-tare in brate....
Soacra-mea ( pe atunci femeie buna ): Pai... iti place la noi, de noi ? Imi iubesti baiatu' ?
Eu: DA ! ( da, il iubesc, am vrut, sa zic... ) Si... acasa nu mai vin ! Sorry, mamito !... ( asa o mai alint cateodata pe mama )

Si asta a fost tot... ne-au urat " Sa fie intr-un ceas bun " si a continuat petrecerea...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu am fost ceruta de 2 ori ! Intai tete a tete iar apoi de la parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Am uitat sa zic: am simtit continuarea petrecerii ca si petrecerea de logodna... iar scorii si puiu' au veit si cu flori... si pt mama si pt mine...

Si... Ioana... acum, mai toate suntem cerute mai intai de EL... apoi... si de la parinti...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Raza , mai sunt si barbati care fac surprize de genul...se duc pe la ele intr-o vizita (pana aici nimic deosebit)si scot inelul de logodna si cer fetele in prezenta parintilor , de ramane toata lumea masca.
Si la noi au venit Adi si tata-socru cu flori pentru mine si pt mami.
Eu am primit un buchet de trandafiri rosii iar mami un buchet de trandafiri albi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

acuma ca ati aprofundat subiectul, revin: pe mine nu m-a cerut nici de la mine!!!!!O sa faca si asta, dar el zice ca este deja doar o formalitate, atata timp cat noi facem pregatiri pentru nunta si toata lumea stie ca ne vom casatori la anul. Si atunci a zis ca tb sa gaseasca o modalitate...interesanta de a ma cere...ca sa nu fie formalitatea chiar formalitate...sa aiba ceva farmec...chiar daca la mom respectiv vom avea deja juma de nunta pregatita!Eu tot astept momentul deosebit...si nu mai vine. I-am zis ca daca nu ma cere pana in ziua nuntii s-ar putea sa-mi iasa un porumbel la cununia civila. Bine, il cred in stare sa ma ceara in seara dinainte de nunta sau chiar dimineata cand ne pregatim sa mergem la cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

La noi, au venit socrii odata, de ziua mea, in vizita, si am dat o masa mai pompoasa. dar explicit nu m-au cerut ca i-am avertizat ca tata s-ar putea sa zica ca el nu ma da, socru meu nu prea le are cu simtul umorului si cine stie ce iesea

Mergi la inceput