Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)
Raspunsuri - Pagina 13
ingeras26a spune:
Diciule, eu asa zic, sa nu mai faceti spermograma acum, pt ca toate modif din organism afecteaza si gigeii...mai ales daca a fost atat de bolnav, saracul. Si ar fi pacat sa va induca in eroare o spermograma facuta la mom nepotrivit, nu? Succec la control!
Miro, m-ai speriat cu mesajul, dar acum m-am linistit, pt ca nu mi-a facut HSG, ci instilatie...dupa care (la 3 zile) cica ar fi f bine sa
, mai ales daca si ovulezi..si totul este ok. Mi-a spus ca din z12 sa-i dau bataie.
Ingeras
Amely spune:
Ingeras, ma bucur mult ca au iesit bune trompitele, acum ca ti-ai scos chestia asta de pe sistem... gata, la treaba
!
Bubulina, dr-ii zic ca teoretic cica ar fi sanse mari sa ramai din prima luna dupa ce le-ai intrerupt, asta pentru ca ovarele tinute in repaus atata timp isi iau revansa si ovuleaza in draci... la mine insa nu s-a intamplat nimic... cred ca tine si de noroc!
Alexia, Cristinna, sa stiti ca atata timp cat nu vin nesuferitii, eu nu renunt nici o clipa sa va tin pumnii! doar e capitolul 60, daaa?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Corect, Diciule, si eu zic sa amanati spermograma, chiar daca are programare, ca sigur va fi influentata de medicatie si de starea febrila. Stiu ca va incurca putin planurile...dar mai bine sa faca "recoltarea" in perfecta stare de sanatate, e mai relevant 
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bubulina1 spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Eu am luat antic pana prin noiembrie anul trecut ai abia din ianuarie am incercat sa am bebe si nimic pana acum. De aia ma si gandeam daca nu ar fi bine sa iau iar cateva luni si apoi sa incerc din nou, poate se refac hormonii mei care sunt cam varza.
marrina, eu am inceput sa-mi iau temperatura bazala acum cateva luni. In prima luna, la un ciclu de 28 de zile, am avut ovulatia in ziua 16, dupa care am inceput sa beau ceaiuri si tincturi si acum am ovulatia intre zilele 13-15. Nu ai de ce sa fii suparata eu cred ca mai sunt sanse. Din cate stiu, in situatii de suparare chiar se decaleaza ovulatia, asa ca... Succes!
ingeras26a felicitari pentru trompite! Eu am suportat cu stoicism un HSG in aprilie cu o trompa infundata si fara nici o pastila contra durerii. Nu cred ca vrei sa stii cat de nasol a fost, cu toate ca fetele spuneau ca nu doare asa tare. Daca insa substanta de contrast intalneste vreun obstacol, durerea este mai mare decat la ciclu.
Luna asta cred ca renunt la termometru, am deja 5 luni complete de temperaturi si o sa imi iau si eu teste de ovulatie sa vad cum e.
Va pup.
Mirona spune:
ingeras26a si marrina nu am vrut sa va sperii ... va povesteam doar discutia mea cu dr. a mea.
Deci: luna trecuta am facut stimulare cu 2 pastilute de clostil - nu am reactionat.
luna asta mi-a dat 3 pastilute - folicul, ovulatie tot tacamul.
Daca nu s-ar fi produs nimic nici de data asta ... luna care vine urmam la HSG.
Io capoasa cum sunt ... afland pe forum ca se pot face stimulari trei luni ... dupa care este necesara o pauza ... insist sa mai facem o luna. Ea nu si nu ... atunci am spus ca fac si HSG si stimulare luna viitoare ... la care tipa mi-a spus ca exista un mic risc.
Nu s-a demonstrat ca este adevarat la toate cazurile ... dar daca exista un mic risc ... de ce sa ti-l asumi?
Adica: faci HSG(asta implica o radiografie) si in aceea luna ramai insarcinata. Copilul rezultat poate trai mult si bine, bine merci ... sau poate face leucemie la 15 ani. De ce 15? Habar nu am. Asa mi-a zis dr. asta va spun si eu.
Repet: nu e demonstrat ca e la fel in toate cazurile ... dar multe femei aleg sa faca chiuretaj decat sa-si asume acest risc.
ingeras26a da. se pare ca nu a fost HSG la tine.
ma bucur ca esti bine si ca trompele sunt OK. Daca numa te-a usturat ... si nu te-a durut ... e super. La mine ... nu vreau sa spun ce tare a durut si cat de leguma am fost dupa aceasta procedura. 
"Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu!"
Miro
diciu spune:
ingeras si amely....merci ca sunteti alaturi de mine....da e clar ca amanam spermograma...pentru cand se va face el bine si ceva timp dupa aia...insa mi-e teama ca sa nu ramana sechele permanente la gigei cu febra asta lunga...mai ales ca prima spermograma a iesit si ea catrastrofal de proasta..
...si cate naturiste am bagat in el pana acuma...cred ca de pomana....dar asta e...acuma ma rog doar sa se faca bine...asta e cel mai important
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
shoricutza spune:
Buna fetele harnicutze!
Ingeras felicitari ptr trompite. Macar acum stai linistita stiind ca e totul ok.
Amely io nu am facut implantare asa ca nu avea cum ...
Bubulina o sarcina dupa ce ai intrerupt tratamentul cu contraceptive implica totusi niste riscuri. eu una nu mi le-as asuma.
Marrina presupun ca LH se mentine ridicat maxim 24 de ore, dar nu sunt sigura ptr ca nu am vazut nicaieri precizat aspectul asta.
Diciu imi pare rau ca sotul tau este atat de bolnav. Este clar ca spermograma ar fi influentata negativ in conditiile date asa ca mai bine amanati decat sa va demoralizati cu niste rezultate false (presupun ca este f slabit dupa o asemenea gripa). Cred ca este ok daca pe 7 octombrie te duci cu toate analizele tale ca sa sti cum stai tu si ulterior si cu ale sotului ... suntem alaturi de tine si multa sanatate sotului tau 
Eu sunt in ziua 29, sani la fel de durerosi, scurgerea maronie nu mai era de dimineata si nici pana acum nu a mai aparut. Deci ciclu nu vine inca, asa ca inca un mister neelucidat pe lumea asta ...
Va pupicesc pe toate si va doresc o zi buna
Amely spune:
Diciule, nu te gandi mama la rau... important este sa nu aiba in organism o infectie puternica si prelungita, asta poate duce la deteriorarea gigeilor, dar cum febra mare nu a durat decat o zi-doua, nu ai de ce sa iti faci probleme, da-i mai departe tratamentul naturist (tribestan parca se cheama!?), ca vine si randul vostru, o sa vezi!
Shoricutza, cum adica "tu nu ai facut implantare"? Eu ma refeream la implantarea embrionului care uneori poate fi insotita de o mica sangerare de obicei roze, insa nu-i o regula...
Pozici cu noi
diciu spune:
shoricutza
..iti multumesc mult ca esti alaturi de mine!...numai fete sufletiste pe aici

...asa vom face!
si eu cam la fel...sunt in ziua 28...cu durerea de sani mai ceva ca ieri...da la mine asa e...ma dor sanii cu 7-10 zile inainte...bucuria este insa ca-mi va veni ciclul mai repede decat in visele mele optimiste...adica un drum spre reglarea lui...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
ratusca1977 spune:
Fetelor, eu acum sunt in pauza nu am mai avut timp sa vorbesc cu voi, acasa nu imi merge netul....sunt foarte stresata din cauza nuntii, a invitatilor care "nu pot veni" din diverse motive stupide....in fine...vad eu ce o sa iasa.
Cred ca bebe nu are sanse sa se prinda luna asta, am prestat de 2 ori in perioada buna...dar la cat sunt de nervoasa si stresata e posibil sa nu il prind luna asta....oricum de luna viitoare ne punem pe treaba serios, terminam si cu nunta....

Albumul nostru
Mai am...