Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)
Raspunsuri - Pagina 12
Cristinna spune:
Buna fetele,
Alexia nu fi trista scumpa ca inca nu e pierdut nimic. Poate o sa ai o surpriza frumoasa
.
Eu sunt terminata psihic fetelor, sunt in ziua 30 a cm , azi mi-am facut si un test e negativ , e drept ca nu la pishi de dim, dar oricum ar fi e tot negativ si ciclu inca nu a venit
. Eu nu am avut intarzieri in viata vietii mele...si uite acum in ce situatie cretina sunt.
Asta e...acum daca si testul a iesit negativ, nu pot decat sa sper ca o sa vina cat de repede ciclul.
Va
pe toate
Cristinna
diciu spune:
neata fetelor..
...merci amely
....ma crezi ca nici nu stiu ce sa-i mai dau...in afara ca febra i-a mai scazut de la 39.9 la 37.5-38..in rest se simte groaznic si tuseste...de 2 nopti nu dorm...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Alexia27 spune:
Cristinna, hai sa ne intelegem, iubita! Faptul ca inca nu s-a pozitivat testul nu inseamna nimic. Pot sa-ti dau "n" exemple de teste care s-au pozitivat mai tarziu.Daca in 2-3 zile nu se pozitiveaza si nemernicii nu apar, fa un test de sange. OK?
Cristinna spune:
Alexia scumpica esti o draguta ca incerci sa ma incurajezi
Problema e ca nu am nici un simptom ca as fi graviduta..si asta ma face sa cred ca e o dereglare sau ce naiba
. O sa astept inca o zi doua si daca nu vine ma duc sa fac un test de sange, desi sunt convinsa ca op sa fie si ala pe cat se poate de negativ.
Cristinna
bubulina1 spune:
Buna fetelor. Azi citeam prin forum despre fete care au luat contraceptive si dupa ce le-au oprit au ramas aproape imediat insarcinate. Ce parere aveti? Credeti ca intrucat acestea contin hormoni este posibil sa favorizeze sarcina? Eu ma gandesc la tot felul de variante ca nu mai stiu ce sa fac...
Va pup.
diciu spune:
bubulina...fina mea dupa ce a oprit anticonceptionalele a ramas dupa 4 luni...si ea era ingrijorata ca de ce dureaza asa mult...
am auzit si eu ca daca intrerupi anticonceptionalele ramai repede...probabil ca e totul reglat pe acolo...dar in acelasi timp stiam ca nu e bine sa ramai decat dupa 6 luni...ca sa se elimine
anda
DICIU&LICIU
utocatalina spune:
Eu dupa ce am renuntat la pastilele pe care le luasem timp de 6 ani(Logest) am incercat din prima luna, ferm convinsa ca o sa ramin taca-paca...a trebuit sa treaca 10 luni, din care 5 cu analize, HSG, spermograme, etc...deci nu cred ca este o regula...organismul reactioneaza diferit dupa ani de pastile!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
ingeras26a spune:
Danangie, imi pare tare rau de ce ti se intampla:((( dar uite 
si 
de la mine, sa nu mai fii suparata.
Lachi, cam nashpa situatia cu copiii si nepotii...nu poti sa vb cu sotul sa le atraga finut atentia sa nu se mai poarte urat ?? 
Alexia, Cristina, nu mai fiti fetelor suparate, atata timp cat nu au venit rushii puteti spera! Indiferent daca aveti sau nu simptome sau sunt testele negative etc... simptome poti avea si incepand cu luna a 2-a, iar testul se poate pozitiva mult mai tarziu...voi traiti cu speranta in sufletele! An citit undeva ca din z1 a CM trebuie sa speri ca esti insarcinata, pt ca totul sa mearga bine. Mi s-a parut frumoasa ideea, dar cred ca daca as face asa as ajunge la nebini in 2 luni...

Bubulina, nu este obligatoriu, depinde cred de organism si ...situatie in general. Eu am doua prietene care au ramas in prima luna dupa ce nu au mai luat antic (deci nici macar nu le-a mai venit CM) si au nascut bebi sanatosi si frumosi. Pe de alta parte, uite, eu am un an de cand nu mai iau, suntem sanatosi, dar nu a fost sa fie.
Catty, ce mai faci
? OanaB
? Diciu, imi pare tare rau pt sotul tau, multa sanatate! Arata-i ca-l sprijinim, sa se faca bine mai repede!
Shoricutza, Amely, Dariana 
Fetelor, raport: z8 CM: astazi am fost la dr pt instilatie, nu HSG. Mi-a bagat niste instrumente (reci si senzatie nashpa rau, penibil), plus ser fiziologic si un antibiotic (cred). Oricum ideea este ca ustura rau, dar totusi suportabil. Simti perfect cum urca substanta pana ajunge undeva deasupra burticii...in ambele parti. Cica daca nu sunt desfundate trompele te doare ingrozitor de tare intr-o parte, deasupra ovarelor :(( si nu simti cum urca...Mie mi-a spus ca rar vede ca trompele sa traga substanta atat de repede, deci sunt "perfect functionala". Inauntru este curat, trompe ok, ovare ok, mi-a spus ca piticul este pe creierul meu. I-am dat 500.000, mi-a spus sa mai iau Flamexin 4zile, ovule 3zile si inca ceva (Zavoan, Zanoan...nu inteleg) 3z, sa nu fac sex pana in z12, iar din z12 sa bag sex la greu si teste de ovulatie. Mi-a spus ca daca vreau sa ma duc la o monitorizare, e ok, dar nu insista, ca tre'sa lasam natura in pace si nu-mi mai da stimulare deocamdata...
Erau 3 fete care asteptau la chiuretaje si mi-a spus dr ca una venea pt a 10-a oara (???!!!), mi s-a parut strigator la cer si m-a busit plansul instantaneu, nu m-am putut abtine. Dr. m-a pupat pe obraz, mi-a sters lacrimile si a zis sa nu-mi fac probleme, ca vine bb si la noi. Am fost cam varza dupa. Am mai stat 10 min sa-mi treaca usturimea si dupa aia am plecat (am condus). Acum sunt ok, sunt fericita ca trompele sunt bine amandoua :)).
dulci, Ingeras
marrina spune:
O noua zi de toamna.

ingeras Imi fac griji cu testele negative de ovulatie pentru ca CM il am in medie de 28 de zile, durerile care zic eu ca-s de la ovulatie le-am avut in z13 si fac teste din z9. Dar nu ma las. Si de termin stocul de la farmacie.
Miro N-am inteles ce i-ai spus ingerasului... Leucemie la 15 ani din cauza HSG? Te rog mult detaliaza.
cami30 La internare ai nevoie de adeverinta vizata la Camera de munca si de bilet de trimitere . Mie la Giulesti nu mi-au cerut biletul de trimitere (mi-l facuse dr. de familie )desi il aveam. Dar mai bine il ai.
lachione Pai daca-i firma voastra nu poate sa astepte pana luni???? Sper ca ai reusit aseara ce ti-ai propus.
Testele de ov de luna asta au fost toate Dr. Sigur(9 buc.) si inca n a fost nici unul pozitiv.
Eu inca mai cred ca o fi crescut LH-ul intre testari.
schoricutzo Ce nu stiu eu e cat ramane LH-ul crescut inainte de ovulatie.
Pe testul Diaspot scria sa-l tii 15 secunde in urina si urina sa fie la temperatura camerei (nu a corpului) dar pe Dr. Sigur aspectul asta nu e mentionat.
am facut totusi la 2 zile si nu ma las usor. De azi o sa-i dau tatalui meu si o noua schema de tratament si sper sa fie totul bine pana la urma.
Ex. ginecologic nu prea are cum sa-ti influenteze venirea CM. Si stii ca prima zi e cea in care "vezi rosu".
dananghie La mine e bine daca suna ceasul mai devreme dimineata. Oricum suntem pe jumate adormiti si altele sunt perceptiile. Si ca sa nu ratezi o zi... ce nu facem noi... Mecanic poate fi la orice ora ... si daca faci numai de placere...repeti o chestie de multe-multe ori...nu-i mecanic?????
Iar cu nepotica stai linistita. E ceva normal sa o iubeasca. Asa sunt in general barbatii cu nepotelele. Si pe mine ma iubea un unchi tare mult cand eram mica. Si-mi cumpara o gramada de hainute. Si sotul meu o iubeste pe nepoata noastra si-i cumpara multe chestii si sunt sigura ca si fratele meu va iubi foarte mult fetita pe care o voi avea eu (intr-o zi se va intampla si asta!!!). Cu baieteii nu-i la fel. Nu-ti mai fa griji. O sa-i treaca peste un timp dar eu zic sa te bucuri de afectiunea lui pentru Sofia. Nu trebuie sa simti neaparat la fel dar va obosi sa aiba grija de ea daca va avea multe insarcinari de genul asta. Eu asa cred.
Cristinna Decat sa dai bani pe teste de sarcina daca ai o intarziere pe care nu ti-o explici mai bine fa-ti testul din sange. Iti tin pumnii.
diciu spune:
felicitari ingeras26a...pentru trompitele tale curate!!!

e mare lucru sa stii!!!
merci pentru sotzior....sunt cam ingrijorata...daca o mai tine asa..il bag in spital...
si aveam spermograma programata...ma intreb cat i-au afectat pe gicuti febra asta mare si continua...
aste...vom vedea!..nu cedam noi asa usor...eventual merg la programarea de pe 7 fara spermograma...si asta e...o facem dupa
anda
DICIU&LICIU