Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)
Raspunsuri - Pagina 14
diciu spune:
amely..iata alta fata scumpa
...da sa stii ca nu pot sa nu ma gandesc si la rau..ca infectie are...si azi e a treia zi de febra...dar sotul meu e un nebun...corpului raspunde f ciudat....cine stie...poate dupa asta se va revigora complet...
tratamentul naturist i l-am intrerupt..am zis sa nu interfereze in vreun fel..ii dadeam vit e...potent power cu tribulus in el...maca...bio-sel-zn..
cam atata...va pup pe toate

anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Cristinna spune:
Diciuleacum 2 luni si al meu sot a facut exact aceeasi figura cu febra si durere de gat si de muschi. Eu l-am tratat doar cu algocalmin fiole si paracetamol pt febra, mult ceai cald cu miere de albine si in fiecare dim si seara ii storceam cate 3 lamai din alea verzi (lime cred ca le zice) si il puneam sa bea asa gol. Se stramba groaznic de la ele
, dar dupa 3 zile l-am pus pe picioare. Aaa..pt gat ii dadeam miere de albine cu propolis.Cat despre spermograma , eu zic sa amanti pana data viitoare cand veti fi scapati de virusi. Iti doresc bafta si sa va faceti cat mai repede bine
Ratuscaiti doresc Casa de piatra , multa sanatate, fericire si BB-ul mult asteptat
.
Shoricutza , tu vad ca esti pe jar ca si mine, doar ca eu sunt in ziua 30 si inca nu mi-au venit uratii astia si nici test pozitiv nu am.Eu iti doresc sa ai cele 2 liniute cat de repede
Cristinna
bubulina1 spune:
diciu, iti doresc din tot sufletul sa fie cu ochisori
ca sa nu fii asa suparata din cauza sotului
. Daca insa zici ca mereu ai inainte de ciclu sani durerosi, de ce nu incerci sa iei tinctura de mladite de zmeur? Uite ce am gasit pe net:
"Mladite de zmeur (Rubus idaeus)
Extract natural din mladite de zmeur
Indicatii: adjuvant īn tulburari premenstruale (tensiune mamara, dismenoree etc.), fibrom uterin, chist ovarian, dismenoree, metroragie, menoragie, amenoree, metrita si/sau vaginita; hipogonadism la pubertatea femeii (amenoree, pilozitate excesiva, nedezvoltarea glandelor mamare); tulburari de libidou; īmbatrānire precoce la femei.
Efecte deosebite au putut fi constatate īn cazul utilizarii de durata (2-3 luni) īn remedierea anumitor forme de sterilitate feminina si ca adjuvant īn tratamentul chisturilor ovariene."
Daca mai sunt si alte fete cu astfel de probleme, eu zic ca este foarte bun acest remediu. Eu l-am luat si m-a ajutat, de aceea il si recomand tuturor celor care au simptome neplacute in preajma ciclului.
shoricutza spune:
Amely iarta-ma ca nu am fost atenta si am inteles altceva ... dar nici-o sansa de embrion pe acolo
. As vrea eu ...
shoricutza spune:
Cristinna nu sper la asa ceva ptr ca acum 3 zile, la control, totul era "pregatit" ptr venirea uratzilor. Poate luna viitoare. Sper sa fie luna asta la tine cu 2 liniutze
. Pupici si bafta.
Ratusca felicitari, CASA DE PIATRA si muuuulta fericire. Stai linistita ca o sa iasa bine nunta. Incearca sa te stresezi mai putin si sa savurezi mai mult ptr ca sunt momente unice in viata.
diciu spune:
cristinna...merci frumos!..
bubulina...am luat mladite de zmeur
...vreo 2 luni...si voi mai lua...dar am oprit un pic in perioada analizelor...stiu ca e f bun...si uite ca si la mine a avut efect..
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Laura Ioana spune:
Salut fetele optimiste. Ce harnicute sunteti, ati umplut deja alte 10 pagini!
Hai sa va zic un banc simpatic:
O broasca se urca intr-un copac. Ajunge in virful lui si sare. Fil fil
cade.
Se ridica, si inapoi in virful copacului. Fil fil, cade. Incepe iara
sa urce...
Intre timp doi vulturi ( el catre ea ):
-Oare n-ar fi bine sa-i spunem c-a fost infiata ?
E fain, nu?
Laura
14+
Puiutul meu
danangie spune:
Buna fetelor!!
MARRINA pentru noi a face-o din placere nu e ceva mecanic. Dar daca ar trebui sa sune ceasul la 5 dimineata sau 4 sau 3, si pe urma sa incep sa
...e prea la comanda. Pai mie imi trebuie o ora sa ma trezesc. Du-te spala-te. Nu. Nu as putea.Si eu incerc sa fac tot posibilul sa raman, dar nu m-am putea trezi in miez de noapte ca sa
.Sunt sigura ca ar fi un esec din partea mea si a lui .
Cat despre nepoata, sper sa se linisteasca. Oricum merci frumos de incurajare.[pup
LACHIONE asa e.Pana nu ramanem si noi
, trebuie sa induram aceste sentimente de gelozie care sincer nu-mi prea plac. Dar poate incetul cu incetul vor disparea de tot.
CRISTINNA SI ALEXIA tin pumnii . 
Eu luna aceasta am abandonat.Am pierdut momentul, zic eu.Sper ca luna viitoare sa nu mai fiu asa incarcata la munca.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Alexia27 spune:
Fetelor, de cand cu scurgerea aia maronie a mea am tot cautat pe net referitor la simptome timpurii de sarcina...si am zis ca ori medicii isi bat joc de noi, ori nu se stie nimic sigur. Am citit de la articole de carti , raspunsuri ale ginecologilor pe net pana la postari ale femeilor care au ramas! Raspunsurile si parerile variaza in ultimul hal! Nu am gasit nici macar un singur presupus simptom care sa concorde! Si vorbesc de discrepante mari, nu o zi-doua. Ca sa va dau un exemplu: mersul la toaleta mai des: parerile variaza de la 1 saptamana DPO pana la 6 saptamani!!! Sanii durerosi, de la 2-3 zile DPO pana la 3 saptamani DPO!!!
Eu una am renuntat sa mai caut confirmari, pana la urma tot intarzierea CM es sfanta si testul de sange pozitiv!!
marrina spune:
bubulina 1 Multumesc de incurajare. Imi propusesem sa fac luna asta o evaluare a ovulatiei cu simptome, teste, temperatura dar adevarul este ca am fost foarte suparata de boala tatalui meu. Este prima oara in viata (are 68 de ani) cand e bolnav si ... Mi-e greu pentru ca nu i s-a pus un diagnostic clar si deci nici un tratament adecvat. Inca bajbaim dar de azi va lua o schema noua de tratament si sper ca dupa cel mult 7 zile sa vad o imbunatatire a starii lui.
Eu am luat 6 luni AC la indicatia unui medic ginecolog care a zis ca le face bine ovarelor o pauza dar...de atunci au trecut vreo 5 ani...Nu cred ca merita sa iei iar hormoni...Parerea mea.
Mirona Sa nu fii insarcinata cand faci HSG, cred ca asta e ideea. De asta sa nu faci stimulare. Dar de leucemie... Cred ca a exagerat. Oricum, cred ca de aceea se si face HSG imediat dupa inceputul CM, ca sa se evite coincdenta cu o sarcina. Eu m-am lamurit. ingeras?
schoricutzo Eu iti tin pumnii ca sa ne dai vestea buna!!!
ratusca1977 tempereaza-ti stresul ca vei fi o mireasa super minunata cu un mire superb si o nunta super reusita. Iar
e mai bine sa vina in luna de miere.
Ai vazut ce bine i-a iesit lui megbeng?
Laura Ioana Mi-a placut bancul. Si am inteles ca tu si
sunteti foarte bine. Sanatate!!! Si bucurii!!!
dananghie