Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Fetele iertati-ma daca pun intrebari stupide dar vreau si eu sa stiu ce semnifica "DPO". Sper sa nu ma fac de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Cristina, Shoricutza va multumesc pentru urari si incurajari...
Alexia, cel mai bine mergi la intepat, e cel mai sigur, simptomele astea uneori ni le inchipuim noi ca ar fi...stiu asta din proprie experienta....
Marrinaai dreptate, o sa incerc sa nu mai pun la suflet toate rautatile oamenilor si sa fiu optimista, si cu bebe, poate in luna de miere se va prinde....

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Shoricutzadragutza, DPO= days past ovulation, adica zile dupa ovulatie. E un termen imprumutat de pe Fertility.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Multam' Alexia. Io zic sa-ti mai faci si un test cu prima urina de dim. Bafta sa fie cu ochishori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor va pup...eu am plecat cu sotul meu la urgenta....ca nu se mai poate asa....tineti-mi pumnii...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

alexia 27, in ce zi esti? au dreptate fetele ca la un moment dat ne putem inchipui simptome de sarcina,daca aceasta e f asteptata si dorita..la 10 zile DPO merge facut un test de sange, sau macar o barza, ceva
ratzusco, uite ca eu am ramas gravi in luna de miere...cred ca e cel mai bun moment, pentru ca esti departe de lume (chiar daca nu pleci din tara, o sa vezi ca simti ca doar tu si iubitul tau existati pe pamant) , nu mai esti stresata, esti f indragostita, etc. Iar cu invitatii care nu pot sa vina, te asigur ca toata lumea pateste faze de astea..e o ocazie buna sa vezi pentru cine contezi cu adevarat!
marrina, ce diagnostic are tatal tau deocamdata? poate reusim sa te ajutam cu ceva info...
danangie, si eu tot asa gandeam, cu sexul mecanic, ca si noi incercasem sa punem ceasul la sunat pentru... o sa vezi ca o sa vina cand o sa aiba el chef, dupa o noapte frumoasa de dragoste
mishu, cum stai cu moralul? ( ma rog, pe vremea asta cine sta bine?)
fetele, eu presimt ca mai urmeaza cateva vesti bune luna asta. abia astept sa ma intalnesc cu voi la "mamici"

eu ma simt destul de bine...doar ca imi face necazuri o masea de minte despre care dr zice ca e ok, are loc, are tot ce-i trebe, da o sa ma mai doara cat erupe...si bag de seama ca imi vine mintea la cap, ca de ieri ma doare de mor, si acu nici nu pot luat antialgice...da ma gandesc ca pentru bebitz indur orice...a! si mie- f f soooomn! daca ati sti cat dorm!!!
va pup tare de tot si ne mai auzim noi!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by megbeng

mishu, cum stai cu moralul? ( ma rog, pe vremea asta cine sta bine?)

Pai cum sa stau? am venit acasa uda si deprimata de ploaia asta "bacoviana" care nu se mai termina....La scarbici e o atmosfera imputita care ma amareste si mai rau si in plus ma enerveaza ca nu am acces la net decat seara acasa si acolo rar,cam dupa ora 3 asa ca ma gandesc toata ziua la ce-oti mai face....
Si in plus ma simt tare ciudat si nu pricep de ce de vreo 3 zile am niste pete maronii pe care nu stiu cum sa le interpretez (sunt abia in ziua 17 deci nici urma de rushi desi am o tensiune in burtica exact ca atunci....)

Voi ce mai faceti? cine vine cu vesti bune? Haideti fetelor,ca asta e vreme de numarat bani (cine are) sau de ...facut copii

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bani n-am de numarat asa ca-mi astept barbatul ca in seara asta face o halta pe acasa... Fetelor io am mai obs ceva super ciudat la mine cand sunt la ovulatie sau ma rog tot atunci cand e mucusul acela prezent: io care am parul ondulat spre cret si foarte rebel si gros si aspru (zici ca-s fox terrier sarmos) in acele zile, parul meu aproape ca se indreapta nu mai e nici macar ondulat, dar nu se ingrasa...si devine foarte moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

buna seara fetele,
a venit ciclul acum, ziua 30, deci de azi incepe din nou numaratoarea . Am fost la dr ca sa pun la bataie planul pt luna care urmeaza si am hotarat, ca daca nu raman nici de data asta ,laparoscopie scrie pe mine...e singurul lucru care nu l-am facut si am de gand sa fac absolut totul ca s-a reusesc sa am puiul meu.
Diciu iti tin pumnii sa fie bine cu al tau sotior si sa se faca sanatos cat de repede
Lachi eu asa patesc cand sunt la ciclu, din par cret ma trezesc cu un par lins. O fi dn cauza hormonilor
Mishu scumpauite un, poate te ajuta.
Alexia 27da Doamne sa fi tu graviduta nr 1 de la capitolul 60
Va pup fetelor,
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Cristinna, tu unde vrei sa faci laparo? Ca si eu m-am hotarat s-o fac luna viitoare si mi-ar prinde bine sa mai aflu o parere, un pont ceva. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cazul la niciuna, dar daca...
Megbeng, azi e abia ziua 9DPO, dar nu ma grabesc sa ma intep...nu de aia 500 mii lei, dar mi-amintesc ultima data cand am facut-o la o zi intarziere si mi-a iesit 0,0! Prefer sa mai astept, de obicei cu cateva zile inainte de CM, burta ma anunta sa ma pregatesc, asa ca...mai trag de mine o saptamana. Tie ce-ti face puiutul?

Mergi la inceput