Oltencele, poftiti la povesti! (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:
Buna oltencelor!
se pare ca ati fugit toate....
ce se intampla?
chiar nu mai veniti pe aici de loc?
va pupic pe toate
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
lorena_andreianu spune:
Fetele, va pupam si noi!
Noi lipsim cam des la apel, ca nu apuc sa intru, sa citesc si sa scriu intr-o ora-doua cat doarme fiu-meu.
Cel mic are nasul foarte infundat si-i curge. Azi mergem la doctor ca l-am prins tusind de dimineata si e si ragusit...
Sanatate la toti bolnaviorii ca stiu ce inseamna sa tragi.
Va pupam si mai scriem curand.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Lorena,sa-mi spui si mie ce va da medicul vostru pt. tuse,Mihaita de azi dimineata tuseste putin si imi este teama sa nu se agraveze.Noi am fost raciti cu totii numai el scapase,acum l-am pus la taxi cu mama si mai sta pe la parintii mei cateva zile dar ma cam ingrijoreaza tusea.Fetita mai tuseste si acum si cred ca a luat-o si el,sper sa nu fie prea grav.
Va si va astept pe toate sa mai discutam,acum sunt mai libera fara mafiot.
Liana,despre tine nu ne zici nimic,doar ne chemi asaaaa...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
anghelada spune:
Buna fetele,
Eu ce sa mai zic ca scriu din an in Paste... Nici nu am mai intrat pe DC asa des. Poate zilele astea ma mai informez si eu ce se intampla p'acilea si va mai scriu cate ceva. Eu am avut o perioada foarte stresanta la serviciu, ca imi venea sa-mi iau picioarele la spinare si sa fug in lume... Ma intreb cateodata cum mai reusim noi femeile sa nu innebunim. Si sotiorul meu e lucreaza pana tarziu saptamanile astea doua...:(
In rest pot sa ma laud ca am mai iesit cu masina (de curand mi-am luat permis:)) si ca incep sa ma obisnuiesc si cu Dacia. Am facut scoala pe Cielo si cand am trecut pe Dacie imi venea sa mor... parca atunci puneam mana prima data pe masina. Dar ma ambitionez chiar daca barbatii din familie ma tot necajesc...
Apoi am fost sa-mi mai fac analize si sper sa-mi iasa bune. Sunt suspecta de poliartrita reumatoida sau reumatism (nu stiu exact), ceea ce la varsta mea e destul de nasol... mai ales ca intr-un an vreu bebe. Dar vad eu cum fac sa ma pun la punct.
Tare as vrea sa ma intalnesc si eu odata cu voi... Ca imi place f mult sa citesc ce scrieti.
Sa va zic si eu de nepotelul meu Raducu: dupa ce a plans muuult ca nu vrea la gradinita, in sfarsit s-a mai linistit si acum merge. Am avut mari emotii ca la un moment dat mamica lui nu prea mai vroia sa-l duca. Si pentru un copil singur e f important sa intre in contact cu copiii, sa nu devina prea egoist.
Va pup, sa va fie sanatosi bebeii acum ca vine frigul... Iar voua va doresc mult spor la toate muncile pe care le faceti si ...sanatate
Va pupacesc
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
Liana30 spune:
Buna oltencelor!
lorena multa sanatate bebelului tau...
camelia72 si pentru Mihaitza numai bine si multa sanatate sper din suflet sa nu se agraveze..
despre mine ce sa va spun..deocamdata nimic..astept ziua 11 sa merg la Buc sa fac histero..asta este sambata...
hai urati-mi bafta ca mor de frica...
anghelada bine ai venit si multa bafta la condus..lasa ca in lipsa de altceva e buna si dacia...eu am inceput sa conduc pe dacie..si acum am ajuns la ceva mai bun...
va pupic pe toate
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Buna dimineata la oltence!
maine plec la Buc...vineri voi face Histero..sa-mi tineti pumnii..va pupacesc pe toate si va urez un w-e cat mai placut..
ne auzim luni..
numai bine va doresc.
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Liana, si multumesc pt. gandurile bune.Cand te intorci de la Bucuresti sa ne spui cum te simti,sa-ti dea Dumnezeu sanatate!Bafta si curaj!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Davidutza spune:
BUNA,
In primul rand va transmit din partea Rodicai,salutari,nu poate sa intre pe DC.
Liana bafta la medic,si tie Angelada.
David a fost si el un pic prins de raceala,dar nu a facut febra,doar cu nas infundat si a tusit putin,dar acum e bine.
Mariana si David
Liana30 spune:
Buna.Buna!
am venit de la Buc chiar acum si nu am rezistat sa nu intru sa va spun..am facut histero din pacate trompa dr este infundata..dar am ovulat pe partea stanga si luni merg din nou la Buc sa ma vada la eco si daca totul e ok ..marti fac insamantarea..sa dea domnul sa fie..ca altfel inebunesc
va pupic pe toate
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"