Oltencele, poftiti la povesti! (11)
Raspunsuri - Pagina 6
deeapui spune:
Bertha, eu o sa nasc la Numarul 1 cu dr Tanase Florentina (e cea tanara). Voi naste prin cezariana din cauze de Rh negativ si miopie destul de mare.Acum stau si astept..as mai avea cam 2 saptamani, da depinde de bebe cat mai vrea sa stea..de ieri ma cam doare spatele..o fi ceva???
bebe alex la purtator
38 sapt. AMR 15 zile
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
Liana30 spune:
deeapui iti urez nastere usoara...si sa revii cat mi curand alaturi de noi...
dc. Tanase este o dulcika si o dragutza ...
numai bine iti doresc..
te asteptam cu vesti...
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Bertha, lui Darius si multa sanatate!Daca sta el sa-i pui picaturile,este intr-adevar,tare cumintel!Al meu cand ma vesea cu seringa de nurofen,dadea din cap ca NU si NU...de pus ceva in nas,nu mai vorbesc.Ne-a dat d-rita Pivalone-sprey,il puneam fortat,urla de auzea tot blocul...
In general,Mihai face numai ce nu are voie,tranteste usile de la mobila de bucatarie cu atata satisfactie iar cand ii spun NU,rade si da si mai tare uitandu-se in ochii mei sa vada cum actionez.Trebuie sa-l iau pe sus intotdeauna din locurile unde-i spun ca nu are voie pt. ca altfel nu vrea.
Sa va mai spun ce-i place sa faca?Sa scoata cartile din biblioteca,sa scoata gunoiul din sac,sa scoata hainele din sifonier...sa tranteasca usile sa butoneze telecomanda si tastele de la calculator...sa rupa reviste,carti,sa scrie pe pereti...etc.
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Rodica P
Chatonel nu stiu daca stii cum se ingrijesc in mare apox ca pe cactusi dar perioada de inflorire e ian mar pina vara apoi urmeaza o perioada in care se uda mai putin ca sa se fomeze iar florile. Se uda putin de obicei atit cit sa nu se ingalbeneasca frunzele.
Rezista bine la caldura mai putin la frig.Eu am avut multe flori dar in timp le-am pierdut pe toate incet, astea sunt cele mai rezistente si mai usor de ingrijit. Kalanchoe le zice poti cauta si pe net despre ele dar eu ti-am zis din experienta.
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
multumesc pentru indrumari, Rodica.
In alta ordine de idei, io-s bronsizata, asa ca stau inchisa-n casa de vreo 5-6 zile, nu am putere nici sa scot nasu pe-afara.
Salutari oltencelor si o rugaminte celor care au prins vinul cel nou: beti un pahar si pentrru mine, ca tare mi-e dor de zaibarel :)
Toulouse, la ville rose
pashosha spune:
Buna fetelor..
dati-mi si mie va rog un sfat ..si o mana de ajutor daca puteti..aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59459
mersi mult
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
camelia72 spune:
Chatonel,multa sanatate ,eu sunt cu guturai,Georgi tuseste...doar barbatii se tin tari.Sa stii ca la noi zaibarul a iesit cam acru...cu atatea ploi nu s-au copt prea bine strugurii,sau ma rog,au iesit cam acri.
Davidutza,cum v-ati distrat la petrecerea de 2 anisori?Gata,are mami baiat mare acum...
Rodica,voi nu mai ziceti nimic?Ce face Stefan?
Ce mai fac proaspetele mamici cu puiutii lor?
Anda,Oana...iesiti la apel!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Liana30 spune:
Buna oltencelor!
chatonel multa sanatate..sa te faci bine cat mai repede.
un pahar de zaibarel am baut uite in cinstea ta inca unul
va pup-ic pe toate
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Buna dimineata oltencelor1
ce se intampla?
se pare ca somati...
eu nu voi fi prezenta in fiecare zi..
va doresc un w-e placut!
va pupic pe toate
Liana