Oltencele, poftiti la povesti! (11)
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
Buna dimineata oltencelor!
nu voi mai apare cateva zile sau de loc pentru ca plec la Bucuresti la doctor..
mi-a facut placere si inca o data imi cer scuze daca am deranjat cu ceva..
va pup -ic pe toate
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Am reusit,fetelor,gata,am trecut de preselectie... are mami o mica vedeta,acum ramane de vazut cat o va tine entuziasmul!
Liana,multumim pt. urari! Dar ce-ti veni,draguto,sa te retragi?Ce deranj,ce tot vorbesti tu acolo...sunt sigura ca Rodica ti-a zis sub forma de gluma chestia cu recuperatul... Hai,lasa boticul si treci la scris!De ce ziceai ca pleci la Bucuresti?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
deeapui spune:
Mamicilor craiovence, am si eu o nelamurire..cam peste 2 sapt voi naste si eu nu am inca pediatru...ma puteti sfatui cumva in privinta asta? cum se procedeaza? ma inscriu eu la care pediatru vreau? stiti sa-mi dati ceva nume de pediatri buni din craiova?
pupici si multumesc anticipat.
bebe alex la purtator
37 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
camelia72 spune:
Deeapui,depinde in ce cartier locuiesti,indicat ar fi ca pediatrul sa fie cat mai aproape de casa...sigur ca te poti inscrie la cine vrei dar iarna,cu copilul mic este mai greu de ajuns daca medicul este...cine stie pe unde.
Nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!
POZE
deeapui spune:
Multumesc pentru raspuns, camelia_72..Pai si cum aflu eu care sunt pediatrii din cartierul meu? eu stau la geamuri, pe severinului..ma duc la circa, ce fac? mai exista asa ceva? sau caut cabinetele particulare?
bebe alex la purtator
37 sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
camelia72 spune:
Deeapui,iti spun cum am procedat eu:-cand am nascut fetita,a mers sotul la circa din cartier si a inscris-o la medicul care s-a nimerit atunci in tura,a venit a doua zi medicul acasa,a consultat copilul...ne-a dat ceva sfaturi despre alimentatie,plimbat,baita...etc.Pe parcurs,cand fetita avea vreo 4 ani,ne-am schimbat medicul pt.ca acolo era cam departe si nici prea multumita nu am fost de serviciile lui.Cand am nascut baietelul l-am inscris la doctorita unde am si fata si de care sunt f.multumita,cand o chem,vine si acasa,ceea ce nu toti medicii fac atunci cand copilul este trecut de 6 luni.Tu te poti interesa la circa de un medic,poti intreba alte mamici,care are recomandari mai bune...daca pe parcurs esti nemultumita il poti schimba f.usor.
Multa sanatate tie si lui bb!
POZE
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, n-am mai intrat de mult, nu stiu cum fac, da' pana citesc mail-urile si ziarele trece timpul si ma trage seful la raspundere
Liana, sper ca nu te-ai suparat! Te asteptam inapoi, sa ne spui ce-ai fac la Bucuresti, sper ca nu e ceva grav.
Camelia, felicitari, mamica de vedeta ce esti! La cat e de frumoasa fetita ta, daca are si voce, ajunge sigur star!
Deeapui, ce-a trecut timpul, mai ai putin si te intalnesti cu bb! Eu am inscris baiatul la dr mea, dar am avut norocul ca e pediatru de meserie. E cam departe, in Calea Buc, eu stau la Ciuperca. Dar , oricum, daca Doamne fereste! e puiul bolnav, il duci cu taxi sau cu masina, faci 10-15 min, nu mi se pare exagerat. Mai imp e sa fie medicul bun.
Alta solutie ar fi sa-l inscrii la medicul tau si, daca nu esti multumita de el, il duci numai la vaccin si la controalele periodice si la chestii mai serioase il duci la particular, la cine vrei tu.
Mai zi-ne unde nasti, cu cine, poate ne-ai mai spus, da' am uitat (sorry).
Dragele mele, eu am scapat de raceala, dar, din pacate, i-am dat-o lui Darius Nu e grav, doar nasul, cand curge rau de tot, cand e infundat total. Sa-l laude mama pe micut putin: de o sapt. a invatat sa zica "da" cand il intreb ceva si zice tare, e ff mandru de el (si eu la fel) Are mama baiat cuminte, il intreb :Darius, iti pune mama picaturi in nasuc? si el tare "da, da!" si se urca singur in pat si se intinde pe spate. Nici cu pompita n-avem pb, desi cand era mai mic o ura.
Gata, v-am pupat, ca m-am laudat destul!
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Liana30 spune:
Buna oltencelor!
iata ca am revenit..nu scapati voi asa usor de mine...
bertha nu ma suparai ...doar ca plecai la Buc..si avusai multa treaba..
da iata ca veniii..
va pupic pe toate ete na asa
ps:::::::::::tare dor mi-a fost de voi..
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Davidutza spune:
BUNA,
Am intrat sa va spun ca DAVID implineste azi doi anisori!
Rodica iti multumesc frumos ca te-ai gandit la noi,esti o draguta.
MARIANA si sarbatoritul DAVID
camelia72 spune:
LA MULTI ANI,DAVID!!!
POZE