Oltencele, poftiti la povesti! (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,salutare!
Intru fuguta si eu,Liana,bafta si sa te vedem cat de curand .
Rodica,hai rezolva odata problema cu DC-ul,iti simtim lipsa si ne este taaare dor de voi. lui Stefan!
Anghelada,multa sanatate,sper sa-ti iasa bune analizele!
Va pe toate!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
ce mai faceti? Slaba activitate pe aici. Tot sper sa mai citesc si eu cate ceva si niika.
Noi suntem bine, pana acum am avut zile superbe de toamna, azi deja s-a innorat si sper sa nu ploua.
Al meu odor e un dulce. I-am terminat doua pulovarase si doua caciulite. Si acum m-am apucat de o vesta ca mi-au mai ramas ceva ate.
Am pus poze cu unul din pulovarase.
M-am laudat cumva ca pe 11 nov (de ziua lui fium-eu) mergem la concert cu Depeche Mode?
Ai mei pleaca pe 7 dec. si ma apuca de pe acum disperarea ce o sa ma fac singurica.
De ieri ma cam chinuie durerea de spate. Nu stiu ce o sa ma fac.
Va pupicesc si mai scrieti si voi.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Rodica hai apari mai repede ca iar am umplut numai eu paginile si nu are cine sa ma certe

Oltencelor ..plec spre Buc..maine la eco si daca e ok marti o pun..

asa ca o sa-mi simtiti lipsa cu siguranta pentru ca nu mai are cine sa umple paginile aici..
va pupic pe toate
si va trimit un brat de flori
asa sa nu ma uitati

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

la oltence si puiutilor lor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salut oltence dragi!

Am reusit sa intru si eu dar din pacate foarte greu accesez forumul, pb e ca ma muta imediat in alta pagina si imi tb foarte mult timp si rabdare ca sa repet operatiunea de zeci de ori pina prind forumul!

Valeria tocmai ma gindeam la tine ce faci nu ne spui nimic de bebe mic din burtica. Multi pupicei tie si lui Luca. A ti-am spus ca m-ai dat gata cu camera pictata pentru Luca? O sa fur ideaa si cum eu nu ma pricep la pictura am salvat citeva imagini pe calculatorul meu, nu te superi daca le arat si la altii nu? Mi-a placut si modul cum ai aranjat fereastra.
Liana mult succes si sa devii cit mai repede mamica! Ai dreptate nimic nu-i imposibil!
Mariana multumesc ca le-ai transmis fetelor salutari din partea mea! Noi vb mai multe pe YM [.
Cornelia nu tu mai scrii nimic te urechez eu si pe YM dar numa' sa te prind! lui Alex
Andreea tu ce mai faci nu am mai vb de un car de vreme? Ce mai face Darius?
Oana Voi ce faceti nu ne mai povesteti nimic de Justin?
Anda mamica frumoasa si puiul tau mic ce faceti?
Camelia va pup si pe voi?
Zozela numai atit ne spui? Ce faci? Ce face Deea a nascut?

Noi suntem bine Stefan vorbeste deja foarte bine face fraze de 4-6 cuvinte si orice actiune are verb. Foloseste foarte bine conjunctiile si pronumele. Bine mai si incurca uneori pe a mea cu al meu,si nu prea se pricepe la trecut de ex in loc de a scris zice a scriat si in loc de a adus zice a aducat .
Am facut si lista pentru Mos Craciun masina (musai camion), minge si8 tren, apoi bluza si pantaloni, dulce (turta dulce) si suc. Nu e prtentios de loc nu?
A... si parca e mai cuminte!

Va pup si pe curind sper!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Ce ziceti de o intilnire ca e frumos si cald ?
Nu insist cu asta, fiecare are timpul lui liber dar ma gindea ca idee.
Asa si mai uitasem ceva ma gasiti cele mai multe ca sa vorbim pe YM rodica_poenaru.
Va pup si o zi placuta!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

..ca tot e asa frumos afara..parca ar fi primavara!!
Mai..io-s bine.Incerc sa-mi intru si eu in rolul de SOTIE..
Deea era programata azi pt. cezariana,o internase D-na Tanase de ieri,dar ..s-a razgandit....a zis ca mai bine o lasa sa i se declanseze travaliul..si pe urma o taie...Acum alearga intre spital si casa.La 8.00 tre sa fie la spital si la 17.00 se intoarce acasa..ca nu vrea sa faca nani acolo..E de inteles de ce....
Oricum,nu cred ca o sa mai dureze mult
Va anunt eu daca se intampla ceva!!!
Multi !
Zozela

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Noi vom merge sambata in excursie cu gradinita Georgianei,sper sa fie si vremea frumoasa!Mergem la circ in Bucuresti,vom mai vizita muzeul Antipa,muzeul satului...numai timp sa avem,seara ne vom intoarce!
Deeapui,nastere usoara si un bb sanatos!
Pupici tuturor!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutare oltencelor..
gata am venit..
ce credeati ca scapati asa usor de mine?
marti am facut-o a fost super acum astept sa vedem ce o sa iasa....hmmmm cu ochisori binenteles
va multumesc pentru incurajari si va pupacesc pe toate
deea nastere usoara..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare, oltence dragi!

Fetelor, aveti dreptate cu urecheala, m-am lenevit rau, citesc da' mi-e greeeeeuu sa scriu.
De cand n-am mai scris l-am intarcat pe Darius, a mers usor de data asta, nu mai retin daca v-am povestit sau nu. In linii mari ne intelegem bine, a inceput sa bea laptic cu biberonul, dar numai noaptea Acum spune deja mai multe cuvinte si intelege absolut tot ce vorbim. Ce sa mai, e un dulce!

Deea, nastere usoara! Zozela, sa ne tii la curent!

Liana, Doamne ajuta sa fie cum vrei tu! Tinem pumnii!

Ciuf, curaj, ai incredere ca te vei descurca singura! Tu esti o mamica minunata, nu ai de ce sa-ti faci griji.

Rodica, sunt pro intalnire, propun week-end asta. Ce ziceti?

Oana, Anda, ce mai fac bbii vostri?

V-am pupat, sper sa scriu mai des.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput