Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 6
Amely spune:
Buna fetele scumpe,
tocmai am vorbit cu Utocata, care, dupa cum poate stiti de pe la alte subiecte, a avut ceva probleme cu scurtarea colului, a fost internata sub supravegherea lui T... Acum e acasa, sunt bine si ea si Bianca, era tare vesela, s-a bucurat mult de tel. mai ales ca acasa nu-i merge netul... trebuie sa stea cumintica in pat, ca sa evite sa ajunga la serclaj, oricum nu mai are mult si intra in prenatal. Va pupa pe toate si va tine pumnii sa ramaneti cat mai repede cu bebici!
Eu am avut ieri, ziua 27, semne clare de gravideala (sani, spotting roze si tot tacamul), dar se pare ca doar "la cap", caci am facut un Clear Blue care a iesit clar negativ. Am bocit toata seara cu testul in mana, pana s-a enervat al meu si mi l-a aruncat la cos, mi-a sters lacrimile, m-a pupat pe obraz, m-a luat de mana si m-a dus la culcare. Asta e, si maine e o zi!
Va pup dulce-dulce pe toate: Roxee, Teo, Indy, Musete, Aileene, Anca, Bety, Liliana, Mishi, Liana, Adria (cu scuze daca am uitat pe cineva!) si ma intorc la munci!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bety spune:
Dragelor, va scriu acum, ca maine s-ar putea sa nu am timp sa intru pe net...am treaba multa la munca.
La mine azi, a fost ziua
!
M-am infiintat la Giulesti (am facut de la Prisma la Baneasa - 1 ORA SI 40 MINUTE!!!!!!!!) pentru monitorizare de ziua 11 si am terminat la cabinet...la inseminare!
Da! Nu mi-a venit sa cred: endo 8-9 tri, folicul pe stanga de - 20.5 mm. Ca urmare, pregnylul l-am servit la foc automat la Giulesti.
Numai mie mi se putea intampla...
Ma duc pentru inseminare si fac HSG cu rezultat catastrofal in 24.08, fac laparo pe 21.09 si ... inseminare pe 03.10. (basca anul 2004).
Ca sa nu mai zic ca analizele pentru perioada 2-4 au iesit bune-bune.
Sunt in
, chiar daca iar mi-a decongelat cantitatea cat pentru 2 inseminari normale si deci din 5 portii mai am 3. Deci...mai sper la una sigur, daca chiar nu la inca 2 inseminari.
Dar daca luna asta...
intelegeti voi, nu?!
Va trimit mii de
-ici si ...
Va mai spun un secret: azi am simtit ca Cineva acolo sus, ma iubeste!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
galinarodica spune:
Dragele mele,
si eu sunt jurnalista si lucrez la o revista de sanatate. Nu toti cei din breasla asta vaneaza subiecte de senzatie. Uneori e bine sa spui povestile chiar triste ale unor oameni ca ceilalti sa invete din ele, sa nu faca aceleasi greseli sau sa poata sa stie ce anume sa faca in anume situatie.
Si eu am conturi pe mai multe site-uri de acest gen fiindca imi doresc un bebe, sunt singura si incerc sa adopt unul. Am toate actele in regula dar nu gasesc bebele. Legea cea noua e mai stupida si mai in defavoarea copiilor, decat cele de pana acum. Am zis sa incerc si FIV in disperare de cauza...eu am deja 43 de ani si mai sunt si singura. pe unde mai stiam eu ca se fac FIV-uri e cam scum sare de 2-3 mii de euro pe care deocamdata nu-i am si de timpul nu curge in favoarea mea. Aveti ideee pe unde se poate face in siguranta si cu niste costuri mai umane? Si evident daca au ei banca de donatori anonimi sau tre sa vin eu cu "materia" la pachet si mai ales daca a intrat in vigoare stupizenia aia de lege conform careaia nu poti face FIV daca nu esti casatorita sau daca nu ai macar declaratie de concubinaj...ca nici de asta nu am. Astept cu nerabdare un sfat, o sugestie de la voi ca zau nu mai stiu ce sa fac
Amely spune:
Bravo Betica, ma bucur din tot sufletul, vezi ca surprizele cele mai frumoase vin tocmai atunci cand nu te astepti! Iti tin pumnii sa fie cu noroc de bebel inseminarea asta!
Rodica, la Giulesti te-ai interesat cat costa? vezi ca e si un subiect care se cheama FIV, cred ca fetele de acolo stiu mai multe legat de asta (preturi, doctori, clinici unde se face FIV etc.)
Fetelor...eu nu stiu ce sa mai cred... ieri am avut niste dureri crunte de burta si m-am resemnat ca mi-a venit, am luat si antiinflamator (contraindicat in sarcina!), dar am avut doar niste urme bej maronii, iar azi... nimic... si nici burtica parca nu ma mai doare asa rau. Sanii sunt inca umflati si ma dor... sunt a 30-a zi, deja e prea mult pentru mine...
Desi cu Clear blue negativ ziua 27 io nush de ce imi mai fac atatea probleme...in fine...
Va pup dulce pe toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
INDY spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu pe aici, v-am citit... v-am citit... dar n-am apucat sa va mai scriu...
Ma bucur pentru tine Bety, simt ca ti se schimba norocul... prea s-au legat toate in ultimul timp. SUCCES... si mult NOROC... sa se prinda de data asta...
Roxee... e grozav ca intri din nou in joc... cum spui tu. Daca reusesti sa fii optimista...incep sa mearga si lucrurile mai bine.
Thea_M, nu stiu inca ce bebelus ma face asa de fericita cum sunt, luni ma duc la ecograf... sunt tare emotionata, dar mai mult imi e frica... v-am mai zis eu...
Amely, tot ce pot sa-ti spun este sa nu disperi. Asa e viata, cu suisuri si coborasuri... ai sa vezi, inca nu ti-ai terminat socotelile cu bebe care va trebui sa vina curand... foarte curand...
Cine ar mai fi... A! Cata, sper din suflet sa se fi rezolvat problema ta, cand am auzit de tine, iar m-a luat frica sa nu mi se intample si mie. Eu raportez totul la mine. Sa ne mai scrii imediat ce vei putea. Oricum cred ca mai bine ti-ai lua medical, pana la prenatal, sa nu risti...
Pentru toate fetele, in special pentru cele pe care nu le-am amintit acum...

si...

... din partea mea si a lui bebe.
Roxee spune:
Amely,io cred ca e foarte posibil sa fie BB!
Doamne-Ajuta!
Doamne-Ajuta si pentru tine, Bety draga!
Fetelor, va pup pe toate cu drag,
Amely spune:
Indy, te pup dulce si pe tine si pe bebe, merci de incurajari, chiar am nevoie in perioada asta, desi stiu ca va veni intr-o zi si la mine, ca e luna viitoare, ca e mai tarziu, cand o fi...o sa-l astept! Iar cu bebe/bebelina din burtica ta, orice ar fi, sunt sigura ca va fi un frumos si un mancacios! abia astept sa ne zici ce ai facut la eco!
Roxee, merci iubita
, chiar de nu e, m-am resemnat luna asta, dar am hotarat sa fac analize hormonale si apoi, in noiembrie, laparo... asta in caz ca nu se intampla nimic pana atunci! Tu cum mai stai la capitolul bebe? ce vesti mai ai?
Betty, intr-adevar, cineva acolo sus te iubeste si nu te va lasa pana la urma pana nu vei avea bb-ul tau... Noi iti tinem pumnii si ne rugam pentru tine!
Oare s-o fi intors Liliana din concediu? sa speram ca se distreaza si pentru noi!![]()
Cata, pentru tine, un
special daca ne citesti!
Teo, scumpa, sper ca esti mai bine cu moralul si ca nu ne-ai abandonat, avem nevoie de tine si de echilibrul tau aici!
Pa fetele, va pup cu drag pe toate!
Pozici cu noi
thea_m spune:
Buna, fetele dragi!
Bety uite ca nu numai noi te iubim
! Si daca cineva acolo sus te iubeste si a vrut sa faci inseminare acum, poate concretizeaza asta peste 2 sapt. Ce bine ar fi!
Amely si daca testul din ziua 27 era prea devreme? Mai vrem un test maine ca sa putem
!
Indy pup graviduta si pe bb. Si eu sunt curioasa ce bb e la tine in burtica!
Rodica la Giulesti este banca de sperma, dr. Anca Moisa se ocupa de ea, asa ca merita sa intrebi si acolo. Bafta sa gasesti calea cea buna!
Cata mi-a spus sa
din partea ei si sa va spun ca ele sunt bine, probabil de la 1 noiembrie intra in prenatal si pana atunci ia concediu medical.
Moralul meu e bun ( ca n-are de ce fi altfel, nu?), astept sa termin de zugravit, sa dau o petrecere de ziua sotului si apoi astept sfarsitul lunii sa fac inseminare, sper.
Va pup pe toate!
Teodora
Poze
Liana30 spune:
[quote]Originally posted by Roxee
Buna fetelor!
Mi-a fost dor de voi, da' n-am avut timp, pur si simplu, sa ma mai "apropii" de DC.
Indy
! Are sa fie bine, ai sa vezi! Gandeste pozitiv si fii optimista, cum esti de obicei!
Amely, Musete, Aileen, Cata, Anca, Bety, Liliana, Thea si mai noilor fete Liana, Mishi, Adria
si cate o
.
Eu luna viitoare merg la medic, sa ma vada. Si sa-mi spuna care e "strategia" pentru viitor.
Abia astept sa intru din nou "in joc".
Pana atunci, am sa va citesc din "umbra".
Va pup cu drag pe toate,
Ralu a.k.a. Roxee
[/quot
Roxee iti multumim tare mult..
un buchet mare pentru tine

te asteptam cu drag..
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"