Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, bine v-am regasit! Am revenit din ultima parte a concediului pe anul asta. Va spun drept ca sunt franta de oboseala - Frankfurt, Kholn, Berlin, Praga, Viena. Am fi vrut sa atacam si Bruxelles si Amsterdam dar asta ar fi insemnat sa stam doar cate 1 zi in fiecare oras si nu ar fi fost de ajuns. Am umblat de ne-au iesit basici in talpi. Nu am vrut sa ratam nimic. Seara la hotel adormeama amandoi ca doi copilasi iar dimineata totul era roz, parca eram in luna de miere. Totul a fost super OK din toate punctele de vedere. Orice calatorie pentru noi este o mica oaza de fericire. Nu intru in amanunte ca mi-ar lua foarte mult timp sa va povestesc iar mie imi place sa derulez evenimentele in amanuntime, doar o mica paranteza - cele mai bune camere de hotel au fost cele din Germania.
Acum am revenit din nou pe baricade. Am reusit sa citesc putin din urma si vad ca pentru Bety se apropie minunea. Ma bucur pentru ea ca totul a mers struna si ca are foarte multe sanse de reusita. Bety, iti tin pumnii.
Teo, dupa petrecere sunt sigura ca o sa treci din nou la treaba. Gata cu pauza! Cum merge tratamentul homeopat?
Indy, graviduta noastra, abia astept sa ne spui ce ai in burtica ta - bebelina sau bebelin? Si nu te mai gandi aiurea ca totul este bine la tine.
Cata, ai grija de tine si de Bianca mica. Pana in intri in prenatal stai cumintica in patut.
Amely, eu cred ca testul facut de tine a fost cam devreme. Poate mai incerci unul maine dimineata si ne dai vestea buna. Iti tin pumnii
Roxee, inca putin si te vad din nou pe baricade.
Vad ca au aparut fete noi. Fetelor, sa treceti cat mai repede in tabara mamicilor. Fuguta dupa Indy si Cata!
Cred ca saptamana care vine o sa ajung la cabinet. Cu sau fara programare eu tot ajung acolo. O sa fiu in ziua 11 si trebuie neaparat sa fac monitorizare pentru inca o inseminare.
Va pup dulce pe toate-toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Multumesc pentru sfaturi, am "fost" si pe la FIVul de pe forum. Imi fac curaj si de luni imi iau picioarele la spinare si vad ce si cum personal. Inca sunt turbata de creieri. An plans azinoapte pana pe la 5 dimineatza ca ma apucase disperarea. Cand esti singur parca toate is mai greu de dus si parca nu stii incotro s-o mai apuci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

In sfarsit...ati reaparut!
Mi-era dor de voi!
Va multumesc pentru gandurile voastre minunate.
Acum, nu-mi ramane decat sa astept.
Va urmaresc pas cu pas pe toate-toate!
, de fapt mii de

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor va multumesc pentru suport..noi suntem bine, acasa...ma odihnesc cit pot de mult...Bia avea sapt. trecuta marti 700 gr, si cred ca ar trebui sa aiba acum in jur de 33 cm...este foarte activa, in special seara si noaptea....vineri mergem iar la T sa vad cum stam cu colul...va pupic si zile fertile!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta24+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fete dragi, am intrat sa va multumesc pentru sustinere si sa va zic mai intai vestea rea: pe mine testele nu m-au inselat niciodata... au venit mizerabilii!. Vestea buna e ca ma steptam, si mi-am programat sambata hormonalele, iar in noiembrie laparo... cam atat.
Liliana, bine ai revenit din vacanta! ati avut un traseu superb si ma bucur ca v-ati distrat, sper ca v-ati intors cu chef de bebei! asa ca... la treaba!
Cata, ma bucur ca sunteti bine scumpa! tine-ne la curent! pe burtici!
Bety, sa dea Domnul sa fie cu folos asteptarea asta si sa fie ultima! Ce bine ar fi sa se prinda!
Teo

Va pup cu drag pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pupicesc dulce pe toate!
Amely, imi pare rau! Poate scapi de laparo si apare bebicul pana atunci, cine stie! Amandoi avem chef de bebei dar sotul parca a inceput sa ma intreaca. A inceput sa fie mai nerabdator, aseara cand i-am spus ca marti ajung la ea pt monitorizare in vederea unei noi inseminari am vazut ca i-au "sticlit" ochii a incantare ca ma apuc deja de treaba.
bety, sunt cu gandul la tine!
Cata, pana vineri sa stai cumintica in pat si sa ai grija de tine si de puiutul tau micul si neastamparat. Da tare din picioruse, nu?
galinarodica, lasa disperarea. Ai sa vezi ca pentru toate exista cate o solutie dar totul se rezolva doar cu calm. Nu mai plange, nu te mai consuma pentru ca o sa ai nevoie de toate fortele tale pentru bebelul tau. Ai rabdare si totu se v-a rezolva, ai sa vezi.
Teo, un pupicel dulce si special pentru tine.
pupicei dulci pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Esti o draguta Lilisor , ar fi minunat sa scap de laparo...dar mai e doar o luna, stiu eu...in fine. Ce bine ca sotiorul tau te sustine si iti arata asta, conteaza enorm, stiu din experienta!

Fetelor, mai venitzi si voi cu vesti, mai bune, mai putin bune... cum or fi, parca trecem mai usor peste necazuri impreuna, nu credeti?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Liliana bine ai revenit!
fetelor va salut pe toate ..
nu am ce veste sa va dau inca muncim la..
va

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Multumesc pentru incurajari MRL. In general sunmt optimista din fire da stii cum e cand tot te straduiesti sa faci ceva si nu-ti rezulta de nici o culoare te apuca disperarea si nervii pe sistemul asta sanitar de 2 bani. Cotizezi la ei cu aniii si nu beneficiezi de nimic. Eu nici doctor de familie nu am ca la policlinica de langa mine is numai netoti si nu am curaj sa ma las pe mana lor. Noroc ca am prieteni medici si cand e nevoie, foarte rar de altfel apelez la ei, iar medicamentele le iau cu bani din buzunar, habar nu am ce-s alea compensate nu am luat niciodata decat cu pret intreg...Scuze ca va necajesc cu ale mele, da ma gandesc ca va mai distrag atentia de la ale voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by galinarodica

Multumesc pentru incurajari MRL. In general sunmt optimista din fire da stii cum e cand tot te straduiesti sa faci ceva si nu-ti rezulta de nici o culoare te apuca disperarea si nervii pe sistemul asta sanitar de 2 bani. Cotizezi la ei cu aniii si nu beneficiezi de nimic. Eu nici doctor de familie nu am ca la policlinica de langa mine is numai netoti si nu am curaj sa ma las pe mana lor. Noroc ca am prieteni medici si cand e nevoie, foarte rar de altfel apelez la ei, iar medicamentele le iau cu bani din buzunar, habar nu am ce-s alea compensate nu am luat niciodata decat cu pret intreg...Scuze ca va necajesc cu ale mele, da ma gandesc ca va mai distrag atentia de la ale voastre

nu ne necajesti..te citim cu mare placere..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput