Superpacientele "în curând" graviduțe ale Dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 5
adria spune:
Am fost la cabinet. Nu era nimeni. Nu stiu ce sa fac....

Mi-a scris clar "DH zilele 2-4".
Sa merg luni in ziua 5 (daca nu vine nici luni?)sau sa merg miine la Medsana? 

Va rog sfatuiti-ma cumva!!!!!!!!!!!!
bety spune:
WE minunat tuturor si mai veniti si voi cu noutati.
Prea liniste pe aici!
-utelor...erati mai vorbarete! Ne-ati uitat?!
Viitoarelor
-te ...voi nu ne-ati mai vizitat de mult.
Eu macar o data pe saptamana, ies la raport!
Adria - ai reusit sa rezolvi problema?
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
mishi spune:
iubitele mele iubite...bine v-am regasit!
sunt in viata, emotionata si ...ce e mai rau...stresata. inca sunt moisista declarata si vroiam sa va anunt ca ma pregatesc de a doua incercare la FIV, adica doar TE. mai am 4 embrionasi pusi bine si m-am hotarat ca e cazul sa incerc din nou (prima oara a fost in martie). ma lupt cu gandurile, cu timpul care nu mai trece si cu bebelushii care imi apar in vise. retraiesc aceleasi stari ca prima oara si nu stiu cum sa ma desprind de toate astea.
pe 10 oct merg la prima echo vaginala. dupa calculele mele, in jur de 16 oct va fi TE. tineti-mi pumnii!!
va pup dulce!!!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
Liana30 spune:
Multumesc Teo..multumesc mult...imi pare sincer rau ..dar stai linistita ..SIGUR vei reusi..
Amely si tie iti multumesc..
un buchet mare de totr pentru toate fetele

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
aaaaa...uitasem..
azi este a 14 zi de la CM si am niste dureri de spate si de burta ..ce poate sa fie?
sa fie ovulatia???
nu s-a manifestat niciodata asa...la mine...
atunci?
poate ma ajutati voi ...
va multumesc si va pupic pe toate
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Anca Wish spune:
Mishi, ma bucur ca ai revenit. Sa dea Dumnezeu sa iasa de data asta. Cred ca ai mari emotzii. Iti doresc ca de Revelion sa te uitzi la burtica si s-o vezi cum capata forma si deja, sa ai prima "poza" cu bebitza al tau.
Thea, m-ai lasat fara cuvinte. Serios, daca pot sa mai scriu ceva.
Sper sa ai putere si sa fii sanatoasa. Stii ca-mi esti draga. Poate gandurile mele bune sa te ajute. 
Liana, asa patesc si eu la ovulatie. Acum cativa ani habar nu aveam ce-i aia ovulatie. Acum e atat de evident.
Va pup pe toate, dragele mele. Io stau in umbra, dar va citesc
anca...SIGUR intr-o zi

mishi spune:
Anca W multumesc de incurajare! Bafta multa si voua!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
thea_m spune:
Buna ziua, fete dragi!
Anca multumesc. Ma ajuta faptul ca va stiu aproape de sufletul meu. Iesi din umbra cu vesti pentru noi. Nimic nou?
Mishi, fata frumoasa, bine ai revenit! Ma bucur ca ne vizitezi, poate o faci mai des acum, cand mai ai putin pana la a doua ( si ultima, sper) incercare. Sigur ca tinem pumnii, stransi, stransi, sa ne aduci vesti bune! E normal sa ai emotii, viseaza frumos, la bb care o sa creasca in burtica si la fericirea care te asteapta.
Liana de la ovulatie sunt durerile, si eu am dureri, dar de partea pe care este foliculul.
Bety sper sa fie bine la eco!
Adriala cabinet are program doar marti din cate stiu eu. Cum ai rezolvat?
Amely ce ti-a adus ziua de azi?
Liliana te-ai intors din concediu?
Indy ai facut eco?
Pup si graviduta Cata si pe celelalte fete dragi, pe toate 

Teodora
Poze
Roxee spune:
Buna fetelor!
Mi-a fost dor de voi, da' n-am avut timp, pur si simplu, sa ma mai "apropii" de DC.
Indy
! Are sa fie bine, ai sa vezi! Gandeste pozitiv si fii optimista, cum esti de obicei!
Amely, Musete, Aileen, Cata, Anca, Bety, Liliana, Thea si mai noilor fete Liana, Mishi, Adria
si cate o
.
Eu luna viitoare merg la medic, sa ma vada. Si sa-mi spuna care e "strategia" pentru viitor.
Abia astept sa intru din nou "in joc".
Pana atunci, am sa va citesc din "umbra".
Va pup cu drag pe toate,

..