Mamici de noiembrie - decembrie 2005(45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Mandy, tocmai aci e placerea: ca nu-s la servici, deshi nu sunt in prenatal. Din cauza ca am fost angajata model, mi s-a facut aceasta favoare. Tocmai de aceea nu mai sunt interesata de luptele cu medicul de familie pt. prenatal. Asha da, noroc!
Acuma, nu-s eu prea lamurita cum e cu plata acestui prenatal (oricum, daca va fi sa-l iau, ar trebui abia din 3-4 oct. sa intru in el). Cei 85% din salariul brut is impozitabili au ba? Ca daca sunt, ma avantajeaza conditzia de acum, dar daca nu sunt, pierd niste banutzi cu tot norocul care a dat peste mine.
Ce stitzi despre asta?

Anda, gandeshte-te la o epidurala, ceva. Nu e musai sa suportzi durerile, mai ales ca mai ai si antecendente nasoale in privintza asta. De fapt, eu asha vreau sa nasc: cu epidurala. Doar daca s-o intampla ceva neprevazut si nedorit va trebui sa suport pe bune chinurile facerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

85% se aplica asupra venitului brut, nu net, iar indemnizatia care iti revine dupa toate aceste calcule nu se impoziteaza nici ea cu nimic.cel putin asa ar trebui, ca sunt o groaza de directori de resurse umane stupizi, ca al meu de pilda, care gresesc in aplicarea legii si trebuie sa te lupti cu ei cu sanse 50-50 de castig.
dar epidurala lungeste travaliul (asta e cel mai bun dintre posibilele efecte negative ale epiduralei) ori daca bebe al meu se anunta cu circulara sau esarfa de cordon...trebuie expulzat rapid! om vedea, gata. Am un talent sa ma ingrijorez ca prostii dinainte... ceva de speriat...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

model, ce model?. povesteste-ne...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

io recunosc ca la hainute groase nu stau pe roze, dar e inca bine. adica de toaman trec... groaza mi-e sa nu vina iarna mai repede ca atunci nu stiu ce naiba fac!!!

io deja nu ma mai chinui sa ma epilez sau altceva, in pozitii incare mi se pun 1000 de carcei... il las pe tati sa se descurce (varianta tuns scurt)... si daca pe la spital o da careva din gura, exista si replica... sa-mi arate cum cu ditai burta si ma fac...

anda, uite aici. http://www.desprecopii.com/info.asp?id=43
poate sunt mamici care nu-si amintesc intepatura... dar n-am auzit sa se faca pe viu!

Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Pentru cele care vreti sa va epilati cu ceara (sau chiar cu lama) daca veti sta jos, cu spatele sprijinit de ceva ( cada din baie, patul din dormitor, etc.) si va puneti o oglinda intre picioare, va garantez ca nu-i greu deloc, indiferent de cat de mare este burticutza!
Subscriu si eu cu hainele groase,o sa port o pereche de pantaloni cu burtica si in rest ce bluze mai gasesc prin casa,oriunde ma duc merg cu masina oricum, deci vremea nu pot spune ca ma afecteaza prea tare cind este vorba de imbracaminte, ca doar sar din masina in cladire.
Ieri mi-am cumparat o pereche de cizme imblanite super frumoase si practice, pina la genunchi,cu talpa joasa, care nu aluneca, astea sint "speciale" cind merg cu caruciorul pe-afara..

Anda i-am trimis un e-mail colegei mele si am intrebat-o ce inaltime are prietena ei care a nascut si mi-a spus ca inaltime medie dar ca barba-su este inalt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cine vrea sa ma vada cu burtica gaseste poze in Alexandra pe luna sept.

Paulacu Paul 24+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Anda, , vreau sa spun ca si eu am apelat la oglinda, m-am dat cu crema nu cu ceara dar crede-ma ca si acuma ma doare spatele si burtica de la efort, e naspa rau de tot cu burtoiul asta , sunt convinsa ca nu sunt facuta impecabil. Cristina, chiar asa, buna replica ta cu epilatul - dupa ce am vazut linkurile de ieri de la nasteri daca ma mai gandesc un pic cred ca fata de "padurile" de acolo sunt super-meseriasa
Lordra, chiar asa ce model, spune-ne si noua.

Pre si post natalul sunt 85% din brut (mie mi-au zis colegii de la salarizare ca trebuie sa retina somajul de 1%) si chiar mi-au aratat programul de salarizare care cuprindea si chestia asta). Reamintesc compensarea pana la 100% din salarul brut pt. minimum 6 saptamani.

Fetelor, aoleu....am niste miscari de trupe in burtica, parca a luat-o razna bb asta, abia mai pot sta pe scaun. Cred ca mi se trage de la epilatul asta, ca am stat in niste pozitii incomode de cred ca l-am strivit de tot pe bb. Cred ca nu i-a convenit treaba asta.

Mandy, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mandy poate nu ai stat in pozitia "corecta" ( cracanata, adica) .
Mai am prietene care au folosit aceasta metoda si au fost multumite ( s-au ras sau au folosit crema fiindca nu vroiau sa apeleze la ajutor).
Imi pare rau ca la tine nu a mers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Avem subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57919" target="_blank">aici dar umpleti pagina asta toata ca sa facem economie.
Noroc ca am apucat sa intru ca aveti un debit...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ina, am stat cracanata rau de tot numai ca eu am burtica sus de tot si cum incercam sa ma aplec un pic cum nu mai puteam, s-apoi nu uita ca eu sunt si mioapa si trebuie sa-mi "cracanez" si ochii nu numai picioarele

Mandy, 33+

Mergi la inceput