Mamici de noiembrie - decembrie 2005(45)
Raspunsuri - Pagina 15
Ina869 spune:
hihihi Mandy m-ai facut sa rad de una singura!
Nu trebuie sa stai cracanata rau, doar atit cat sa ai oglinda acolo, la o mica distanta, si cu picioarele indoite, nu intinse, caci pe urma te apuca durerile..ma rog, fiecare isi gaseste o pozitie care ii este mai buna...la mine, ce sa zi, merge perfect.
Ina869 spune:
Monetpe unde mai esti? ai plecat deja in Florida - de nu mai dai nici un semn de viata?
felicia74 spune:
Mama, fetelor, dar chiar ca scrieti! nu mai apuc sa raspund la timp.
Dienutza eu vorbeam de "Fotoliu auto Z 103" pe care il gasesti si la www.babycarero.net ca este acelasi proprietar (stiu ptr ca mi-a dat cartea lui de vizita).
Produsele la Niro sunt mai ieftine ca pe site - eu mi-am luat P#259;tu#355; FA MT cu 2.400.000 (si are mai multe chestii decat a scris el pe net) in loc de 2.800.000.
Culmea este ca celalalt fotoliu auto are pretul in Niro de 2.500.000 - poate ptr ca a adus recent un nou lot.
felicia + Ilinca Teodora
monet spune:
buna, frumoase burtici:),
nu, n-am plecat nicaieri, pe-aici sint numa' n-am avut un minut sa intru sa va mai citesc. si-acuma, iau postarile de la coada:). dar sper ca sinteti bine cu toatele.
ieri dimineata a plecat sean (sotu') in business trip in brazilia pe o saptamina, deci azi-noapte a fost prima noapte a mea cu lia fara tati. ne-am culcat amindoua la 20:30 si-am dormit tare bine pina dimineata la 6.
azi-dimineata am fost la control si totul e bine (!). adica bebe e foarte activa si mi-au zis ca daca se intimpla sa vrea sa iasa, asta e:). miine implinim 34 de saptamini. adica daca-i mai activ bebe in general, ar putea rupe ceva membrane ale sacului si-atunci aia-i:). plus ca am contactat si ceva virus de stranut si ma doare gitu' si de ieri si tusesc de zici ca la fiecare zvicnire a mea, bebica vrea afara! ma tratez babeste, sper sa nu dau in mai rau....
urmatorul control, peste 15 zile, in 6 octombrie, o sa fim de 36 saptamini si 2 zile. sa vedem!
va pupicesc. sper sa mai pot reveni.
mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (33+)
www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
joy04 spune:
BUNA BURTICUTZE
harnicutze ca de obicei!!!
Nu am apucat sa citesc din urma, la servici am colega noua pe care trebuie sa o instruiesc si nu mai pot sta eu la calculator, decat cand e mai liniste n birou. Mai am 2 saptamani si gata PRENATAL.
Sa va spun ce am patit eu zilele astea.
Duminica dimineata ne-am dus (eu si una bucata sot si una bucata bb bocanila) pe la piata dupa una alta......In drumul de intoarcere, ma apuca niste dureri dar nu ca cele de la ciclu sau contractii, asa ca niste cutite, sageti, ca o usturime care se ducea in jos spre vagin si destul de dureros. De cateva zile am tot avut dureri din astea dar nu prea le-am bagat in seama. Am ajuns acasa (dupa o escala pe o banca ca numai puteam merge) am luat nospa, am stat in pat vreo ora si mi-am revenit .
Am facut cate ceva de mancare, ne-am uitat la un film, dupa ploaia aia am iesit sa luam o gura de aer si seara baita si abia asteptam sa ma intind ca sa-l simt pe bocanila cum danseaza. Dar nu mi-a dat nici un semn...zic eu cam obosit baiatul dar de dupaamiaza nul-am simtit decat f firav. Luni dimineata, m-am trezit cu gandul numai la el. Dupa mici (mai mari) stimulari (ciupituri de burta, palme) se trezeste si el sa-mi dea un sut asa..firav. La servici toata ziua abia abia a miscat de 2 ori dar destul de incet. Sun la dr de famile sa-mi fac programarea si o intreb ce poate fi.
Ea ma cheama la cabinet sa-l asculte pe bb-u.
Zis si facut, plec mai devreme de la servici dar la ea stupoare: nu poate sa-i auda bataile inimii si nici nu misca cu toate ca-mi facea burta ca o piftie asa o agita cumana doar doar. M-a trimis la spital, dar eu l-am sunat pe dr gine care mi-a zis sa ma duc la urgenta. Asta am si facut.
M-am prezentat la camera de garda de la municipal, unde am dat peste o rezidenta f draguta( si mai draguta cand a aflat pacienta cui sunt) care mi-a zis ca am colul ff scurt, dar inchis, bb-ul este pelvian si mi-a ascultat si bataile care erau normale. M-a trimis si la ecograf, avea 147 batai /minut,(este ok, nu?) placenta ok, col scurtat (dar nu -l putea masura ca bb-ul meu a fost f deranjat si dadea cu picioarele numai inspre vezica mea) si lichid in cantitate subiectiv normala. Ce o fi asta, nu stiu. Si luni pe la 22.30 am ajuns si noi acasa.
Dar am tras o sperietura zdravana si cred ca toti m-au luat cam de prostuta asa
Si acu' na: de unde sa stiu eu ca bb-ul doarme asa de mult?
Si am zis ca decat (Doamne Fereste) sa fie ceva si eu sa fiu nepasatoare...mai bine asa.
Vai dar nu va doresc sa stit senzatiile prin care am trecut: ndeva in suflet stiam ca nu-i nimic, dar imi venea sa plang....
VA PUPICES MULT si sa aveti grija de voi si de bb-i
joy + bocanila28+