Copilasi de iulie-august 2004 (111)
Raspunsuri - Pagina 6
alice2004 spune:
Mitzura, eu am mocheta cu par scurt in casa si sint multumita de ea ... cel putin pina acum ! Nu stiu cum este la cea cu par lung, dar asta se curata usor - si de dat cu aspi dau de enshpe ori ca naiba stie de unde apar atitea scame pe care Andrei le culege si le baga urgent in gura ! Credeam ca i-a mai trecut faza asta cu scamele, dar cred ca a revenit ca tot culege de jos si introduce in gura si apoi cind ii spun "Ce ai mai bagat in guritza ? Arata-mi !" fuge cit colo si ride la mine, nici macar nu ma mai lasa sa vad, daramite sa mai si scot ce are in gura ! Si si mai nou ridica mocheta si baga sub ea jucariile, sau o ridica si linge pe jos de innebunesc cind il vad !!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
alice2004 spune:
Noi luam pauza de masa acu ... si va dorim pofta buna tuturor !
Revenim later !!
Gizmo pina la un an
BLUE ANGEL spune:
Salutare la toata lumea !!!
Ne-am intors si noi din vacanta ..o vacanta minunata ..doar ca s-a terminat prea repede !!!
Pufulescu s-a adaptat imediat ..i-a placut si cu avionul !!!!
Acolo numai in apa ar fi stat ...cred ca am urmasul omului din Atlantis ..ii placea si sa-l bag cu capul la fund !!!
In rest , ce sa va zic ..conditii excelente de nota 10 ...ramai uimit sa vezi atata ospitalitate ,atata verdeata , atata lux care contrasteaza puternic cu ariditatea si saracia din exteriorul hotelului !!!
So , acum incercam sa revenim la programul zilnic ..si sa ne adaptam la temperatura de afara ...brrrr!!!!
Nu am apucat sa citesc nik din urma ..dar o s-o fac cat de curand ..sper ca toata lumea este bine sanatoasa !!!
O sa incerc sa pun si poze dar mai dureaza pana selectez din sutele de poze pe care le-am facut !!!ca dehh, ca romanii ..am facut poze si la mancare !!!!
Pupici
Revin
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
amironeanu spune:
Mitzura, eu tocmai am cumparat si am pus in hol si bucatarie traverse (mocheta cu par mai lung), de 1,2 m latime si lungime cum am avut nevoie. Este super pentru Stefi care stam inca mult pe jos, este moale si calduroasa. Cu intretinerea inca nu stiu, dar cred ca in loc sa le dau cu aspiratorul le voi scoate sa le bat. Initial am vrut si eu mocheta, dar pentru casa parca nu se potriveste asa bine si este si cam subtire.
Expresor nu stiu, eu nu beau cafea, asa ca ...
Stefi bea dimineata pe la 7 210 ml lapte
10 o cana de suc (cam 150 ml)
12:30 pranz - pireu cu de toate, azi a avut ardei umpluti
16 - cand se trezeste un fruct
18:30 - un iaurt
21 - la culcare - 240 ml lapte
Mama spunea ca dupa-amiaza este cam putin, dar nu stiu ce altceva sa-i dau. Budinci nu serveste, lapte cu orez/gris nu, branza cu smantana nu, ii mai dau paine cu Almette si cu rosii, dar pe la 4 ca la 6 suntem in parc si prefer iaurtul.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
Alice hahahahaa am murit de ras la faza cu linsul mochetei pe dedesubt.....criminala!!!!
Mitzulici, asculta la mama, cel mai tare aparat de facut espresso este cel de la saeco. din pacate majoritatea sunt de capacitate mare si in ro nu exista cele mici. ptr acasa incearca "de longhi", este in jur de 4,5 mil in metro. au un sistem patentat de facut spuma ptr lapte....si dupa umila mea parere sunt tari de tot.
Simona, bine ati revenit!!!! asteptam cu nerabdare poze si imi pare bine ca v-ati simtit asa bine. vremea a fost ok presupun.
roller025 spune:
Caro, cum fi'miu pupa fete si tu ai doo... Abia astept sa ne vedem...
Nicoleeeee! Uni iesti?
Ingerasule, de ce ai lasat soarele acolo?
Mitzule, io esspresor nu am, da' nici nu l-as folosi decat la oaspeti... Mocheta, io n-am acu', da' daca mi-as lua ar fi de aia cu par scurt...
Roxane, si io's pe aceeasi lungime de unda...
Io nu va spun programul de masa a lui Vic, sac, sac...
W/e asta e targul de toamna Babyexpo... Ce m-as mai duce...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
mitzura spune:
Roxi, mersi de pont! Sa inteleg ca si tu ai espresor? Eu de mult tot vreau sa-mi iau, ca imi place cafeaua espreso si asta de acasa, cum o fac eu parca nu ma mai multumeste.
cat despre mocheta si eu inclin sa-mi iau cu par scurt, ca pana acum am avut una mai pufoasa si s-a jegozit rau, ca de aia si vreau sa o schimb. Eram curioasa daca aveti prin casa din asta cu par scurt...Tre sa mai negociez cu sotul, ca el vrea sa luam rosie, e faina n-am ce zice dar se cam vad scamele pe ea. daca promite ca da cu aspiratorul mai des, fac si eu un compromis si iau rosie...
alice2004 spune:
Rosie ca rosie ... a mea e verde si vezi scamele ca sub lupa !! Bafta, Mitzura !
Acu am terminat si noi cu masa - ramine sa maninc si eu, daca ma lasa Gizmo ...
Gizmo pina la un an