Copilasi de iulie-august 2004 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut fetelor si copilasilor!
Am citit mesajele voastre si vad ca ati scris ce si cat papa bebeii vostri...ma gandesc sa scriu si eu si va rog sa-mi spuneti daca stam rau de tot...e f.f.f. mofturoasa si sclifosita!
Dimineata se trezeste pe la 8-9, papa tzitzi(dupa ce a mancat toata noaptea, ca-i ies caninii)
Pe la 10:00-10:30 mananca sunca de pui neafumata cu sucul de la o rosie,poate 2, sau un iaurt, sau paine cu unt si rosie, depinde de ce are chef.
Dupa ora 12 incep sa incerc s-o culc, treaba care poate dura, in scenariile proaste si pana la 3-4 ore( precum azi)....de obicei mananca supa de la amiaza dupa ce se trezeste, dar atunci cand nu vrea sa doarma i-o dau inainte de somnul de amiaza!
Supica nu vrea s-o manance decat zeama goala, in care ii pun orez(am incercat si galuste...nu-i plac, la fel si taiteii)...de o saptamana mananca si felii subtiri de morcovi si patrunjel..dar nu intotdeauna
Cateodata vrea si felul 2, dar numai ciuguleste, nu mai mult! In schimb ii place carnita, care o mananca goala(de pui doar), dar numai cu manutele ei...sau o mananca in diverse combinatii de risotto ...caci orezul e printre putinele chestii care-i plac!
Concluzie, daca ati avut rabdare sa cititi nuvela:
Lactate mananca indeajuns(tztizti+iaurt, si uneori si branzeturi+unt)
Supica-doar zeama
Felul 2, f. putin
Fructe-deloc, doar rosii
Uraste gustul dulce...chec, branza de vaci, budinci, cereale..nu i-au placut niciodata

Ce parere aveti, e critica situatia????
Am postat si la generale un sub cu intarcatul...care sper sa-mi iasa pana la 2 ani!
Sanatate multa voua si bebeilor!
Florina, mamica Elisei

Poze: http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Ajut-o pe Sabina! http://sabinac.netfirms.com/fotografii.htm

Ajut-o pe Bella! http://bella.netfirms.com/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Dana, si de ce nu vii la Baby Expo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, eu nu am pus ceapa ... dar merge, poti incerca si asa, ceapa ii da un gust aparte, mai aromat, nu stiu cum sa spun ... vezi si tu care varianta merge !
Baby-boom, pupici ! Cum spuneam si Liei, nu te grabi cu mincaricile, ai sa vezi ca incet-incet si fetitzul tau o sa accepte si altceva ... zic io ! Eu pe Andrei l-am intarcat demult, nu ca am vrut, asa a iesit, ca lapte de la sursa proprie nema, si nu a facut niciodata figuri la mincare ! Succes !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la noi! Iar ati scris un roman in timp eu am stat numai prin sedinte...macar asa am uitat de vremea "superba" de afara...

Macar weekendul a fost ok si cu vreme buna asa ca ne-am bucurat si noi de ultimele zile de vara, ca uite a venit toamna peste noi...

Tot peste weekend ne-am chinuit si am pus si poze noi in albumul de "1 an si 2 luni (sep)" http://community.webshots.com/user/leelooga, asa ca, in caz ca aveti chef si timp, va invit la vizionare de pozulici!

Azi Stefanutz a papat toata supa cu taitei (facuti in casa, de soacra-mea, o minunatie!) si felul doi legume cu carne de vitel (nu de alta dar aveti voi dreptate, eu de multa vrme nu i-am mai dat carne de vita - ne axasem pe pui si peste). Eu pestele i-l fac fiert sau in folie la cuptor si il amestec cu piure de legume, sau doar piure de cartofi/dovlecei; pina acum i-am dat doar pastrav si l-a mincat cu mare placere...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Stefan e un fumooos !!!

Baby-boom - bine ai revenit si tu pe la noi

Vrem poze, poze, poze din vacantaaa ! You, yes you, you know who

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Si Botosica a mancat foarte bine azi...dupa care si-a bagat degetele pe gat si a vomitat pe tot ce a apucat!...La noi asta cu vomatul e principala...una doua vomita pe unde apuca...
Azi a rezolvat mocheta din bucatarie...:)...(pe langa hainele de pe ea, sosetele mele, papucii mei... ca atat a apucat...dar asta e normal...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulia m-a scutit de tapetari in ultimele zile, ioi, sa nu fie de deochi

Si noi avem tati, ce ma bucur, nu aveti idee, atat mi-a marait cu thathi thathiii

La noi ploua ... asa ca azi am zi de bucatareala, iar Giulia de demontari apartamentu`

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Oleleleleeee, Cristalina ! Pupam Botoshica !!! Mie Andrei imi da peste mina si sare un sfert de continut din canita ... acu e la ora de pufu, ca ori de cite ori incerc sa stau pe scaun si sa scriua ici, vine si se catara pe el si nu scap decit daca-i dau ceva in mina, sa aiba ocupatie ...

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Parca intreba cineva de cafea. Dupa mine cafeaua espresso e cea mai buna posibila - dar facuta asa cum trebuie si din cafeaua care trebuie (adica arabica, macinata pentru espresso, etc). Am lucrat 5 ani pentru o companie mare de cafea si stiu ce vorbesc... Din pacate in Romania inca e destul de greu sa gasesti un loc care face cafea buna si de aceeasi calitate mereu... Iar acasa, ei bine, espressoarele casnice nu sunt nici pe departe aparatele profesionale din baruri/cafenele, dar totusi, in medie, iti ofera cea mai buna cafea espresso pe care o poti prepara acasa.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Gabriela, super poza aceea cu "dorm ca belferul" !!

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput