Copilasi de iulie-august 2004 (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

sa va zic ce i-am gatit azi ratonului sa vedeti de nu e ffff bun, chiar si eu am mancat o portie din oala lui: supa de vitel cu legume muuuuulte

- am fiert carnea apoi legumele dupa ce s-a fiert carnea le-am bagat si pe ele, s-au fiert si astea apoi am strecurat zeama si am terciuit cu mixerul carnea de vitel impreuna cu zeama ca sa iasa ca o pasta

-separat am facut un piure de cartof cu unt, lapte, sare si ulei de masline sa-ti lingi degetele

Am pus in farfurie pe jumatate vrreo 3 linguri de cartofi piure si pasta de carne (carnea fiarta in cantitate de 60 de gr, zeama de supa nu stiu exact cat am pus ca am pus cat a cuprins ca sa iasa pasta neinecacioasa)........ei bine credeti ca si-a terminat portia??? NU ... a mancat cat a mancat si restul am bagat la frigider si pe bune ca asta va primi la cina, restul de la pranz + un iaurt daca mai vrea. Na ca m-am infoiat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lie ciocirlie, lasa bre cupilu in pace, ca nu i-o fi foame azi !! Si eu fac la fel supa doar ca iau legumele dinea si le pasez cu zeama lor proprie in care au fiert, nu mai fac altceva separat ! Nu dispera !! Ia-o incet ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
n-am citit inca din urma ca prea ati avut spor...va pupesc. bun venit simonei si d-lui pufulescu. stim deja ca a fost superb.
andruska, am vazut si restul pozelor din grecia. te-am invidiat.
cam atat am reusit sa aflu. a, si vazusem ceva de mesele copilasilor
8 lapte si paine cu peanut butter/omleta/cereale
11.30 pranz serios
3 shake de lapte cu banana
5-6 cina ca si noi
7 lapte

pupici
revin mai tarziu

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Andreea, io as veni la BabyExpo, dar fara tati in dotare si cu cupilu disperant dupe mine... ma mai gandesc... ca deh, de cura de slabire nu duc doru'
Va pupu, plec la Duracell+

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Simona, bine v-ati reintors! asteptam mai multe impresii si multe poze!
Andreea si eu am reusit sa vad pozele din Grecia, super si se vede ca i-a placut si Alexiei.
Gabriela, l-am vazut si pe Stefan, este un dulce si un frumusel. Cum sunt jucariile din baie ca ma batea si pe mine un gand sa-i cumpar?
Florina, dar ai incercat sa-i faci din toate legumele si zeama de supa un pireu foarte fin? Nici asa nu mananca?
Lia, eu ii fierb pestele cu tot felul de legume (morcov, cartofi, patrunjel, telina, ardei, rosie, pastarnac) si apoi le bag pe toate in blender si la sfarsit un pic de unt si gata. Cum fierbe pestele cu toate legumele nu mai ramane nici gust, nici miros pronuntat. I-am dat file de merluciu (il prefer) si ton (are un miros mai puternic).
Monica, o pupam pe Mariuca, poate va renunta si ea la bagat degetele pe gat cit mai curand!
Daria, ce mai faci bun?
Andreea (philip), cum este cu tati acasa? Ce a spus Pupi cand l-a vazut sau nu i-a fost dor de el?

Am imbracat-o pe Stefi bine si am trimis-o cu tati afara ca nu se mai putea. Incepea sa faca carare in mocheta de cite ori a fost la usa.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele!
Eu ca de obicei, obosita dupa weekend. Ce aiurea este sa incepi saptamana deja obosit. daca acum sunt asa, ma gandesc cum o sa fiu cu Adeluta aici. Lasa ca prefer oboseala cu Adela aici decat fara ea.
Andrea, eu nu sunt din Caracal, dar crede-ma ca stiu hotelurile din fiecare oras, incepand de la Zalau si terminand cu Iasul. Eu sunt din Craiova, dar am calatorit foarte mult timp de ani de zile.
Adela, eu pot sa spun ca am expresso de acum 3 ani. Intradevar iese o cafea super. Nu pot sa-ti spun nimic de marca ptr ca e luat de aici, si nu te-ar ajuta cu nimic. Ce pot insa sa spun ca trebuie sa folosesti destul de multa cafea si cantitatea care iese e mica, dar de calitate super.
In ce priveste mocheta te sfatuiesc sa iei cu par scurt. Eu am si asa si cu par lung (pe hol) si se curata mult mai bine cea cu par scurt. E drept ca daca ai un sot ca al meu, care se intinde pe jos in sufragerie ca sa-si faca temele, sau sta pe jos cand se uita la tv, sigur ai vrea una moale , adica cea cu par lung. In conluzie, cea cu par lung e mai moale dar se intretine mai greu, cealalta se intretine foarte usor. Si nu-ti lua rosu, crede-ma ca innebunesc(eu am un turcuaz inchis) la cat de des trebuie sa o curat. Uneori si la cateva ore, desi suntem numai eu si sotul.
Hai ca ma intorc la citit.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare tuturor!
Baby-boom...la noi situatie identica! nici nu are rost sa reiau ceva ca ma repet...acum am leucoplast pe sani ,incerc si varianta asta:) fug sa dorm nitel ca noaptea am avut show...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna fetelor.Eu sunt intr-o forma de zile mari,ca de,dupa ce m-am sufocat in bucatarie preparind vrute si nevrute,copilul meu n-a vrut sa manince.Dar numai maine nu-i poimaine,cind mergem la control sa vedem ce mai spun minunatii.
Am citit numai putin,dar Adela,eu am pus mocheta cu parul scurt si e ok.La mine e alta problema ca e alba.Si deja trebuie sa-mi iau ceva de curatat ca la noi lumea nu se descalta.
Eu program nu va scriu ca a zis Ricardo sa nu-l parasc la fete ca maninca numai ce vrea el:lactate si fructe.Nimic altceva.Astazi iar am plins cu castronelul in mana,pur si simplu nu inteleg de ce nu maninca.Piure de fructe amestecat cu iaurt maninca de n-are aer 300-350ml odata.Restul,pot sa astept.
Mai intru,ca am putina treba.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata..la mine:)
Moi am avut un we foarte frumos..am fost in doua parcuri nationale...si la Gradina Botanica...
Dar stiu ca s-a scris ceva de vineri! Am citit tot....si ca urmare...am un amestec de informatii :)
Luca si el pupa...dar cel mai mult animalutele din carti...
Vremea se pare ca este principalul vinovat de starea de depresie.....poate este doar ceva temporar..
Simo bine ai venit ..asteptam poze...
Andreea b..nu tin nici un regim ..dar pap la 2-3 ore..si fara dulciuri...
Sanatate la cupii muciosi...
Roxa..imi place de micul iepure suedez!! iti raspund si la PM....
Alice..mi-a placut faza cu linsul sub mocheta..he,he:)
Baby -boom...mama eroina ...
Liliana pupici sa treaca oboseala:)
Adela si eu am acelasi mesaj pentru tine ca si Roxi...eu am un aparat de la De Longhi..care face cafea la filtru, expresso si capucino..sint foarte multumita de el...Cit priveste mocheta...eu am in tot apartamentul una cu mar mediu spre lung...Cea cu par scurt eu zic ca atrage scamele mai mult....si pe de alta parte cea cu par lung ...retine praful oricit ai aspira....oricum eu nu mi-as pune mocheta....dar daca nu ai de ales..alege un o culoare gen "cacao cu lapte" tine cel mai mult la tavaleala....
pe celelalte mamici ..le pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Si eu prezenta!
Daca tot a fost urat afara si am fost singura acasa(DAn e plecat in delegatie,era randul lui la Alex) am facut curat in speranta ca-mi ies din starea de depresie...da de unde?Am fost si la o tura de shopping da m-am ales cu nimic,in schimb i-am luat lui Alex o gramada!Aaaa si am ochit un telefon care zic eu ca m-ar mai scoate din depresia asta,dar nu le mergea la aia pos-ul si bancomat in apropiere nu era,ca altfel eram fericita posesoare a unui nou telefon
Si parca nu era destul ca e frig si ploua,am mai ramas si fara lichid de spalat parbrizul,asa ca am oprit ca o doamna la o benzinarie in speranta ca se milogeste cineva sa-mi si puna daca tot il cumpar de la ei(aveam lichid in sticla in portbagaj da asa m-am gandit eu logic ca ar fi mai eficient sa cumpar si sa-mi puna ei in loc sa pun eu)Si tot ca o doamna am stat in ploaie si mi-am pus lichidu repectiv singura si m-am facut ciuciulete si l-am injurat pe al meu sotior
Si revin ca ma bazaie un francez,nu'sh ce vrea de la mine da io una nu mai ies din berou in seara asta ca e preeeea frig afara

Mergi la inceput