Copilasi de iulie-august 2004 (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adina...depresie cu motive?...Sau pur si simplu..poate dorul de Alex...zic si eu...pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'sara buna dragelor.
aici s-a mai potolit vintul si ploaia da sa nu credeti cumva ca e mai cald.
Gabi, vazut albumul cel nou! ce a crescut Stefan....nu stiu de ce mi se pare mie asa brusc, da in pozele astea e mare, ditai baiatul!
Lia, eu nu pun ceapa in sos, de aia nici nu am scris.
Monic, a avut chef de distracite don'soara azi....ati laut scaun de masina pana la urma? da celofanele de pe banchete le-ati luat?
Florina, inca o data bine ai revenit! nu stati chiar asa dezastruos cu mincarea, dar dupa parerea mea umila don'soara te foloseste si ca suzi, si ca jucarie....mai putin de mincare. treaba cu intarcatul stiu ca e dificila dar sper sa va iasa maid evreme de 2 ani! daca ii amesteci un pic de fructe cu alta mincare care ii place nu o pacalesti? suc de fructe nu bea? dar citrice care nu-s prea dulci ai incercat? nu stiu..zic si eu, ca poate iti vine vreo idee care sa dea roade!
Ema las mama nu mai plinge cu castronul in mana. poate ii trec fitzele Domnului Ricardo si incepe sa manince din nou. deocamdata e ok ca maninca iaurtul si fructele. a propos de pacalit, acu vreo citeva luni Nicole avea asa porobleme cu moatza care nu vroia decit iaurt. si i-a reintrodus toate alimentele servindu-se de iaurt, intai o lingurita, apoi doua....si asa pana a revenit la sentimente mai bune! bafta la rezultatele de la analize si asteptam vesti bune!
pun niste poze pe webshots se revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gata, pus pozne noi: http://community.webshots.com/album/455571439mEkxZV
speram sa va placa

Mergi la inceput

Vazut pozele!! Tare mult mi-au placut pozele cu ET..he,he...Nazdravanici este peste tot:))....pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Roxyyyyyyy pupa-l pe iepurache ca tare frumos s-a mai facut de cand l-am vazut!A mai crescut sau mi se pare mie?neaparat tre sa fac o fata ca s-o marit cu iepurache
Oliv depresie pur si simplu...o prietena mi-a zis ca de prea mult bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salve fetelor! Roxana, am vazut pozele...ce ochisori are! Ma intreb daca oi vedea-o si eu pe mandra mea cu sticluta-n mana vreodata!
...da' cate n-am incercat noi, ca am avut timp de la 6 luni, de cand chipurile am inceput s-o diversificam pe mucea asta mica!!! In iaurtul pe care-l mananca e de ajuns sa pui o lingurita de piure de fructe ca sa nu se mai atinga 2 zile de borcanul de iaurt...eu nu stiu ce sa mai cred...are senzori nu alta! Oricum ma bucur ca mananca cat mananca, ca era mai rau....dar ma gandesc ca toate se vor reglementa cu timpul!
Fetelor, voi cu ce alinati durerea de dinti? mie mi-a dat medicul planta gingival, si daca vad ca e isterica rau ii dau 2,5 ml nurofen...sa vezi distractie la administrarea astora, ptiu!
Laura, te referi la intarcat? Papa si noaptea? La voi cum a fost pana acum? Mie mi-e ingrozotor de groaza, deoarece trebuie sa fac ceva si cu lactatia, ca mi-s tare productiva.... nu pot sa pricep...sunt o aschie de femeie, de 48 kile, dar la cap. laptic stau precum vacutzele milka! oricum eu acum "studiez piatza", ma informez de metode cu succes, pt. ca refuz sa plec de acasa nu stiu cate zile....cica asa s-ar proceda...mi se pare barbar! am deschis un subiect la generale cu intarcatul dar nu mi-a raspuns nimeni, in schimb am primit un pm, in care imi spunea o mamica cum ea si-a pus sare pe sfarcuri, si cica a mers treaba...ideea ar fi sa nu cedezi, ca bebe se intoarec la tzitzi, deci nu merge cu una cu doua...
....bafta multa!
Va pup si va urez o noapte linistita
Florina, mamica Elisei

Poze: http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Ajut-o pe Sabina! http://sabinac.netfirms.com/fotografii.htm

Ajut-o pe Bella! http://bella.netfirms.com/ro.htm

Mergi la inceput

Florina esti o norocoasa:)...eu nu pot sa dau sfaturi....eu nu l-am alaptat...tin pumnii..
Adina ..mi-ai placut...si eu cred ca se poate uneori...hi,hi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hai ca m-am distrat cu pozele Iepurelui, super haios baiatu`, pardon ET-ul :)) Inaltut si frumusel. Promit si io niste poze numai ca nu in seara asta ca nu ma lasa tati la comp, are treaba

Roxa, tu nu calesti ceapa in nimic iepurelui sau sosul asta e o exceptie. Chiar...voi nu le faceti cum scrie prin carti sos alb cu faina rumenita in unt sau ulei si stinsa cu lapte sau supa sau apa? Sau bucatele de carne de pui/vita rumenite in ulei impreuna cu ceapa si faina (dupa ce s erumeneste carnea) apoi se pun legumele, apa si se lasa sa scada?

Mergi la inceput

Lia, eu una nu folosesc faina..nici pentru noi si nici pentru Uka..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia, dar ceapa o calesti ? sau cum dai savoare si o consistanta mancarii, pe bune, la noi asa am vazut si la mama si asa am citit si in carti (vezi Cernaianu, Balmez, Capraru si altii) ...cu faina, ceapa calita in putin ulei si apa. Sunt "deschisa" sa invat cum e mai sanatos dar si gustos, macar daca nu pt mine, pt puiut, pe el vreau sa-l hranesc cat mai santos, chiar daca el isi da-n petec refuzand taman pranzul cu legume si carne :((( Inca nu plang cu castronul in mana, imi vine sa dau cu castronul de pamant in schimb ca gatesc cu cea mai mare migaleala posibila si sper sa-i placa ce gatesc, sa pape cu pofta si tare ma dezamagesc cand vad cum stramba din nas la propriu.

Mergi la inceput