Copilasi de iulie-august 2004 (111)
Raspunsuri - Pagina 10
ema spune:
Vai Roxana,dar frumos tare e baiatul tau,pe masura ce creste se contureaza si mai mult,si ochii sunt trasnet.Cit despre al meu,hm,hm hm,eu al suspectez de a fi misel,adica de ce poate sa manince atit de mult ceva si altceva nu?Astea deja sunt fite de mofturos dar lasa sa mai creasca ,ca am eu ac de cojocul lui.Vorba aia sunt mama cu vechime si la cit de mofturos este Serban,nu se mai pune unul in plus.Ai rezolv pe amindoi:VIND COPIII,fac si-un ban in plus si scap si de stres.
Am tot citit pe forum pareri contra danone.Eu i-am dat astazi laptic actimel in loc de apa(pe care nu a baut-o niciodata)si i-a placut tare .Voi le-ati dat la copii?Eu cumparam pentru Serban si astazi i-am dat si lui Ricardo o sticluta.Stiti ceva contraindicatii?
Si Ricardo e la faza cu pupici la tot ce-i place.Maimutoi,poze,mama-sa,frate-sau.
Ema si Ricardo
kim222 spune:
Lia, ceapa o calesc in ulei de masline...si apoi adaug compozitia(in functie de ce gatesti)apoi apa si mai spre sfirsit rosii/bulion (sau fara depinde de mincare)..niciodata nu am gatit cu rintas...
Nu te stresa...Danut creste bine...eu am fost exact ca si Danut:)
philip spune:
andrea, cred ca i-a fost dor, dar cert e ca in momentul cand a intrat in casa, a venit si s-a prins de piciorul meu. hhehee, tot baiatul mamei. apoi plangea dupa el sa nu se duca nici la baie.
gabi, vazut stefan, ce s-a inaltat...ca de gras, usurel ca si pupi, asa-i? ca tot voiam sa te intreb, ce ai facut sa slabesti? felicitari
roxy, mie mi-a placut gimnastul la paralele, imi si imaginez ce refugiu misto e locul ala pt el.
pup si fetele care-au dat mai rar pe aici, se stiu ele care-s si mai ales tot copilasi mucosi sau care sufera din alte motive.
a, mitzu, eu mi-as lua cu parul scurt ca se aspira mai usor...
philip&andreea
copilasi dragalasi
ema spune:
Lasa Lia,ca mai vorbim la al doilea pui,eu cel putin dupa 10 ani de mofturi,mi-am tabacit nervii.Acum singurul sentimentcare ma incearca este neputinta ca nu stiu cum sa-l determin sa manince legume si carnita.Poate nu gatesc bine,dar atunci de ce acum 3-4 luni manca grozav de bine aceleasi legume si carnita?
Cit despre nervi ,avea Serban 4-5 ani si imi cere intr-o zi cacao cu lapte.I-am preparat-o,i-am strecurat-o(ca nu serveste caimac)i-am racit-o si l-am servit.Nu,ca e prea calda.O mai rácesc si i-o dau.Acum era prea rece.O incalzrsc iar,i-o dau,nu mai vrea cacao cu lapte,vrea lapte dar cu miere.Am luat cana si cu cel mai candid zimbet din lume,fara nici un cuvintel,i-am turnat-o in cap si am plecat in sufragerie la televizor.M-a strigat dupa 1 minut sa-i dau haine de schimb,l-am dus in baie sa faca dus i-am adus schimburi si l-am servit cu apa chioara.Niciodata nu mi-a mai facut asa ceva pina in ziua de astazi imi spune,nu vreau sau nu-mi place dar nu ma freaca ca-i alba sau neagra si el vrea gri.
Ema si Ricardo
Dorsilia spune:
Olivia!!!!!!!! cum adica ai fost exact ca si Danut? vinde-mi pontul ca sa nu albesc de atata gandit, neuronul meu e damblagit deja
Dorsilia spune:
io atat m-am bucurat ca atunci cand am inceput diversificarea si pana nu demult manca de toate, adica cele ce-i gateam fara mofturi, ca era ficat, ca era vita, gaina, pui, curcan...nu era nici un bai. Legume iar asa...nici una nu mi-a refuzat-o si i-am dat de toate. Si in prezent nu m-am tampit chiar asa incat sa nu mai gatesc cel putin la fel de bine cum gatea acum 2 luni sa zicem....insa nu mai vrea el sa pape decat lactate si fructe, pufuleti, biscuiti....pai de unde proteine si fibre??? Se anemiaza Doamne Fereste in ritmul asta
kim222 spune:
nu mincam..mofturi...nimic nu era bun....am mai povestit mai demult...luam cite o inghititura...dadeam o tura pina la poarta (eram la bunici)....povesti, pacaleli, aruncat pachetele de mincare in pauze..multe...mi-a trecut numai cind m-am maritat :)..deci trece :)
kim222 spune:
se pare ca voi doua aveti o problema similara:)
Vai Dana...chiar i-ai turnat-o in cap?..he,he..
ema spune:
A,si cu hainele,trebuie sa va spun!!! era la scoala si avea mania aruncatului hainelor peste tot.In fiecare zi adunam haine aruncate de la usa pina in capatul casei.Cite explicatii,cite demonstratii de paturit si pus la loc,a doua zi ,acelasi circ.EHe,dragul mamei,te vindec eu si de asta.Vine intr-o zi de la scoala,isi arunca hainele pe unde-i vine se imbraca cu haine de iesit afara si coboara jos.Vine sus repede si-mi spune daca pot veni niste colegi la el sa se joace.Bine inteles puiul mamei,pleaca,adun repede toate hainele aruncate si le AGAT PE LUSTRA din camera lui.Vine cu colegii,se duc in camera si aud hohote de ris.Ma duc dupa 5 minute cu fursecuri si sucuri si-l vad pe Serban al meu rosul ca focu de rusine.Eu zimbesc si ies.A urmat apoi o mica discutie cu promisiuni ca nu se mai repeta,iar in cazul ca da arunc hainele pe geam.Sa vedeti ce paturite sunt hainele lui cind vine de la scoala,si maica-mea a ramas surprinsa,eram sigure ca si cind s-o insura tot imprastiate or sa-i stea bulendrele peste tot.
Ema si Ricardo