Copilasi de iulie-august 2004 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
ema spune:
Pai,Olivia,nu era prima data cind facea asa,insa cacao cu lapte m-a inspirat sa incerc si varianta asta.De dat in el nu am dat pina acum 4 zile,stii,palma o uita dar faza asta n-a uitat-o,mi-o mai aminteste si acum citeodata.Si a fost cu folos ca nu ma mai chinuit cu mofturi de genul asta(cu alt gen,da)din nou.
Ema si Ricardo
Dorsilia spune:
buna dimineata!
brrrrr, la noi in casa-s 20 de gr, am scos iar plapuma la interval. Si afara umezeala 90%, intunecat, probabil va ploua si azi. De fapt prognoza cam asa zice pana pe joi incolo.
Danut si-a baut laptele acum si a readormit, eu nu, asa ca bantui pe aici, mi-e lene si sa-mi pun de-o cafea. Ma intreb ce sa mai gatesc si azi, mai am de ieri supa de legume cu vitel, dar daca nu i-o conveni iar? Mai am si niste pireu de cartof tot de ieri da e cu lapte, unt in el...cine stie daca mai e bun? Mai bine ii fac altceva, ceva mancarica de pui. Sau si mai bine ii servesc ceva rabdari prajite cu apa pe post de desert ca sa stim de-o treaba. Taica-su-mi zice sa-l las in pace......"cat mananca, mananca" dar normal, ce poate spune el care n-a pus mana pe o cratita si nici n-a citit o carte de alimentatie a copilului ? dupa el 100 de gr de mancare la pranz e chiar bine
hai s-avem o zi linisita si sa fim sanatosi, merg totusi sa-mi fac o cafea, ma cam apasa capul
roxanaz spune:
neatza neatza!
Ema, m-am tavalit de ras la propriu cu dimineatza in cap!!!! noroc ca am o colega dragutza care ma intelege!!!! bravo tie, super faze! mai ales daca au mers..ce mai, le-am notat ptr mai tarziu! si mi-a placut si faza cu "e misel"...o fi, mai stii?
Lia, nu calesc ceapa in sosul ala. in rest, avand in vedere ca el maninca mincarea noastra, normal ca maninca cu ceapa calita si cu sos normal, de oameni mari. si eu zic sa il lasi sa manince cit vrea. nu te stresa azi si nu mai face mincare. da-i ce a avut ieri. nu-i place, bine. cind i-o fi foame o manca. ca in stilul asta o iei binisor pe dealuri cu capu'. parerea mea proprie si personala.
Florina mama imi pare rau ca ati incercat tot si nu a mers....da si faza ai cu pusul sarii....auci! eu as incerca intai in timpul zilei sa ii dau lapte sau apa in loc de san. apoi noaptea, dupa ce se obisnuieste ziua sa bea din biberon sau canutza. ai incercat suc/apa/ceai cu paiul? de obicei pe ei ii distreaza tare paiele si poate reusesti ceva. bafta si mai spune-ne.....ca rezultate ai!
Andries, voi ce mai faceti? cam rarut, cam rarut.....hai, la raport! ce ati mai facut, cum v-ati mai distrat?
pupi tuturor si o zi buna!
Dorsilia spune:
si nu ma uitati va rog cu ce am intrebat si azinoapte:
"cum dai savoare si o consistanta mancarii, pe bune, la noi asa am vazut si la mama si asa am citit si in carti (vezi Cernaianu, Balmez, Capraru si altii) ...cu faina, ceapa calita in putin ulei si apa. "
asta este rantasul? ca mama-mi zice ca ea nu gateste cu rantas. in carti nu se indica rantasul la copii si uite ca parca retetele-s chiar cu rantas....sau ce e domle rantasul asta totusi???
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Atunci io`s ca Serban al Emei ... mie mi s-a turnat laptele cu cacao, grisul cu lapte si mi s-au pus si clatitele, toate facute de mama mea careia i s-a acrit sa ma serveasca ... degeaba ... A fost misto ca aveam parul luuung si colorat
Deci nervi de otel tuturor mamicilor, mie nemancatul mi-a trecut pe la vreo 25 de ani Si nemancand am crescut fara inbolnaviri !
Lia - da, e rantasul, faina calita in ulei ... si NU se da la cupil !
Na, ca nu mai stiu ce am vrut sa zic ... ba daaa, am vazut un copil cu niste ochi superbi : Patrick
Si noi aseara am fost afara, in ploaie ... cu cizmulitele de cauciuc, cu echipament impermeabil si Giulia s-a distrat de minune, vroia cu orice pret sa intre in balti
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Si eu l-am vazut pe Patrick, super E.T.
Lia, eu inca nu-i calesc ceapa, dar ii pun ceapa in mancare, nu multa, doar un pic. Si nici faina nu folosesc, decat la ciulama. Si eu spun ca iti faci prea multe griji cu mancarea lui Danut, nu sunt de parere ca trebuie sa manance in fiecare zi ca la carte, atitea porti de carne, atitea de fibre, etc Nu te supara pe mine, dar o buna prietena a mea asa a crescut, bun, tatal ei o forta sa manance ca la carte si acum are probleme de adaptare, iar cu tatal ei nu vorbeste de cand a plecat de acasa (este o exagerare, stiu, dar trebuie sa fi un pic mai flexibila). Plus ca daca ii faci atitea feluri de mancare Danut va ajunge un rasfatat si jumatate si iti va face mofturi toata viata. NU TE SUPARA PE MINE!
Ema, super povestirile cu Serban, bunica mea la fel a facut cu tata. Ii pregatea ceva si daca nu manca la pranz ii dadea aceasi mancare si seara, daca nu vroia se culca flamand. Si asa nu a mai facut tata mofturi.
Pupici si o zi buna va doresc si eu!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
pako spune:
Buna dimineatza!
Ema, ce m-ai distrat cu povestile tale...haha.....super!
Daria, da' aveti curaj nu gluma de iesiti pe ploaie.
Spuneai de zilele ploaioae de toamna si de serile de iarna...noi ne-am mobilizat de pe acum.I-am luat lego si un elefant care sa-l calareasca.In sfarsit a venit dupa 3 saptamani de plata(comandat de pe ebay)...tot e bine ca nu am luat tzeapa...
Uite linkul:
http://www.simbatoys.de/big/images/preview_1319_k.jpg
Si mai vreau sa-i iau si un topogan...
Felicia si Andreea
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!... sau cit poate fi ea de buna in conditiile de afara...
Fetelor, va multumesc de aprecierile la adresa lui Stefan, asa este, a crescut si deseori ma surprind uitindu-ma la el si intrbindu-ma - oare eu am fost in stare sa fac asa baiat?!!
Ema, hai ca mi-ai inveselit ziua de dimineata!!! Super povestile tale, mie cred ca nu mi-ar veni in gind sa fac asa ceva!
Lia, din cite stiu si eu, rintas inseamna faina prajita in ulei ca sa ingroase sosurile. E drept ca ies gustoase sosurile, dar nu sunt sanatoase nici pentru noi, d'apoi pentru piticuti! Oricum incearca doar sa calesti ceapa in ulei si sa stingi cu apa - sosurile nu ies asa legate, dar sunt gustoase si mult mai sanatoase!
Andreea, da, Stefan e in aceeasi categorie cu Pupi, la 1 an si 2 luni (adica ultima oara cind l-am cintarit) avea 9,400kg... Dar nu pot sa ma pling, caci el maninca bine si absolut tot ce ii gatesc. Iar eu de slabit, am slabit cu dieta 3-3-3 - o gasesti la forumul cu acelasi nume de la Femina Intim - mie mi s-a parut mai usor de tinut si a dat si rezultate vizibile destul de repede.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
pako spune:
Leeloo, am vazut poze cu Stefan....e un scump...i sta foarte bine tunsulic.Imi place chestia aia care se lipeste pe cada.
Roxana , am vazut aseara pozele cu Patrick...i l-am arata si lui tati si cand a vazut prima poza cica"nu vezi ca e fata"....i le-am arata si pe celalalte sa-i demonstrez ca e baiat...cica "nu ca e altcineva in celelalte" .Asa ca pentru tati Patrick e fata .
Simona bine ati revenit! Asteptam pozici.
Felicia si Andreea