Copilasi de iulie-august 2004 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
andreea_s spune:
Buna dimineata...
Minunata vreme dar nu de stat la serviciu!
Roxana e un dulce Patrick, o sa rupa ceva inimi...
Fiquelle spune:
Buna ziua!
Noi am inceput scoala(adica mami a inceput scoala) si de aceea nu avem prea mult timp sa intram pe net...din pacate! Am intrat doar putin, sa va salutam si sa va uram o toamna placuta, cu putine zile ploioase ca cea de azi. Va pupam.
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE CU MINUNEA MEA
Simona R. spune:
Buna dimineata!
He he ...bine v-am regasit!!Mamaa.ce m-am mai stresat saptamana asta...credeam ca nu se mai termina...
Acum suntem bine,dupa trei zile de antitermice l-am bagat pe antibiotic ca deja nu mai putea sa "vorbeasca" de ragusit ce era.
Eram pe la pagina trei cu cititul si vorbeati de demicizare...ce m-am distrat .....saptamana asta atata l-am chinuit cu pompita si chestii de pus in nas,incat s-a resemnat saracul...in cele din urma nu a mai zis nimic,a vazut ca oricum (vorba cuiva)ma suiam pe el si tot nu scapa...
Zicea cineva de plans noaptea de la raceala..da,mai sigur de la asta este ..ca cea mai urlaaaaat....de tremuram toata crezand ca are copilul ceve mai grav...
Mamaa si ce dispozitie..m-a terminaaaat...mai ,am crezut ca innebunesc....
Acum lucrurile au intrat in normal cat de cat,dar asa m-am epuizat incat mi-am propus sa-mi angajez bona;dimineta mi s-a pus pata rau de tot si am inceput sa dau sfoara -n tara....
Nu mai pot sa fac fata singura,nu stiu cum reusiti voi,dar pe mine ma terminaaaa........Oricum din ianuarie cred ca incep si eu scarbiciul asa ca macar pana atunci sa se obisnuiasca copilul cu femeia ...ca al meu e tare sclifosit si neprietenos si ii trebuie timp;iar eu sa mai respir putin ca nu se mai poate...nu ma mai inteleg cu nimeni de stresata ce sunt,si mai rau ...zilele astea aproape ca l-am trantit jos de tare ce m-a enervat...fratilor....nu asculta deloc...stiu ca asa sunt tpti ,dar cand il iau de 100 de ori de la galeata de gunoi si el tot acolo se duce si imprastie scrumul pe jos ...mi-am iesit din minti....si nici nu ma lasa sa fac curat apoi ca se duce la alte sertare...astea sunt doar cateva exemple....
Hai ca ma duc sa mai citesc..
http://community.webshots.com/user/simonarida
alice2004 spune:
... Era sa scriu buna dimineata, da ma uitai la ceas si am vazut ca deja e doishpe asa ca salutare si de la noi ! Aici tot vreme nasoala este so iesit afara ioc, ca ploua de rupe si sint vreo 14 grade afara ... cu frigul de mai descurcam, dar cu ploaia, nu !
Roxi, pupam ET-ul nazdravan !! Am vazut si eu pozele ...
Lia, intr-adevar, nu face rintas la copil, nu este bun pentru el ! Si sa stii ca daca nu vrea sa manince tot nu este de la ceapa ... ai rabdare si ai sa vezi ca o sa fie bine ! Pupici !!
Ma duc sa il culeg pe Gizmo din casa ... ca nu stiu unde a disparut ...
Io mi-s pe aici, ca tati a fugit pe la magazine, sa faca aprovizionarea !
O zi buna tuturor !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Simona R. spune:
Asa..am terminat de citit...am citit si textul meu si am vazut ca am scris o gramada de cuvinte care nu exista...ee...ma scuzati voi...
Sa scriu si eu programul de masa al lui David...daca oi avea timp ca bocane unii in bloc si sigur o sa-mi trezeasca copilul...imi vine sa-i strang de gat..
7-7.30 lapte cu cereale(Milumil3)200 ml
10.30 banana/piersica banana/mar
14 piure de legume/carne sau ou
18 iaurt cu biscuiti
21 lapte cu cereale 200 ml
Programul de masa este asta si numai asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar eu nu ma plang ...macar pe astea le mananca fara scalambaieli(exceptie facand saptamana asta de boala cand ii dadeam o lingurita intr-o camera ,una in balcon...etc)
Are 10 kile...si vreo 76 cm.
Ma duc sa fumez..si va mai spun mai tarziu ce nazdravenii mai face ...
Simona R. spune:
Am uitat sa spun ca bea ceai ,apa deloooooc;in piureul de fructe ii mai pun branza cand imi aduc aminte;mai rontaie cate un biscuita sau pufulete.
Mai exista vreun copilas care nu vrea sa-si tina singur biberonul???Nu ca nu poate,ca nu vrea ,ca ii e lene,ca e mai simplu sa i-l tina cineva?Iar eu nici nu am insistat ca mi-a fost teama sa nu se plictiseasca si sa nu mai vrea sa bea laptele;tot din aceleasi motive nu incerc nici sa-l las sa manance singur cu lingurita.Nu ma stresez prea tare ,vroiam doar sa stiu daca mai sunt si alti lenesi?
mitzura spune:
Salutare!
Multumesc mult pentru raspunsurile cu expresorul si mocheta! Mi-am facut o idee...
O intrebare pentru Gabi: cafeaua arabica e un soi de cafea (care poate avea diferite nume) sau e o marca de cafea?
Azi mergem la vaccinul de 1 an (pe care il facem la 1 an si 2 luni jumate ), si am emotii. Voi le-ati pus de acasa preventiv supozitor sau le-ati dat Panadol?
Lia, si eu stiu ca rantasul nu e ok pentru copii, nici pentru adulti de altfel, asa ca am renuntat la el, si am descoperit ca ciorbele sunt la fel de bune si fara, sau drese doar cu galbenus de ou. Daca chiar am un sos pe care trebuie sa-l ingros putin, pun putina faina dar dezlegata in apa sau in lapte, deci nu prajita in ulei.
Si mai nou fac alta smecherie, la retetele la care inanite caleam ceapa in ulei, acum o calesc in apa, adica pun ceapa in foarte putina apa, 2-3 linguri si o las sa dea in clocot si isi dezvolta aroma foarte bine si asa. Pe de alta pate nu cred ca e chiar asa de rau sa calesti ceapa putin in ulei de masline de exemplu.
Si Lia,inca ceva, te straduiesti prea mult! Eu ii dau un fel de mancare si trei zile la rand si o papa si nu comenteaza ca asa s-a invatat si nu-s probleme ca se strica daca o tin in frigider. O sa incep serviciul in curand si n-o sa am timp sa gatesc in fiecare zi. mai fa si tu la fel. mai da-i aceeasi mancare, daca nu papa lasa-l in pace pana la urmatoarea masa, cand probabil va manca, chiar aceeasi mancare.
Simona, bine ca v-ati revenit! Eu zic ca secretul ca sa nu-ti pierzi mintile cu copilul e sa ai ajutor. Asa ca ideea cu angajatul femeii e foarte buna. Chiar si daca stai acasa cu ei, tot e ceva.
Vazut pozele cu Patrick cel aratos! Da are o vanataie zdravana pe obraz . asa are si Tudor doua in frunte si una in barba, si culmea ca le-a facut in aceeasi zi, cu noi langa el. Nu stiu, da sunt zile in care il trage ata tot la cazut....
alice2004 spune:
Simona, nici Andrei nu bea apa, doar ce-i simte gustul si renunta la baut ! doar cind ii este supersete merge cu apa, altminteri ceai - eu ii dau hipp si milutee si babycalm -, compot si sucuri, ori facute proaspat, din porto sau mandarine ori granini multivitamin. Cit despre tinut biberonul singur, doar cind are el chef, nu asaaaa, mereu ! Si nici eu nu l-am lasat singur sa manince inca, am incercat odata si s-a facut ca naiba, era mincare peste tot numa in gura nu !!!
Gizmo pina la un an
mitzura spune:
Am pus si eu trei poze noi, albumul Tunsulici....Mai multe n-am putut ca trebuie sa-mi fac un cont nou.
alice2004 spune:
Mitzura, vazut pozele ... pupici la tunsulici !!! Si io recunosc ca-s invidioasa oleaca ... tu esti asa de fotogenica !! Mie mi-e fost mereu urit sa fac poze, ca niciodata nu ieseam bine in ele ... si acum-s tot asa !
Gizmo pina la un an