Copilasi de iulie-august 2004 (111)
Raspunsuri - Pagina 5
roller025 spune:
O saptamana insorita tuturor!
Vaz ca a fost un w/e cu logoree... Mda, Vicu intra in toate categoriile de bebei:
1. e mucios de vineri incoace
2. urla la demucizare si/sau introducere de diverse lichide in nas pentru oprirea "robinetelor"
3. vomeaza cu jet dupa ce mananca ca haplea si alearga si sare timp de douaj'de minute (si io care ma bucurasem ca manca cupilu tot)
4. cotrobaie prin toate sertarele si fura: pahare de cristal (din setul cel mai bun de preferinta), vesela de ceramica (cea de inox sau de plastic e fumata de mult), cutite sau surubelnite sau foarfeca si mai nou, becuri. Unde sa le mai urc?
5. se trage de "bijuterii" daca vreau sa il schimb, dar numai daca lucrul din pampersi e consistent. La pipi nu ne intereseaza.
6. pupam fetele
O saptamana calduroasa tuturor!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
Dorsilia spune:
Alice, sunt tare agasanta daca te rog sa-mi scri reteta pas cu pas? ca nu am timp destul sa scobalesc in urma
alice2004 spune:
Hehehee, Dana, faza cu trasul de bijuterii o stim si noi ... Eu nu il mai pacalesc pe Andrei decit cu betisoarele de urechi, ii dau cite unul in mina si el musca din el de zor cu mare placere chitit sa manince vata de la capat !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Dorsilia spune:
aaa, si l-am vizionat pe Gizmondu in noile poze...e un smeker, se vede cat de colo. Si-i place cum vrea sa se urce in basculanta...i-as lua si eu una lu Danut da zau, nu stiu, poate aveti casa mai mare, io deja fac slalom urias pe aici pe la no..un colt de pat, un picior de la scaunul de masa, cutia cu jucarii, toate-s desenate in forma de vanatai pe picioarele mele
roxanaz spune:
gagici mi-e somn!
am mincat ceva si acu zac cu burtica plina si umblu pe net. mama ce urasc zilele de luni si mai ales cind e intuneric afara!
patrick mai nou nu mai mananca iaurt, asa ca incerc sa iidau dimineatza (ma rog, mama, nu eu, io-s cu ideile). in rest nu va mai inebunesc, ca oricum maninca orice si oricind.
cica tre sa ma apuc de treaba........
PS: Lia, reteta e aceeasi pe care ti-am scris-o si eu acu vreo saptamana si pe msn si pe aci.
alice2004 spune:
Uite aici : 2-3 rosii mari si coapte, curatate de coaja si maruntite se pun la calit intr-o lingurita de ulei de masline {io am folosit de floarea soarelui}, se pune un praf de sare si unul de zahar, cind sosul a scazut se pune carnea fisiutze sau data prin blender, fiarta inainte{merge si de pui si de vitel} si pastele fierte in prealabil, sa dea doua clocote impreuna, se pune verdeata si e gata !
Multumiri lui Roxi-z!!!
Gizmo pina la un an
kro spune:
Dana - ai fost mortala
De-abia astept sa-l cunosc pe Vicu...(poate la party).
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02
BLUE ANGEL spune:
Salutare la toata lumea !!!
Ne-am intors si noi din vacanta ..o vacanta minunata ..doar ca s-a terminat prea repede !!!
Pufulescu s-a adaptat imediat ..i-a placut si cu avionul !!!!
Acolo numai in apa ar fi stat ...cred ca am urmasul omului din Atlantis ..ii placea si sa-l bag cu capul la fund !!!
In rest , ce sa va zic ..conditii excelente de nota 10 ...ramai uimit sa vezi atata ospitalitate ,atata verdeata , atata lux care contrasteaza puternic cu ariditatea si saracia din exteriorul hotelului !!!
So , acum incercam sa revenim la programul zilnic ..si sa ne adaptam la temperatura de afara ...brrrr!!!!
Nu am apucat sa citesc nik din urma ..dar o s-o fac cat de curand ..sper ca toata lumea este bine sanatoasa !!!
O sa incerc sa pun si poze dar mai dureaza pana selectez din sutele de poze pe care le-am facut !!!ca dehh, ca romanii ..am facut poze si la mancare !!!!
Pupici
Revin
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
alice2004 spune:
Lia, camionul acela e cu dus si intosr, ca m-am dus pina la bucatarie sa imi iau ceva de baut si cind m-am intors Gizmo era in picioare in el si incerca sa se dea uta ... inainte de care s-a ridicat il el si s-a prins cu miinile de marginea mesei, intr-un echilibru precar ... nici nu stiu cum am zburat la el ! Stii tu faza cu "nu intoarce spatele la copil" !!!
Simona - Blueangel - bine ai revenit !
Gizmo pina la un an
mitzura spune:
Salut fetele!
Abia acum mi-am terminat si eu treaba (am pus zarzavat proaspat pentru ciorbe in congelator) si imi beau cafeaua.
Si pe aici e vreme urata, frigu ca frigu, dar bate un vant ce patrunde pana la oase, asa ca azi nu l-am scos afara (maine merge la vaccinul pe care il asteptam de doua luni jumate, si nu vroiam sa risc sa raceascaa acum). Asa ca...nenorocire mare! Si copilul meu e ca si ai vostri, nu are stare deloc, e invatat sa mearga afara cum se scoala, si e plictisit de casa. Azi a trecut foarte greu ziua. Asa ca eu sunt de acord sa facem un brainstorming pe tema "Distractii (daca se poate si educative) cu copiii in casa". Ce fac eu cu el: punem muzica si dansam, il las la dulapul cu oale de care e incantat (nu si eu ), ii arat carticele colorate, ne mai jucam cu jucariile din dotare (putin) si cam atat. Asteptam idei...Trebuie sa iau cartea aceea cu activitati sa vad ce mai scrie prin ea.
Sanatate copilasilor bolnavi!!!!!!!!!!!
Programul nostru:
6-7 lapte de vaca
9 cereale si iaurt (putin, ciuguleste doar)
12 ciorba/supa
somn
la trezire (16-17) piure cu carne/ou
20 cina (sufleuri, budinci, mamaliguta, fructe)
la culcare lapte praf
noaptea inca un biberon
Eu sunt multumita de cum mananca, cu exceptia faptului ca fructele au ramas intre mese, ca gustare, nu mai are masa de fructe (asta pentru ca nu le prea mananca), si cu exceptia laptelui de noaptea
Tudor, la capitolul demucizat, se apropie de modelul Patrick (racnete, plans nasol, etc.) Ultima oara a fost nasol la noi din p asta d v. O cunostinta se mira cand i-am zis ca n-a facut febra decat o data in toata viata lui si imi zicea sa fiu fericita, si sa nu ma plang, si eu asa fac , dar oricum, e rau si numai cu muci frate!
Asa ca maine o sa rog medicul sa-mi prescrie Ribomunyl, sau sa intreb de vaccinul antigripal, sau amandoua
Am si eu doua intrebari care sunt off topic, dar indraznesc sa le aduc in discutie, ca alte prietene de la care sa cer parerea nu am .
1. Ma bate gandul sa-mi cumpar expresor....Aveti? Iese buna cafeaua? Voi cum faceti cafeaua in general. Eu o fac la ibric, ca la filtru nu imi place ...
2. Vreau sa-mi schimb mocheta in hol, unde am gresie. Voi ce stiti care mocheta se intretine mai usor, cea cu par scurt sau cea mai pufoasa. Ati vazut sau aveti mocheta cu par scurt prin case (ca mie mi se pare ca se potriveste mai mult pentru un birou? Voi de care aveti? Sunteti multumite de ea?
Mersi, va pup, si mai revin.