Impreuna, Timisoara! (23)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Albi` spune:
Giulia, cum se mai simte Ale? Sper ca bine...si ca n-a facut febra in seara asta... Poate trece mai usor cu
din partea mea
Noah bine, buhelor, ca m-ati lasat singurica pe-aici...
De fapt... eu am stat... asa ca maine o sa-mi fac aparitia.. cel mai devreme pe la pranz.
Deci va zic de pe-acum Buna Timineata!
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Nu ma faceti dusa cu pluta ca postez la ora asta, dar ieri la lucru nu am avut timp sa intru, am avut licitatii, azi iar am de alergat, iar de acasa tare greu am reusit sa intru.
Asa ca , Giulia, imi pare tare rau de Ale, e greu cu administrarea medicamentelor cand e asa micuta.
Cred ca Cexil, e din gama cefalosporinelor, cum este si Ceclor, Ceclodine, Cefaclor.
Sunt foarte bune, si ar trebui sa scada febra.
Poti incerca si picaturi Nevralgin.
Albi, si eu ma gandeam la frunze, sa se coloram cu acuarele, si apoi le punem pe hartie, si ies niste desene faine.
Angi, felicitari pentru prima nota a lui Daniel.
Miro, eu sincer nu le am, cu deschiderea cap.
Sa vedem cine se anunta.
Deci vine si sotiorul tau? Ce bine!
E bine cum ai propus tu.
Dia, de ce nu are voie fetita cu cercei la cresa?
Ne auzim azi, cand voi avea un pic de timp sa mai intru, ca voi fi tot pe drumuri...
O zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
alexa00 spune:
Salutari fetelor,
revin si eu dupa 2 zile de concediu.Iar am avut ghinion!
Ne gandeam sa mergem undeva , afara din TM toti 3!Dar de unde!!!Acum cand sotul e in sfarsit bine, a racit Paul.Si tine-te febra si tot tacamul!.Pe o parte ma gandesc ca e normal sa raceasca avand in vedere ca a schimbat un mediu cai de cat curat in virusi(la tara nu sunt asa multi) cu unul colcaind de tot felul de virusi ca Tm.
Daca am inteles bine intalnirea de pe 1 e si cu jumatatile?
Eu nu promit nimic ca nu stiu ce bomba mai poate pica dupa cate am tras in ultima vreme!Cateodata ma si enervez:de ce se aduna toate pe capul meu si in perioada asa scurta?Macar sa am si eu timp sa respir, nu?
miro :ideea ta e excelenta.Cand mai ajung la Buzias o sa vad ce pot strange din parcul de acolo.Cu timpul mai vedem....
Fetelor copiii vostri mananca ?Al meu cred ca e intr-o faza de negare completa.Nici nu apuci sa ii arati bine mancare ca si zice:"NU papa" si isi baga bratul in gura ca sa nu ii poti da nimic.E un adevarat chin masa de pranz!!!!1.Pana la urma am ajuns la solutia disperata de ai pune supa in sticluta si s-o bea asa ca pe ceai!
Voi cum stati?
Numai bine,
Alexa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Giulia...intr-adevar antibioticul ala e bun...iar ca sa ii scazi febra poti sa ii dai alternativ dar nu la mai putin de 4 ore intre doze : Nurofen (sau altceva pe baza de ibuprufen)Algocalmin(sau Novocalmin supozitor) si Panadol (sau altceva pe baza de paracetamol)...dar asta e tratament pentru febra mare care nu cedeaza...Deian a facut prin februarie o bronsita groaznica am avut chiar si 40 febra...nu ii scadea nici cum mai jos de 38 decat cu schema asta de tratament...iar febra trebuie scazuta oricum...Incearca si sosete udate cu apa si otet...Dac iti face febra peste 39 este posibil sa apara convulsii..dac mergi las dr. astia iti dau fenobarbital...dar eu zic sa incerci sa nu droghezi copilul lupta doar contra febrei...iar daca e amortit e mai greu pt. el...deci incearca sa-i ti febra sub control...si sa ii dai multe lichide chiar dac nu papa nimic solid...A inca ceva sa ii dai neaparat biotics ca este un probiotic care protejeaza stomacelul...e f. bun...e bun si in caz de diaree...
Dar ai aflat de la ce face Ale febra?
Sanatate multa la printesa!
Doris...pai daca Miro a reusit sa il convinga pe Dani sa vina si el...cred ca venim cu remorcile, nu? Ar fi culmea ca acuma sa venim o gramada de fete si doar Dani ...hihihi s-ar traumatiza bietul om......deci daca voi sunteti de acord si mai ales daca aveti cu cine lasa pruncii venim si cu sotiorii dupa noi...ce ziceti?
Miro...e buna ideea lui Albi' cu deschiderea de capitol de pe-acuma si pusul link-ului...dar dac vrei eu pot sa deschid capitol in locul tau...cu listuta, fara listuta cum vrei....
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Alexa...eu cu Deian nu am avut niciodata probleme cu mancarea...si sper sa nici nu am...ma enerveaza alea din parc care cred ca de invidie imi tot zic...lasa ca vezi tu...si mii de exemple...incepand de la un an nu o sa-ti mai bea lapte...incepand de la varsta x nu o sa-ti mai vrea alimentul y...si multe alte rautati de astea...care evident ca nu s-au adeverit...din fericire...Deian mananca ca un purcelus cred ca nici nu stie cand sa se opreasca ii dau eu cat consider necesar si dupa aia il opresc ca el ar manca incontinuu...
Poate faza cu nemancatul e tot de la raceala...sau poate la tm mananca altceva decat la tara...sau poate ii trebuie o perioda de re acomodare cu viata de aici...ce sa zic...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ceau, lume...
Azi ma simt groaznic, nu stiu de ce , dar de abia am putut deschide ochii, vremea, oboseala...
Haideti sa va povestesc o faza de cosmar prin care am trecut ieri dupa masa in Parcul Central.
Eram cu Radu si cu Ines, in parc, culegeam toti castane si frunze, cand o tanti handi manchi, care mirosea ingrozitor, o femeie a strazii, vine la noi si ii da la Ines un ciorchine de struguri.
Ii spune:
-Hai, mananca!
Noi ii raspundem frumos:
-Nu, multumim, nu mananca...
Ea insista, si inca nasol.
La care, nevoasa, striga:
-Ce o menajati atata? de ce nu mananca strugurele de la mine?
Radu si cu mine, ramanem blocati, specific ca din primele discutii nu ne-am dat seama ca e nebuna, bolnava.
Si vrea sa o ia pe Ines.
Incepe si striga, in gura mare, catre Radu:
-Mi-ai furat fata...mi-ai violat-o si mi-ai dus-o in Franta, ai trecut granita cu ea....
Te dau in judecata, asta e fetita mea...
Ines saraca, s-a speriat si s-a ascuns dupa mine.
Radu mai avea putin si o pocnea, ca i-a speriat printesa.
Eu l-am linistit, ca e bolnava, sa nu-si puna mintea cu ea.
Dar, fetelor, se uita lumea din parc la noi ca la Circ.
Ea striga sa-i dam fata ca e a ei, noi ii spuneam sa plece.
Ines tipa:
Nu ma ia tantii, eu a lu mama si a lu tata.
Ca la circ, pana la urma i-a facut vant Radu, dar greu am scapat de ea.
Ines era tare speriata de tot circul asta.
Nu stiu, zau, cum pot lasa asemenea persoane in libertate, cand locul lor ar fi la spital...sunt chiar periculosi...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Buna timineata!
ce mai e nou?
Albi` sa-mi fie rusine: FELICITARI!!! pentru reusita la master. Bravo. Cand vii in timi? Nu mai mult pana in 1, atunci incepi, nu?
Fetelor ... io zic sa nu confundati jucarele de copii cu ornamente de design ... cu ce-l incanta pe copil desenul cu frunzele?
Am vazut si eu ceva frumos ... dara aia numai daca vreti s-o facem pentru noi, oricum fiecare dintre noi isi va lua o chestie acasa ... asa de amintire ... deci putem confectiona si chestii dragute pentru casa noastra. Dar pentru micuti ... tre sa fie ceva pentru nivelul lor.
Fetelor ... am reusit sa-mi dau seama ce spune ca-si doreste Octavian in acel filmulet al lui Mihi: vrea bicicleta. Ce ziceti? Ii facem aceasta bucurie de sarbatori?
Alexa (Dana) nu ai mai intrat de mult ... Ma bucur ca esti bine. Si sotul. Speram sa ramana asa pana la intalnirea miraculoasa ... cu remorcile. Aduceti si copiii? Sau aveti cu cine sa-i lasati? Trebuie sa ne intalnim candva sa-ti inapoiez cartea.
angy11 te-ai descurcat cu pozele? Ai facut deja albumul, nu-i asa? De ce nu-l pui la semnatura ... la profilul personal ... daca nu te descurci ... te ajutam noi.
Bulina se pare ca nu ne mai intalnim la confectionat pe 1 ... deci cand in sfarsit va avea loc aceasta intalnire ... tu o vei tine deja pe Codruta in brate ... dar nu-i nimic ... iti voi pastra si tie o mica minune ... ok?
Giulia vrem detalii despre Ale ...
Ana mai baga nasu si pe aci ...
Doris ... locatia pentru intalnire ...
Miro
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Doris m-am socat...adevarul ca nu prea ai ce le face la astia ,si apoi eu m-am lamurit cu parcurile, gasesti tot felul de dezaxati. Daca pana si in parcul copiilor sunt...
andanii a gasit sotul meu un coleg la lucru care are si filme nu numai desene asa ca o sa ne facem la el. Merci mult pentru bunatatea ta...te pup
Alina(giuliatm) sanatate maxima lu' ingerelu' tau. Imi pare sincer rau ca a trebuit sa ajungi la antibiotic... eu Ioanei nu ii dau antibiotic de la un an cand am trecut total pe homeopate si de-atunci slava Domnului nu am mai avut probleme.Sunam pe tanti doctor , ne vede , ne da niste bulinute si ne trece in 2-3 zile.Plus ca toamna facem cura de Imunogrip.
Alina (angy11) felicitari pentru Daniel....baiatul mamei de matematico-muzician.
Diana super ideea sa ne intalnim. Va lasam pe voi gravidutzii sa hotaratzi cand, Dan are telefonul sotului.
Lili si eu am nascut-o pe Ioana la 40 de saptamani, credeam ca nu mai iese odata ...te inteleg perfect, dar o sa uiti repede tot cand o vezi pe printesa mica .
Fetelor am o mare rugaminte la voi: baiatul lu' tanti care a ingrijit-o pe Ioana e sutdent in anul 2 la ISE si ar vrea sa se angajeze undeva cu jumate de norma sau chiar norma intreaga. Familia e cu probleme financiare,a sa ca daca stiti pe cineva care are firma sau de prin auzite m-as bucura mult sa-i pot ajuta.E un baiat serios , cuminte si harnic.
Vin si eu cu sotul la intalnire , el abia asteapta.
Spor la lucru
Doris-Alina spune:
Locatia intalnirii nu am gasit-o inca, trebuie sa analizez, sa sun, si acum nu am timp, dar promit ca in 2-3 zile gasesc mai multe propuneri.
Ce ar fi sa propuneti si voi, cat mai multe locatii, si ne hotaram....
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
no salut din nou,
mai am juma de ora pana fug la scarbici ... asa ca-i dau cu scrisul pe aci:
mitzuka esti un adevarat izvor de cunostiinte ... asa vreau si eu sa-mi cresc copilul ... mai ales la faze din alea din parc ... io cred ca voi fi certata cu majoritatea de acolo .... io cam fac urat la din astea ... cu gura lumii.
Doris vai mama ... ce traumatizanta chestie pentru copil.
Sper sa uite repede incidentul.
Si acum : din ciclul celor si totusi lasati sa circule printre noi:
am si eu un vecin ... ca rar ii vad pe toti ... nu le am treaba, sa nu imi aiba treaba ... sa ma lase in pace.
- acest vecin urla noaptea. Are cateodata chef de cearta, se imbata si zbiara, ba mai mult deschide ferestrele si urla la strada/luna/etc ... ce-o mai vedea el pe afara.
- daca faci dush/ baie dupa ora 10 incepe sa-ti bata in tevi ... ba mi-am mai gasit si un bilet scris ca de oligofreni ... in usa ... impuns in cleanta. Pe el scria ca dupa ora 10 nu se mai face dush ... ca asta e bloc de civilizati.
- a treia faza si cea mai suparatoare ... poate fiindca e noua ... l-a oprit pe Dani pe scara si i-a zis sa nu-si mai usuce rufele pe sarma din afara balconului, ... ca aici nu suntem la Otelu, da? Si chestia aia pentru porumbei sa dispara de acolo ... ca face rau cladirii acel gainat. Ca asta e bloc de civilizati, ca nu suntem la Otelu, ca nimeni nu mai face ca noi ... etc.
Imi vine sa-l reclam la politie ... dar mie jena de cum s-o uita ala la mine cand ii spun ce-mi reproseaza vecinul. Nici nu vreau sa ma pun cu el ... ca pana vine politia ... poate imi da una in cap si gata.
Ce-i de facut?
Va pupa fata.
Miro