Impreuna, Timisoara! (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Albi' Bravo mama....Intr-adevar cei de la vest nu asigura cazare....Pai cam pe la cat sa fie chiria...ca in zonele alea e cam mare...eu platesc pe Aradului langa centrul bancar pe un ap. cu 2 camera 130 euro...Apropo..cum era cealata optiune pt. master...mai stii exact? Comunicare....si mai cum?
Andanii sa nu ma uiti te rog cu winnie the pooh...a si eu am mp3 cu povesti...si romanesti si straine...daca te intereseaza caut si iti zic ce am...
Silvana sanatate multa...si mii de multumiri!
Doris...ce facem venim la intalnire numai noi fetele sau cine vrea aduce si jumatatea cum sugera Ionela Roxana...ca vad ca se cam cunosc intre ei..eu personal as vrea sa vin fara atasamente....dar daca decideti altfel...Ai vreo idee pt. locul de intalnire?
Giulia...cum e Ale...sper ca mai bine...
Miro...ce faci? pe unde esti?...Tu nu ai zis nimica vii la intalnire...?

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Fetelor, sar'na de gandurile frumoase si de felcitari
Acum is putin pe fuga, ca ma pregatesc sa merg intr-o vizita

Simina, specializarea de dincolo se cheama "Societate comunicationala si cognitiva" si deocamdata suntem 6 oameni... trebuie minim 7 ca sa se poata organiza

Va pup, revin mai la noapte (aviz buhelor )

PS: Miro, f buna ideea cu lucrul manual! Ma alatur, cu toate ca stau cam prost la cap. indemanare... da' invatz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara...
Acum am sosit acasa, am fost cu Ines si cu Radu in parc.
Miro, de fapt, fetele care vreti sa veniti in 1 oct., eu zic sa ne intalnim undeva afara, sau la un bar, sa fie ultima in aer liber.
Si la urmatoarea sa ne intalnim la Miro, pentru activitatile propuse de ea.
La intalnire vom face inventarul pe hartie, si pana la urmatoarea intalnire le cumparam.
Ce ziceti?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

buna seara fetelor
merci de griji, scuze ca nu am apucat sa intru pe forum sa va dau vesti .... azi noapte Ale mi-a facut temperatura 39,1, n-am dormit mai nimik, de la 4 is p baricade; tanti doctor e in concediu, am fost la o alta tanti doctor, am plecat din farmacie cu o plasuta de medicamente :
Cexyl - antibiotic
Marcofen - pe baza de ibuprofen
Novocalmin
multivitamine, biotics,
aloe berry (sau asa ceva) de la forever living, pt cresterea imunitatii
mi-e mila de ea saracuta, toata ziulica a oscilat intre 37, si 38, mi-e frica la noapte ... oricum nu o sa inkid un oki, parca vad ...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara timisoara,
mere netu ca ceaiu la mine ... ca iar descarca Dani la filme ... asa ca am postat de doua ori inceputul de mesaj ... sorry.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna seara Timisoara,

Sunt tare suparat de azi dimineata. M-am enervat la cresa lui Steph. Am dus-o de dimineata inainte de a pleca spre facultate. Dupa ce ca eram si in intirziere, ca ea se agata de mine si nu ma lasa de git, cind am ajuns acolo m-au pus sa ii dau jos cerceii din ureche ca nu o primesc cu cercei. Am reusit dupa urlete si vaiete sa ii dau unul jos iar cit ma chinuiam sa ii dau cel de-al doilea a inceput sa ii curga singe din ureche. Nu mi-au dat voie sa il las macar azi asa ca am luat-o nervoasa inapoi acasa.

Toata ziua m-a durut capul si nici acum nu mi-a trecut!
Tot ma gindesc ce sa fac si cum sa fac ca sa mai reusesc sa ii las ceva timp cerceii in ureche. La cea mare i-am facut de doua ori gauri in ureche tot din cauza ca m-au pus sa ii dau cerceii jos si pina sa ii pun inapoi s-au astupat gaurile.

Ma gindesc ca miine ma duc la doctor sa reusesc sa il conving sa imi dea o adeverinta cum ca trebuie sa ii mai tin cerceii in ureche ca sa se formeze gaura!

Nu ma mai lasa fetele la calculator, sunt amindoua calare pe mine!

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor si celor trei domni ...
am sosit si eu pe forum ... am lucrat ca un erou ...de aia nu am fost prezenta.
Vreau sa va anunt ca urmeaza sa plec din localitate de vineri pana duminica seara ... asa ca una/unul dintre voi trebuie sa preaia deschiderea de capitol ... chiar si fara listutza, nu e musai sa o avem in fiecare capitol. Cand ma reintorc ... reiau ... daca mai e liber.
Cine se ofera la cap de capitol???

Alina ce citesc? Biata Ale, micuta draga ... iti doresc o noapte linistita ... io nu prea stiu ce sa-ti spun ... dar intreb si eu ... nu merge ca pe la noi ... cu 2 algocalmine si febra s-a dus? Normal ... doza mai mica ... ca pt bebei. Te sfatuiesc fetele ca stiu ele mai bine.
Mihi nu mai spui nimica? Ce mai face Octa? Aveti ceva vesti? Da-ne un nr. de telefon unde te putem gasi, pe PM ... ca te sunam noi daca nu ai tu timp de net.

Fetele sa va spun cum vad eu faza cu pregatelile pentru Craciunul copiilor de la leagan:
- pe 1, cum ati propus cu toatele ... sa facem o intalneala, ultima in aer liber din acest an ... si sa ne lua si remorcile ... ca in sfarsit am smuls si eu un DA amarat de la Dani. Deci, daca vreau eu si insist ... vine si el.
- facem si o lista cu ceea ce putem cumpara, aduce de acasa, strange de prin parcuri.
- intalnirea la mine ... sau la oricare alta fata care are spatiu ... se va desfasura la o data viitoare pe care o vom propune in 1 oct.
- prin octombrie vreau sa merg la leagan (eventual sa mai vina cineva cu mine, sau chiar mai multe) si sa intrebam cum si cand putem desfasura activitatea.
- eu as vrea sa beneficiem de o sala pe care s-o putem impodobi cu baloane, confeti, jucarelele facute de noi, eventual un brad micut sub care sa fie fructele, dulciurile si jucarelele cumparate din banii din pusculita.
- copiii sa fie apoi adusi de ingrijitoare si sa se imprastie printre noi, stam si impartim cadouri, ne jucam cu ei si in 4 -5 ore le inveselim nitel viata.
Ce ziceti?

Va pupa Miro

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara timisoara!
Eu nu am mai postat ca a mers tare incet forumu aseara.Azi am ajuns nu de mult.Daniel a luat ieri prima nota din viata lui,un fb la matematica si a invatat sa faca cheia sol si sa descopere toate notele "do" pe pian.Eu am reusit sa-mi schimb orarul,si sa-mi pun 2 zile pline(de dimineata pana seara),luni si vineri si in rest voi termina la pranz,ca sa ma pot ocupa de Daniel si sa nu o pun pe maica-mea zilnic pe drumuri.
Miro e interesanta ideea ta,eu sunt tare neindemanatica la chestii din astea da o sa ajut cu ce pot.Am vazut anul trecut la cineva niste ornamente de brad,facute din paste fainoase,erau niste ingerasi superbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Miro, dar de ce nu deschizi tu capitol nou inainte sa pleci si pui link in capitolul curent (pe pagina la care se ajunge) si cand ajungem la pag 10 a cap. curent, trecem la capitolul nou
Ce zici?

Da, mi se pare ok cum zici tu

Si a propos de strans de prin parcuri: ma gandeam sa ma plimb prin Parcul "Botanilor" (Botanic ) si sa adun ceva frunze cazute - acolo is tot felul de copacei cu frunze foarte frumos colorate toamna si poate reusim sa facem ceva fain din ele. Uite, acum mi-a dat prin minte ca le putem lipi pe hartie (sau pe bucati de material?) si sa le facem un fel de "rame" (eventual din shipci de lemn, colorate si/sau lacuite? sau pur si simplu din carton?)...

A trebuit sa revin asupra mesajului, pt ca mi-am dat seama ca nu v-am zis finalitatea frunzelor Ma gandeam sa facem din ele un fel de mini-tablouri, in fiecare cate-o frunza sau un aranjament de frunze cu inca ceva.. si in final sa arate cam ca shmekeria pe care a primit-o Doris de la fete... rama aia cu o tigara in ea, pe care scrie "In caz de urgenta, spargeti geamul!" Evident ca fara tigara doar ceva artistic, asa, cu frunze uscate si/sau alte chestiuni...cum ne trazneste pe noi inspiratia
Si tot in ideea asta, cu ramele, ma gandeam sa facem si ceva aranjamente cu tematica "Sarbatoarea Craciunului", adika sa punem inauntru vreu Mos Craciun micutz sau ceva de genu'....
Zic bine? Sau... ora tarzie isi spune cuvantul si o iau pe mirishte ?

Ce ziceti?

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Irina- merci de raspuns ... bine ca nu m-am grabit cu felicitarile !!!sper sa ne vedem intr-o seara ...!

Bulina - rabdareeee vine bb atunci cand e pregatit ... deocamdata se pare ca nu-i palce vremea de afara ,e mai bine inauntru !!!!

giulia - multa sanatate la fetita

Cine are examene de dat e tanar !!!!! bafta !

va pup pe toate
diana

Mergi la inceput