Impreuna, Timisoara! (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mey, fetelor, am vorbit cu Buni la telefon, si zice ca Ines a mancat tot si spune prin casa ca e cuminte ca nu o ia tanti aia tzaca-tzaca, ca ea e a lui Mami si Tati.
Saraca...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Irina cum doresti, dar daca cumva colegul sotului nu are toate filmele pe care le doresti si eu le am te rog sa apelezi cu incredere, pup u

Mirona de vecini din astia trebuie sa ai grija, nu stiu ce as face in locul tau, probabil as da un telefon la politie intr/o criza de/a lui totusi nu se poate asa , daca spune ca e bloc de civilizati el cum se comporta ... of, of, saracuta de tine, ma pun in locul tau si cred ca e groaznic

Doris faza cu bolnava aia m/a lasat paf .... iti dai seama ca traumatizeaza copilul o faza de genul asta .... doamne doamne nici pe strada nu mai poti merge ca peste tot sunt nebuni
Ne intalnim azi sa imi dai cd/urile ????????? o sa merg sa iau mancare mai tarziu in piata ..... iti dau bip si cobori repede, repede

gata ma apuc de lucru, am intrat deja in forta dupa atata pauza era si cazul

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu si Paul suntem cobza. Ma doare gatul, imi curge nasul si ma simt ca naiba.
Albi, felicitari!
Doris, cred ca ar trebuii sa vorbesti cu Ines si sa-i spui ceva de genul ca tanti a gresit, ca nu vroia s-o ia de langa voi, nu stiu, inventezi o poveste pe intelesul ei.
Alexa, sa sti ca si eu ma chinuiam cu mancatul, insa acum de ceva timp nu mai insist, il las pe el sa ceara singur cand ii e foame si atunci mananca tot, uneori imi mai cere o alta portie.
Simina, cu multa placere!
Dia, sa sti ca nici la gradinita lui Paul nu ii lasa pe copii cu bijuterii! Eu i-am pus un lantisor si educatoarea mi-a zis sa il dau jos pentru ca se poate rupe si il pierde iar ele nu raspund pentru asta. Totusi cercerii nu se pierd asa usor!
Ana, cate zile eu mai ramas?
Miro, si eu sunt de acord cu initiativa ta, dar nu cred ca voi venii la intalnirea din 1 oct.
Giulia, e mai bine Ale?
Angy11, felicitari lui Daniel si la mai mare!

Va pup!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Miro : noi va trebui sa venim si cu Paul ca nu avem cu cine il lasa.
La faza cu vecinii… ce sa zic…Noi am avut unii sub noi acum vreo 2.5 ani care ziceau ca mergem precum caii prin casa.Daca cadea o sticla imediat imi bateau in teava.La un moment dat, eram gravida in luna a 8-a, am pus un scaun mai tare jos si a venit la usa sa imi zica sa nu mai mut mobila……La un moment dat a venit la usa sa ne faca scandal si l-a prins nervos pe al meu sot.L-a asigurat “politicos” al meu sot ca va fi si mai rau cand va veni copilul.Asa ca s-au mutat.Acum avem o tanti care e tare calma avand in vedere ca Paul e la varsta cand tranteste tot, sare si alearga prin casa ca la Olimipiada!

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Salutare!

Bai fetele, bai...un pic mai multa intelegere pt oamenii bolnavi, incercati sa nu-i judecati asa aspru. Din pacate, exista...si fac parte din realitatile vietii. Pentru ei nu este bine nicaieri nici la spital nici pe strazi...sunt persoane, care de obicei, duc pe umeri niste drame ingrozitoare, care i-a facut sa devina ceea ce sunt. Cit despre pericolul care-l reprezinta, nu sunt asa sigura ca e cel mai mare, in vremurile pe care le traim....

Doris, sa nu crezi ca nu-ti inteleg ingrijorarea pt fetita ta si trebuie sa-i explici ca exista si astfel de persoane, dar atit timp cit existi tu si Radu n-o sa i se intimple nimic, caci ibirea voastra, pt ea este atit de mare, incit o va feri de tot ce este periculos, pina va fi capabila sa se apere singura

Sanatate la Ale!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Feteloooorrrrrrrrrrrr!
Pe unde sunteti..ca ajungem pe pagina 2....
Nu stiti cand se intoarce Giova din concediu?
Andanii cand ai timp te rog sa te uiti ce desene ai cu winnie...te rog mult de tot...
Pupici

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare...
vad ca ati avut mai mult spor azi...
alexa00Probabil este doar o perioada in care nu are asa mare pofta de mancare.Am trecut si noi prin asa ceva...nu cred ca trebuie sa te alarmezi,daca-i va fii foame va cere intr-un fel sau altul.(ai sa-ti dai seama)
mitzukaNu e o regula pentru copii sa refuze alimentele de la o varsta,insa se mai si intampla,acuma sincer normal ca se satura un copil de lapte daca e indopat numai cu lapte toata ziua.E logic ca la un moment dat il va refuza.Daca ii dai la copilas de toate la perioade de timp astfel incat sa nu aiba timp sa se sature nu vei avea probleme.
Doris-AlinaI-mi pare rau pt. fetita ta ca a trecut prin asemenea trama.....saracul copilas ce-o fii fost in capsorul ei cand ii spunea babuta lucrurile alea.....incearca sa o calmezi cumva ca nu e bine sa aiba frica.
Mironasi eu spuneam cam acelasi lucru,trebuie foarte bine sa ne gandim ce anume vrem sa facem pentru copii.Vreti ca ceea ce facem noi sa fie de sarbatori sau cand?
Putem aduna banuti si din sponsorizari eventual si sa le ducem jucarioare si dulciuri...si un bradut cum a mai sugerat cineva.
Astept cu interes locatia intalnirii,eu vin sigur acum sa vad daca iubi are timp sa vina cu mine.
Va pup si mai vb.....

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Miro, inseamna ca eu, aiurita ca de obicei, am incurcat borcanele
Credeam ca ideea era sa facem si jucarele pt copii, dar si neshte chestii de vandut in "bazar"... Tocmai de-aia m-am gandit la mini-tablourile cu frunze, gandindu-ma ca se preteaza sa fie cumparate Si pana la urma, poate isi gasesc locul chiar pe peretii camerelor din leaganul de copii... ce ziceti? Oricum, daca ideea nu e buna, renuntam la ea fara nici o suparare

Doris, chiar traumatizanta faza cu bolnava aia... Biata Ines... nici nu ma mir ca e asa de speriata... Eu cred ca ar fi bine totusi sa ii explici frumos ca mai exista si astfel de oameni, dar ca trebuie sa se fereasca de ei. Trebuie mult tact, ca sa n-o sperii mare rau decat e deja (probabil ar trebui sa mai lasi cateva zile pana sa discuti cu ea), dar sa stie sa nu plece niciodata de langa voi, mai ales cu straini. Zau ca n-am putut sa nu-mi amintesc cum a pelcat de langa voi si a intrat in Domul Catolic... Daca pana acolo o lua cineva? Nici nu vreau sa ma gandesc, ca mi se face rau...

Revin...

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

dedy la o asemenea propunere ... nu pot sa-ti spun decat:
s-o lasam pe Irina sa-ti raspunda cum se cuvine.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mitzuka nu am uitat de winnie dar am un program de alergaturi of of, diseara sper sa ajung sa ma uit printre ele

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput