Bebelusi de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
mamini spune:
Irina, ma bucur ca nu te superi, trebuie sa avem grija ca astia micii sunt aspiratoare de germeni si mai ales herpesul si bacteriile care se transmit prin saliva se iau si de la musafiri care pupa minutele sau daca bebe baga degetelele in gura la matusa, bunica, mami etc si apoi minutele in gurita.
Ioana, e mare Andrei, cred ca te rupe de spate...dar uite ce program de somn si-a facut...marfa. poza cu salopeta si ghetele de piele e facuta pt prietena mea care ni le-a facut cadou- am capatat la haine de nu apucam sa le imbracam ca ramin mici...
Andre_ea si pe mine ma distreaza sprincenata mea, e haiosica, sa nu-i fie de deochi! minca-o-ar mama pe ea...
M
corbioana spune:
Mamini da e mare Andrei si sigur ca ma rupe de spate ....da ce sa facem, deh...! Si eu am primit tot asa hainute de prin strainatate ba de la frate-miu ba de la prietene de=ale mele plecate si sunt super simpatice si le dau si eu acolo cate-odata macar sa le poarte ca tare ii raman mici repede offff. Sunt de caord cu ce spui tu cu saliva si bacteriile si lumea asta in Ro parca e tampita numai asta face cand vede un bebe si eu ies mereu de nebuna de serviciu si le zic verde si se uita toata lumea la mine chioras ce ma enerveaza nene ce naiba nu pricep? Si sotul meu zice ca sa le zic mai diplomat cum sa le zici diplomat ca daca le zici diplomat nu pricep si tot ii pupa si pun mana . Ce falcutele dulci a facut Veve!!!!
Anis , Andrei mai mananca doar un bibe pe zi maxim doua atunci cand sunt plecata eu de acasa deci in loc de-o masa la san. Deci f putin praf 90% san. Insa el a luat pana acum f bine in greutate si de asta.
Adriana, Oana cat mai au bebeii vostri?? Aidan stiam ca tine aproape cu Andrei si Eva aproximativ dar e fetita si banuiesc ca ceva mai putin.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
delia grozav spune:
Corbioana, multumesc pentru Mont si invitatie si sa-ti traiasca flacaul marisor.
Kulta, Mamini superdragalasi ingerasii vostrii.
Anis iti tin pumnii sa o tina pe bebelina. Si Medeea are uneori zile cand doarme asa, dar azi nu a dormit decat cate 30-50 de minute intre mese, ea doarme foarte bine in carucior, si doarme de la 21 la 9-10 dimnieata dar bine-nteles ca mananca de 2-3 ori intre timp dar adoarme imediat la loc.
In rest e tare zambareata si gangureste tare frumos. Cel mai mult imi place cand face grrrr, ca si cum ar face gargara
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
blackpanterro spune:
Buna fetele,
abia mai apuc sa scriu casuntem in toi cu impachetatul sa ne mutam la parintii sotului.
Ioana, Aidan are si el 6900-7000g.Nu pot sa spun sigur ca, cantarul nu e prea bun dar de cate ori merg cu el la dr mi se spune ca are cam aceeasi greutate cu cea de acasa.
Papa numai la san, nici apa, nice ceai, nici formula nu primeste :)
Anis, e normal sa aiba Ingrid si perioade cand vrea sa doarma mai mult.Asa face si Aidan tot timpul.2 sapt mananca, ca spartul apoi o lasa mai moale si doarme mai mult.Si eu ma sperii dar e normal :)
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
andre_ea spune:
Abia acum a adormit. Off, si el care adormea pe la 10. Nu stiu ce sa-i fac sa adoarma tot asa.
Ioana, am primit. Sarut-mana! Totusi cred ca mai aman. Mi-e frica pentru lactatie. Sa ma tina asa macar pana incepem diversificarea. 3 zile nu am baut ceai de chimen, anason si fenicul si azi m-am trezit fara lapte. Si am bagat iar biberon.
Anis, eu ii fac baie si cu stomacul plin si cu el mai putin plin. Ca daca imi cere, ii dau sa pape chiar daca se apropie ora de baita. Dupa aceea ii mai dau sa pape ca s-a obisnuit sa adoarma la san.
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
corbioana spune:
Delia cu placere, si multumesc si tie sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatosi cu totii. Tie ti se pare un bebe prea mare de 7 kg la 3 luni??
Oricum m-am linistit ca si Aidan al tau este la fel de mare Adriana ca doar nu-s nascuti degeaba in aceeasi zi
Andreea cu placere si lasa ca te apuci tu cand simti ca esti in stare! Doar ca Monti nu e chiar o dieta nu te pune la zid sa nu mananci cu cantitati alea alea dar tre studiat si cere timp. Laptic poate nu e de la ceai lipsa neaparat sunt zile si zile si la mine e la fel.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
anis spune:
Experienta mea a dat gres.tot la 1 a adormit .asa ca...o sa incerc sa ii dau sa pape inainte de baie..eu pana acum ii faceam baie pe stomacul gol.
M-am luat dupa babisme (mamici..soacra etc..) ca trebuie sa ii fac baie pe stomacul gol..ca altfel o doare burtica..se pare ca pe ea o doare oricum as face
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Oana C spune:
Ioana, si Eva a crescut binisor. Pe 9 sept (deci la 2 luni si 10 zile) avea 6,730 kg. Acum cred ca are si ea vreo 7 kg; este lunguta bine, maricica si muschiuloasa . Seamana cu tati al ei. Sotul are 1,83 m si 86 kg. Eu nu imi fac probleme ca este asa, pt ca grasa nu este, adica nu are sunculita multa la git si la minute si picioruse; si, oricum, cind mai creste putin, o sa o dam la inot, dans, gimnastica si tenis (poate si patinaj). Din astea o sa-si aleaga singura ce ii place si ce o sa vrea sa faca mai departe, pt ca nu o sa le pastram pe toate ca activitati saptaminale; ar fi mult prea aglomerata; dar pentru inceput, o sa o testam sa vedem ce o sa-i placa. Acum, ca bebelus, o sa o dam numai la inot si gimnastica pt bebei.
Si eu ii dau maxim 3 bibe/zi cu formula; papa foarte mult laptic de san. Oricum, nu e valabila chestia cu cresterea copilului daca ii dai formula si daca ii dai san nu. Adriana ii da numai san lui Aidan, si el este in topul bebelusilor "fortzosi" Si Katink ii da numai san fetitei si ati vazut ce grasunica si maricica este si ea; cred ca la virsta Evei, a lui Andrei si Aidan, o sa fie si mai maricica decit sint ei acum.
Cam atit deocamdata. Scriu mai incolo. Acum e programul meu preferat la tv.
Va pupam.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Oana C spune:
Adriana, ai mare grija cu Rita!!! Deja este categoria 2 si astia spun ca va lovi Texasul (in zona Houston) ca uragan de categoria 4!!! Daca o sa va spuna sa evacuati, sa o faci, pentru ca am vazut ce se intimpla dupa uragane de categoria 4 (anul trecut in Florida, anul asta in Luisiana) ...
Mamini, Veve este o dulceata!!! Cu perisorul ei cret ... Si e maricica si ea.
Fetele, voi stiti vreun site unde sa pun niste filmulete facute cu Eva vorbind? Ca sa o vedeti/auziti si voi; va prapaditi de ras, ce ii poate iesi din gurita ei scumpa Acum vad ca lucreaza sa il pronunte pe "rrrr" Nici nu mai vrea sa doarma dupa-amiaza, asa de preocupata sa "vorbeasca" este Ma uit la ea si nu-mi vine a crede ca are numai 2 luni si 3 saptamini!!
Eu imi imaginam un bebe de virsta ei infasat si care face doar "oaaaa"; uneori si uit cite luni are si ma joc cu ea si o pupacesc putin mai "agresiv", dar ii place si ride (da, ride, nu numai zimbit).
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Albinutzza spune:
Neata fetele
In sfarsit s-a oprit ploaia, dupa 3 zile, poate iesim si noi din casa putin, cu toate ca este fff frig Ieri mi-a facut-o Luca. A dormit el 5 ore, de la 10.30-15.30. Si apoi l-am lasat si de la 5-7 sa doarma si noaptea s-a trezit la 1 si nu mai avea somn, radea la mine si eu eram zombi Acum vad ca doarme, sa vedem cat!!!
Dede, nu mi-a zis nimeni de Ca, dar in parc mamicile cu bbi mai mari ziceau: cum nu i-ai dat Ca!?! Eu l-am intrebat pe dr si a zis ca nu e necesar, ca fontanela se prezinta bine si nu are rost. Dar am zis sa va mai intreb si pe voi, si pe tine in mod special!!! Oricum ii mai spun la control la 3 luni
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1