Bebelusi de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
irinabungau spune:
Va multumesc pentru aprecieri, papusa mamii este tare frumusica... dar pe cat este de frumusica, e atat este de plangacioasa... nu stiu ce sa ma mai fac, zau asa!!! Azi am lasat-o in patul ei sa planga dupa ce a papat si dupa 10 min de urlat a adormit... si tot asa, doarme cate 20 de min si apoi o apuca plansul... ma termina nervos!!!!
Simona, si Ioana face kk tot la doua zile... ma seaca chestia asta la maxim, cand vad ca se screme mititica... Nici spozitor nu vreau sa-i bag, deja am ajutat-o de vreo 3 ori!!!! Nu as mai vrea, dar vad ca iar au trecut 2 zile si nu face ...
Andre_ea, le transmit fetelor salutarile tale!!!
Acusor , si eu sunt in aceeasi situatie, am un burtoi... Dar am si pus multe kg in timpul sarcinii, asa ca tind sa cred ca este si ceva grasimica pe acolo...
Zina, bine ai revenit printre noi, sper sa ai mai mult timp sa intri pe forum!!!
AC, mult noroc la noua casa, cum te simti ca respiri aer de Europa?? Eu cand ajungeam in Europa, mi se parea ca aerul miroase altfel, mancarea are alt gust...
Adriana, eu nu am curajul sa-i tai unghiile, in schimb i le rod cand o alaptez, este mai simplu...
Va pupam pe toate,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
KULTA spune:
Albinuzza, tu vorbesti, care ai un Bondarel de-ti vine sa-l maninci? Multumesc mult pentru compliment si pupici.
mamini spune:
multumim de aprecieri.
Kulta, Veve e creata dupa baie, apoi se intinde parul, sa vedem cind i-o creste parul definitiv cum o sa fie. si la noi se minuneaza toata lumea ca are par, parca cine stie ce ar fi, dar cum ai lor sunt chei pina dupa 1 an, deh...
Irina, te rog pupa-le si din partea mea pe Anca si Bibi. Cu rosul unghiilor nu-i o treaba prea buna, fiindca ei baga minutele in gura si asa iau toate bacteriile de la adult-alea de parodontita, alea de carie, alea de angina, plus herpes si alti virusi si ce mai are mami "de dat". nu te supara ca iti spun, faci cum crezi dar cred ca mai bine iei o forfecuta mai boanta si ii tai unghiutele in timp ce doarme.pupicei pt frumusica ta.
M
andre_ea spune:
Care somn de la ploaie? Ca al meu copil nu are stare. Toata ziua a marait.
Mama, ce cretulina frumoasa e Veve! Si ce sprancene frumoase are!
Andreea, deja lucrezi? Si cu alaptatul cum faci?
Eu ii dau calciu lui Tudor. 10 zile pe luna din doua in doua luni. Inca din maternitate i-au descoperit lipsa de calciu. , daca pediatrul a zis ca nu-i nevoie de ce sa-i dai?
Irina, unghiile se taie mult mai usor decat te-ai astepta. Si eu m-am mirat.
Anis, ma bucur ca s-a linistit Ingrid. S-o tineti tot asa!
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
anis spune:
Fetele..
Eu intru pe partea cealalata cum..pe panta ingrijorarii.
Azi Ingrid..a dormit 3-4 ore , s-a trezit a papat doar un san..de regula papa de la amandoi..iar a dormit si tot asa.Mi se umpluse sanii de ziceam ca o sa crape..din cauza ca a facut asa pauza de somn..prctic 3-4 ore..ea papa la 2 ore..cam asaLA un moment dat a si regurgitat cam mult laptic...
O fi bolnavioara??
Azi am facut 7 saptamani..poate cine stie azi nu a avut colici..oricum ii schimb si ora de baiata..poate asa nu mai adoarme la 1 noaptea..sa vedem.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ZenaO spune:
Albinutzza, eu i-am dat Ca - Gulcolat de Ca, asa mi-a zis pediatra lui cand l-a vazut ca tremura nefiresc, si ginecoloaga mi-a recomandat sa iau eu Ca ca sa se duca in lapte pt. bebe. I-am dat 10 zile 1/2 fiola.
Mamini, ai fost simpatica cu fleasca!
Fetele voi le dati ceai? Al meu eu un consipat, face cacuta o data pe zi, acum nu a mai facut de sambata seara pana azi la 16! Ma dispera! Nu reactioneaza la termometru bagat in fundulet, nici la supozitor cu glicerina. Cred ca asta e felul lui, asa a zis dr. Neplacut e ca se screme si se chinuie si trage vanturi puturoase rau, varsa mult dupa ce mananca, ca de mancat mananca fara probleme, nici nu stiu unde incape atata laptic in el. Colici nu mai avem ca nu mai papam lapte praf simplu ci doar in combinatie cu laptele meu, daca ii dau doar praf ii pun SabSimplex si nu avem probleme.
Cat de des ii spalati pe cap?
Zina si bb Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
corbioana spune:
Seara buna dragelor! Hop si eu pe seara!
Irina are mare dreptate Mamini nu mai roade unghiile micutwei e mare pericol pt ea. E asa de usor cu forfecuta aia speciala pt ei cu varfuri boante zau. O prinzi cand face nani si pe bune ca e super usor o sa vezi nu tre sa-ti fie teama, mie mi-a fost doar prima data la Andrei apoi sa vezi ce curajoasa am fost cu toate si cu baita acum ii fac singura lejer, il spal si singura la chiuveta dupa un kk in timupl zilei, hai si tu poti!!!
Mamini hai mai ca a crescut furmusel Veve mica e tare simpatica si cu plete numa numa drgalasa si are o salopeta de blugi meserie!!!
Andreea, Delia v-am trimis pe mail Montignacu-ul. Am omis pe cineva care mai voia? Daca da imi cer scuze da am mentionat ca-s varza cu timpul si capul in 7 parti daca e dati-mi pls PM.
Andrei avea ieri 7 kg (sapt viitoare facem 3 luni).Si doarme binisor tare bine ar fi sa fie asta programul lui adica vreo 6-7 ore contunuu pe noapte ac-mi prind si mie tare bine
Pupici la toata lumea!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
irinabungau spune:
Mamini, multumesc mult pentru sfat, nu ma gandisem... Ai mare dreptate, nu stiu cum de nu m-a dus capul la chestia asta!!!!??? O sa incep sa i le tai cu forfecutza, avem forfecutza si i le-am taiat o data dar mi s-a parut mai simplu sa i le rod... Acu' nu mai fac greseala asta, incepem sa facem manechiura cum trebuie la pui...
Ioana, o sa urmez sfatul, sper sa nu ii tai vreun deget...!!!!!
Pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
anis spune:
Corbioana 7kg??? nu e cam mult? Tu ii dai lapte praf parca...atunci se explica...
Mandra mea e maraita..i-am facut baie mai devreme decat o obisnuisem eu..sa vedem daca acum mai sta pana la 1.
Apropo voi ii faceti baie cu stomacul plin sau nu>???
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Albinutza, transpiratia cefei sau a intregului corp poate fi uneori un semn de lipsa de calciu. Manutele mai ales e normalsa le transpire la bebelusii nostri ca tin mai tot timpul inca pumnii stransi.
Eu i-am dat lui Adi Calciu pe la 6 luni ca avea o fontanela cam mare si fruntea bombata si mai ales ca au intarziat putin nodulii de osificare care se vad la radiografia de sold care se face de control la 3-4 luni. Mai sunt si alte semne de rahititsm, ca toracele evazat, adica coastele de jos mai latite decat cele de sus, mataniile costale adica niste noduli pe coaste unde se uneste osul cu cartilajul, picioarele in paranteza si alte semne pe radiografia mainii, dar aceste semne sunt rare astazi.
Tie cine ti-a recomandat sa ii dai lui Luca Calciu si de ce?
Eu ii dau 3 picaturi de vVigantol Medei pentru ca sa fiu sigura ca se absorb cam doua. Si asa o sa ii dau pana la 1 an si sase luni si apoi in lunile cu R pana la 7 ani. Si lui Adi ii dau si acuma Vigantol in lunile respective (septembrie-aprilie)
Eu cred ca
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005