Bebelusi de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, eu ii fac baie pe stomacul gol, si nu pt ca l-ar durea burtica, dar stiu ca ti se poate face rau, sau sa vomite. Stiu ca mie mi s-a intamplat!!!

Zena, parca tu intrebai: eu il spal pe cap in fiecare seara

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoutza spune:

quote:
Originally posted by caterina71

Buna fetelor

Joi facem vaccinul de 2 luni, a aparut o formula care combina toate vaccinurile in unul singur, asa ca facem doar o data buba. Sper sa n-o doara foarte rau. Vorbiti si voi, cele care n-ati facut, cu pediatrii, poate scapa bebeii mai usor.

Cati si Alexia (24.07.2005)

poti sa ne dai detalii desepre acest vaccin, ca eu tocmai am intepat-o pe Iulia de 2 ori , cu varianta completa recomandata de pediatra mea EngerixB si PentActHib. mi-a zis ca astae singura varianta, cu 2 intepaturi...
si a propos de vaccinuri, eu am ramas in ceata dupa ce am citit articolul asta http://www.nccn.net/~wwithin/mendelsohn.htm sigur,voi continua probabil sa fac varianta completa de vaccin, dar cu spaimele de rigoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neatea fetelor!

Cred ca bebele meu e tare lenes. Vad ca ai vostri se scoala noaptea sa manance de 2-3 ori. Al meu daca adoarme mai devreme de 12 se scoala doar o singura data sa manance iar daca adoarme pe la 12-1 se scoala pe la 6.30. Daca numar mesele mananca cam 5-6. Ne chinium sa manance 2 sani la masa si lucru asta ma dispera. Mananca foarte bine din primul san si cand trecem la al doilea se enerveaza, da mereu din cap si scoate sanul afara dupa care maraie din nou ca nu il prinde. De atata marait adoarme si daca il pun in pat se scoala dupa jumatate de ora de foame.
Ieri de la 12 pana la 18 n-a dormit ca a tot cerut de mancare. Manca ceva (asa cred, cel putin) si adormea cu toate ciupiturile si fluieraturile mele. Cred ca n-am san destul desi bea zilnic ceai si mananc. Azi noapte a reusit sa adoarma dupa ce i-am dat 40 ml de lapte praf.
Anis, si bebele meu adoarme pe la 12-1. Are si zile cand adoarme pe la 11. Eu ii fac baita in fiecare zi pe la ora 8. Chiar daca doarme il scol. Asa sper sa adoarma si el pe la 10 dar nu prea am succes.

Vigantolul nu contine calciu? Mie mi-a dat dr. pediatru sa-i dau 4 picaturi pe zi tocmai pentru ca are fontanela mare. O sa-mi intreb dr. cand mergem luni la el. Sper sa mai fi luat si el ceva in greutate. Mie asa mi se pare ca ne dor mainile cand il luam in brate doar tinandu-l de cap si fundulet.

Pupici
acusor si bebe Teo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Acusor, eu as zice ca bebele tau e de treaba, nu lenes, ca te lasa sa dormi noaptea- marfa!

OanaC multumim, creste si ea, nu e asa mare ca Eva, dar eu sunt foarte multumita de cum a evoluat pina acum, mai ales cu problemele pe care le-am avut.

Dede, multumim de compliment.

cred ca ies cu fata la plimbare,
pupici
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!

Ieri au plecat si ultima serie de musafiri - ai mei parinti si bunica - am ramas doar noi trei...
Emma e o cumintica, parca stie ca suntem doar noi doua si e o dulcica foc. Doarme, mananca, se uita la jucariile ei si vorbeste cu ele "auu, auu, auu" .

Noaptea se trezeste o singura data in jur de 3, si adoarme pe la 21.00-22.00 cel tarziu.

Calciu nu ii dau ca nu mi-a spus dr. nimica despre calciu...

Ieri am fost si eu la control si avem unda verde la tot

Cam astea sunt ultimile noutati de pe aici.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mamini, esti o dulce. Dpdv al somnului noapte nu-mi fac probleme. Ma stresez cu greutatea asta. Sunt curioasa cat a mai luat intr-o saptamana.

Pupici
acusor si bebe Teo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagicile mele dragi!
Mamini, Veve e o scumpa si jumatate, ma bucur ca totul merge bine cu voi .
Anis, eu ii fac baie la ora 21 in fiecare zi, indiferent daca e cu burta plina sau nu. Stiu ca e important programul copilului. Dupa baie suge oricum, chiar daca numai foarte putin si adoarme pana pe la 2 sau 3.
Noi am iesit ieri chiar daca vremea nu e nemaipomenita, vom iesi si azi pentru ca avem niste probleme de rezolvat. Sara doarme mai bine de cand e vremea asa urata, nu e de mirare pentru ca si eu am un somn in mine... Ne cuibarim amandoua in patul meu si sforaim...
Sper ca o imbrac suficient de gros pentru frigul acesta. Pe langa salopeta cu care sta in casa ii dau si un pulovar(traiasca bunicile care tricoteaza de zor) si o bag intr-un saculet care tine tare bine de cald. Intotdeauna purtam botosei ca sa nu ne fie frig. Eu am observat ca are mai tot timpul manutele reci, ar trebui sa pun manusi?
Voi cum ii imbracati pe vremea aceasta?
Va pupam, in rest noutati nu prea avem, sper sa primesc odata pozele de la botez.
Am uitat sa va spun ca planuim o vacanta in 3 incepand din 1 octombrie cam o saptamana, in zona Bran-Moeciu. Vom sta la pensiune(sper sa fie una care sa ne primeasca cu bobo mic). Credeti ca sunt dusa cu pluta? Nu e prea iute?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, merci, toti bebeii nostri sunt dragalasi... abia astept poze de la botez cu printesa Sara.
la noi e frig si afara ii pun peste hainuta de casa doar sosetele, o bluzica si caciula si o bag intr-un saculet de fis. si in landou. o pipai tot timpul la ceafa, acolo se simte si daca ii e prea cald si daca ii e frig. doarme tare bine afara. azi am fost pina in oras si nu s-a trezit deloc-o ora jumate.
de vacanta eu zic: go for it! sa aveti vreme frumoasa si sa va simtiti bine. abia astept sa avem si noi un program, cit de cit, ca sa ne putem misca. in plus, la noi cu biberoanele de sterilizat si laptele de incalzit e mai greu...dar vine si vremea noastra.

fetelor, mie de la ceaiul ala( fenicul, anason, chimen) nu mi se intimpla nimic, in afara de intors stomacul pe dos. tot 200-300ml pe zi scot. oricum, ma bucur ca e si atit, tin de el cit pot.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai..nu mai infofoli saracul copil...daca tie iti e frig ii e frig si ei.Mainile sunt reci ,ca de altfel si picioarele pt ca nu stiu sa-si regleze temperatura corpului..nu pt ca le e frig.
Uite noi am fost afara azi..si i-am pus doar o salapeta de blugi pe ea, cu ciorapei mai grosi si o caciulita tichiuta..dupa care in landou ..cu o paturica..in rest nimik..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini ..nici eu nu am sesizat vreo schimbare de la ceaiul ala ..combinat.Mi-am luat doar ceai de fenicul...e si am vazut ca am lapte mai mult.Incearca-l!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput