Bebelusi de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
anis spune:
Acusor...ma simt mai bine cand am citit ca si bebe al tau adoarme tarziu...nu-s de ce ..credeam ca bebe al meu e defect..acum cand vad ca mai sunt si altii...e bine..Eu tot incerc fele de fel..poate reusesc sa ii schimb programul.
Dede, n-am avut noroc..doar ieri a tinut-o cu dormitul...azi a luat-o de la capat cu vechiul program.ufff.
Si Ingrid a inceput sa faca..exact in ziua cand a implinit 7 sapt..."gugugu'.."auiuu"....cel mai tare ma topeste cand face..gugugu e asa dulce...
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Lory2004 spune:
MonaI cum sa fii dusa cu pluta...foarte bine ca mergeti in vacanta... in primul rand e bine pentru tine sa mai schimbi un pic "atmosfera" si la fel si pentru Sara. Noi am fost la mare acum 2 saptamani cand Rares nu implinise inca 2 luni si cred ca era cel mai mic "omulet" de pe plaja. Am stat 4 zile si ne-am simtit excelent.
Anis...nici Rares nu doarme pana la ora 12 -12.30 orice-as face. Cred ca orice bebelus dupa baie doarme...ei... Rares atunci se trezeste mai bine, are chef de "gonganeli" si de zambete. Si daca ma gandesc bine, la fel si cand era la mami in burtica dupa ora 9 era programul lui de joaca. Eu nu incerc sa-i schimb programul, daca el asa vrea...asta este...
Katink e o scumpica Emma. pentru papusica si pentru mamica ei.
Mamini eu zic ca ajuta ceaiul , dar daca nu-ti place poti bea orice fel de ceai (sunatoare, de fructe...ceaiuri normale) important este sa bei multe lichide... Eu nu mai beau ceai de anason pentru ca am observat ca ma constipa foarte tare. Si am laptic destul...
Lory si bebe Rares 15.07.2005
Lory2004 spune:
Corbioana stai linistita ca Andrei e perfect. Nu-i grasut de loc...din contra...e un scump. Rares avea la 2 luni 6.300g si doctorul a zis ca arata exceptional. Si eu am intrebat daca nu este cumva prea mult pentru varsta lui si mi-a zis ca ESTE FOARTE BINE, ca asa trebuie sa arate un bebe care papa de la san, si oricum ca nu o sa mai aiba ritmul asta de crestere dupa 4 luni. Si exact asta am observat si eu la nepotelul meu, ca a luat numai 400-500g intr-o luna.
Pupici
anis spune:
Acum citeam...referitor la kg....noi avem 7 sapt..si 4.560 g...de la 2.900 g cu cat am iesit din spital (3.200 s-a nascut)si Ingrid papa numai laptic de la mami ,nimik altceva.
A luat prea putin in greutate????
Cand citesc ca la 2 luni unii bebei au 6 kg..imi pun intrebarea asta..pana facem si noi 2 luni o sa ajungem la 5kg banuiesc...e putin?????
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Lory2004 spune:
Gogutza bine ai venit!!! Si noi avem probleme cu calciu...in sensul ca nici lui Rares nu-i place. Noi ii dam calciu gluconic cate 5 ml pe zi/10 zile pe luna. Luna asta am terminat, dar de luna viitoare am zis ca-l pun in ceiut, sau baby drink (ceva bun la gust) si il voi da cu biberonul. Incearca si tu asa..poate e mai usor...
Lory2004 spune:
Gogoutza noi am facut Infanrix Hexa, banuiesc ca la vaccinul asta se referea Caterina71. Nu a avut reactii adverse absolut deloc.
anis spune:
lory si noi o sa facem acelasi vaccin...cat a costat?
Altceva Ingrid si-a descoperit degetele..si le tot tine in guritza..stiu ca e rau pt dinti asta.
In cartea lui Spock.spune ca decat sa-si suga degetul e mai bine sa suga o suzeta.Eu n-am invatat-o pe Ingrid cu suzeta deloc...acum nu stiu cum sa fac...ca nu imi vine sa o tin cu manusi ca sa nu-si mai suga degetele...
Cred ca pana la urma nu scap de suzeta,nu?
anis spune:
Numai e nimeni pe aici.???
Cand am si eu un pic timp...nimeni??
Am mai pus poze noi in albumul Ingrid la 2 luni..sunt de azihttp://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/my_photos
corbioana spune:
Lory multumim frumos asa min se zice si mie la dr ca e foarte bun Andrei dar na am zis ca o fi cam mare la 7 kgnpt 3 luni sper sa fie ok. oricum nu mai ia asa de mult pe sapt. ca inainte.
Gogoutza bun venit printre noi! Si noi tot Infanrix Hexa am facut la 2 luni si tot fara reactii adverse !!!
Anis vaccinul m-a costat pe mine 1,5 mil. cu reducere daca faci comanda orin cabinetul medicului pediatru.Si noi avem aceeasi prpbl cu degetul mare si am sunat pediatra care ne-a zis tot suzeta mai bine decat degetul....nici eu nu am scapat....offffffffff o vrea el asa insa nu i-o dau chiar mereu sa vedem cum ne merge.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
Anis, frumusica foc Ingrid! nu te mai stresa cu greutatea daca fata e vioaie si sanatoasa, important e sa nu stagneze sau sa nu slabeasca. atit timp cit ia ingreutate, e ok. fiecare copil are ritmul lui de crestere.
M