Care este ultimul film pe care l-ati vazut?
Raspunsuri - Pagina 4
Jocelyn spune:
Ieri ne-am uitat la Ray, pe mine m-a impresionat.
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."
anangel_lexi spune:
Charlie si fabrica de ciocolata l-am vazut saptamana trecuta si mi-a placut enorm, mai ales jocul lui Johnny Depp. Penultimul vazut a fost Bewitched, foarte dragut si mi-a adus aminte de serial care-mi placea la nebunie cand eram copil!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Karina spune:
Sin city - film bun, dar nerecomandat celor mai slabi de inger... sau de stomac (eu una as fi preferat sa nu-l vad... desi ~90% e alb-negru).
Asta e parerea mea, dar nu trebuie sa faci ca mine .
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
ciupercar spune:
Am vazut aseara "Negutatorul din Venetia"
Super film, iar Pacino - excelent!
Impresionant!
AYUMI spune:
Chiar mai devreme am vazut Fantastic 4.Mi-a placut.A avut putina comedie,dragoste,actiune.Un film simplu dar dragut.
Zilele astea as vrea sa vad Cindirella man.L-a vazut cineva?Merita vazut?
Bianca 22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
numeioana spune:
FACE OFF cine a vazut? E super interesant si la sfarsit am fost chiar emotionata...
Ioana
sali spune:
quote:
Originally posted by numeioana
FACE OFF cine a vazut? E super interesant si la sfarsit am fost chiar emotionata...
Ioana
Daca e vorba de cel cu Travolta si N. Cage, l-am vazut.Acum cativa ani, la o gradina de vara in Eforie Nord. Mi-a placut, chiar daca nu e exact genul meu de film.
mate spune:
Imagining Argentina cu Banderas si Emma Thompson...m-a lasat fara grai,inca mai diger filmul asta...
The missing cu Cate Blanchet(super-actrita)-foarte bun si antrenant.
Ray-Jamie Fox este impresionant in rol-merita Oscarul cu prisosinta.
Monster-nu l-as mai vedea o data,Charlize este o actrita totala.
The man who cryed-Johnny Depp, Christina Ricci,Cate Blanchet si ...taraful din Clejani,am plans cand au inceput sa cante in romaneste...
...pe astea le-am vazut in ultimele 2 zile...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand