Care este ultimul film pe care l-ati vazut?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Chiar ieri am vazut Charlie si fabrica de ciocolata.
Mi-a placut foarte mult.
J.Deep a demonstrat inca o data,daca mai era nevoie,ca poate juca orice.

Bianca 22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

"The Notebook"! Cautati de-l vedeti,n-o sa va para rau.....si astept impresii.....
Madagascar e departe de Shreck,cred ca e o copie nereusita a acestuia....
"Million dollar baby" e bestial,merita vazut din plin....isi merita si Oscarurile....
"Man on fire" cu Denzel Washington tot super de super!

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Am voie sa mai rapund o data si astazi? Pt. ca de azi dupa amiaza incoace ultimul film vazut este "Gastile din New York" cu Leonardo Di Caprio, Cameron Diaz, Daniel Day- Lewis.
Regizor: Martin Scorsese. Mi-a placut mult,trateaza problema emigrantilor irlandezi in America, in anii 1840-1860. Chiar sunt curioasa, voua cum vi s-a parut? Pt. ca e genul mai greu de digerat, cere rabdare dar la sfarsit iti dai seama ca a meritat din plin.
O cronica de cand America abia se pregatea sa devina tara tuturor posibilitatilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

"Transporter2". Nu va duceti nici daca va promit barbatii ca spala vasele o luna; poate pentru doua luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

trebuie sa vedeti neaparat Love me if you dare, asta e ultimul film pe care l-am vazut io! e un film frantuz de mare exceptie, nici nu zici ca e frantuzesc, atata de misto poate sa fie. :-) o poveste de dragoste care, prin realizare si story in sine, parca ar fi rupta din romanele lui garcia marquez, va puteti imagina asa un film? e te-ri-bil de frumos, nu-l ratati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by smillaraaq

www.nbc.com/Crossing_Jordan/index.html" target="_blank">Crossing Jordan - se uita cineva?

Come to the dark side: we have cookies!!

daaaaaaaaaa!
Insa la cinema ultimul film l-am vazut acum 3 ani, Cartea junglei, impreuna cu fiul meu. Peste o saptamana iar era ceva film de copii la cinema si l-am lasat singurel la 5 anisori sa mearga la film, eu l-am asteptat afara ca nu aveam ce face cu bebelina. Puiutul s-a descurcat de minune si imediat s-a simtit ca un om mare

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

The Island, mai prost decat ne-am asteptat (fara suparare adimercedes ).

Luminous beings we are, not this crude matter.

Nu e nici o suparare. Doar ca noi am citit review-uri si nu aveam asteptari prea mari, as putea zice ca erau chiar foarte mici . Poate de aceea am fost impresionati si am putut zice ca e mai bun decat ne-am asteptat .

Avem cateva filme pe lista, osa va zic dupa ce le vad

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, urmareste careva "Stargate Atlantis" sau "4400" sau "Taken"??? Sau serialele nu se pun?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

am vazut "The Island" si dupa aceea am visat numai clone...sper sa nu lase Dumnezeu asa ajunga asa lumea vreodata :)

eu cu sotul meu ne uitam la "Stargate SG1" dar Atlantis nu ne place asa ca asteptam in fiecare saptamana sa luam noul episod din seria 9

si la "4400" e SUPER pacat ca acum nu stiu cat trebuie sa asteptam pentru seria 3 ca nici in America nu se difuzeaza inca dar de "Taken" nu am auzit e fain?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Am vazut aseara "Cold Mountain", mi-a placut mult filmul, dar celebrul Jude Law nu m-a impresionat deloc. Nicole Kidman, in schimb, da.

Nora

Mergi la inceput