Care este ultimul film pe care l-ati vazut?
Raspunsuri - Pagina 5
zana spune:
Hitch da mi-a placut si mie
Madagascar ii place la copil, e cu animalele de la circ
The Prince& me o comedie super, super romantica.
si Million Dollar Baby e tare mai am partea a doua, nu mai reusesc s-o termin.
Ah, era sa uit am gasit Wizard of Oz si e simpatic...sa mai spun... Cenusareasa, Alba ca Zapada si Mica Sirena..deh pentru copii
angelina spune:
Protagonistii lui "Madagascar" sunt niste animalute de la ZOO. Pt. cei care sunt interesati de rezumat:
http://www.ele.ro/articol_3062.html
Gusturile difera....mie mi-a placut Shrek la nebunie, de asemenea Shark Tale.
Madagascar, The Incredibles.....nu m-au distrat asa de bine. Ice Age, nici nu am avut rabdarea sa-l vad!
Mona_B spune:
Eheee...de-as mai avea timpul dinainte de aparitia lui BB!Ultimul film vazut a fost "About Schmidt" cu Jack Nicholson, un actor genial dupa parerea mea.
Jocelyn spune:
The Notebook -abia acum am apucat sa-l vad, mi-a placut.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
ingerash spune:
fara suparare da pe mine HITCH nu m-a impresionat, LOVE ACTUALLY insa m-a dat gata departe de orice comedie romantica ieftina (nu aruncati cu pietre da majoritatea au acelasi tipar), scena de dragoste din COLD MOUNTAIN mi s-a parut bestiala iar ultimul film l-am vazut acuma vreo 2 ore MR. & MS. SMITH cu angelina jolie si brad pitt, mi-a placut f f mult deoarece imbina multe genuri, il recomand cu caldura :)
ancka spune:
acum o ora am terminat de vazut "Moartea domnului Lazarescu". Nu aveam asteptari prea mari de la acest film, insa toti actorii au jucat extraordinar, atat de real. Merita vazut. Il recomand sincer
Anca
Jocelyn spune:
Ne-am uitat ieri la Finding Neverland si mi-a placut la nebunie.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.