Constanta la apel! (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutaaaaaareeeeeeee!!!!

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DIN ULTIMELE ZILE!

Felicitari proaspetei mamici (sora Adrianei, nu?) si fetite sanatoase!

Am citit printre picaturi ce-ati scris cat am lipsit eu, dar stau prost la capitolul "timp pt scris"... asa ca....
M-au amuzat povestile voastre despre primele zile de gradi/scoala!
Mai vreau!!! Chiar am emotii cand ma gandesc ca la anul, pe vremea asta, intentionez sa-l dau si pe Sebi la gradi/cresa (unde l-or primi la 2 ani si 7 luni, cat va avea atunci!).

Sinzi, multumim frumos pt petrecere (ne-am simtit foarte bine) si multumim din suflet pt hainute (Sebi este mortal cu ele!)!

Cornelia, suna-ma si spune-mi cum/cand crezi ca ajungeti prin zona si apoi vorbesc si eu cu Mada, poate o gasiti acasa.

Adina, te rog frumos, cand iti poti face putin timp, trimite-mi si mie pozele de la Sinzi pe mail, ca nu le pot descarca de pe webshots! Petrecere frumoasa azi si sper sa ne vedem de marti incolo!

Maine merg la maternitate: o prietena de-a mea, a nascut ieri o fetita!!! Nici nu mai stiu cu ce ar trebui sa merg... Am uitat cum a fost la spital....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tatiana, in UK se intra numai cu viza de la ambasada din bucuresti...asa ca trebuie sa suni acolo sa iti faci o programare (nu mai stiu exact cum este ca eu am viza si nu mai dau pe acolo), sa plaesti o taxa si se poate sa te cheme la un interviu (in ultimul timp facusera un drop box - depuneai actele si ei iti dadeau sau nu viza, fara interviu) sau sa iti dea viza pe loc...nu stiu exact cum e cu viza de turist (sau insotitor cum esti-depinde si de ce viza are sotul tau). Oricum cel mai bine e sa dai o fuga la bucuresti sau sa suni la nr lor de tel:021 2017300 -sau pe site-ul lor http://www.britishembassy.gov.uk/servlet/Front?pagename=OpenMarket/Xcelerate/ShowPage&c=Page&cid=1048078505896 si sa intrebi ce si cum din timp pentru ca s-ar putea sa dureze un pic...

In Londra, nu e necesara o masina, in primul rand ca se conduce pe cealalta parte si e destul de ciudat pana te obisnuiesti si o iei pe sens invers (din reflex), si pt ca ai mijloace de transport in orice directie, comode si destul de ieftine si poti merge si pe jos, au si double deck buses pt turisti si cu ghid (e 20 lire biletul). DAca vrei sa iesi din Londra, insa poti sa inchiriezi o masina (pe autostrada e usor sa conduci si iti formezi si deprinderea)http://uk.rentalcargroup.com/heathrow_airport.htm uite aici vezi si preturi, sa iti formezi o idee...dar daca stati la hotel, poti sa intrebi acolo si te indruma ei, dar e bine sa iti gasesti pe net ceva convenabil sa stii cam ce vrei si unde sa te duci. Poti folosi permisul tau de conducere vreo 6 luni!!! hihi...

In Paris poti sa mergi cu avionul (sunt curse interne ff ieftine- gen 70 lire dus-intors si faci 30 de minute pana la Charles du Gaule si de acolo inca vreo 30 pana in inima Parisului (sunt autobuze care te lasa chiar la opera) sau cu eurostarul (trenul) faci cam 2 ore jumate si costa in jur de 60 lire si nu iti trebuie viza, de obicei nu se uita nimeni la pasaportul tau decat cand intrii din nou in Uk, si daca ai viza in regula nu ii intereseaza!!!

Am sa vb cu fina mea cu biletele sa vad ce oferte sunt, daca sunt ceva oferte mai bune cu Taromu...daca nu ma interesez eu cam cum ar fi mai ieftin (desi cred ca vrei sa mergi cu sotul tau si trebuie sa iei la acelasi zbor nu?)

hai ca mai scriu si maine!!! am fugit si eu!!! va pup

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Gata, s-a terminat petecerea! Copilasii incepusera sa oracaie cand le-a venit ora de somn si vrand-nevrand parintii au trebuit sa-si faca programul dupa ei. Simina, finuta mea, a ramas la noi pana maine seara. Se impaca foarte bine cu copiii mei si asta ma bucura.
Sanzi, va astept maine pe la noi, indiferent de ora.
Tania, cum a fost petrecerea? Pe hamsterul nostru il chema Tzic-Tzic
Alina, va astept, de marti incolo. Vorbim la tel, da?
Va pup si va doresc o duminica placuta.

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!!!
Unde sunteti?! Cu cine ne intalmim si noi azi?
Fuuug, ca ma cheama greierasul la joaca!!!!!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

'neatza!
Petrecerea a fost ok, dar obositoare.Cu 9 copii intre 4 si 12 ani va dati seama ce chiraiala...Din pacate dimineata Anduta tragea de nas si tusea si am trecut-o pe ospen. Mi-a spus ca o doare si gatul...cred ca de alaltaieri de cand am fost cu ea la kid's land si s-a zbenguit si transpirat.Am uscat=o in par cu uscatorul de maini.A primit multe cadouri: haine(de care m-am bucurat eu-un trening shic bleu si o geaca de blugi cu gluga -de toamna), jucarii si carti(de care s-a bucurat ea) si 2 hamsteri micuti tare(Mickyy si Minnie)care au deja o casuta prin bunavointa Adinei...sper sa nu se razgandeasca Bodo...
Dana...vremea e naspa de iarba verde si Anduta e racita....o lasam pe saptamana viitoare.Ok? Placintele au avut un spor....Seara avenit vecina cu incoa o tava....sa ne ajunga...
Sanzi, daca vii singura poate ajungi si la mine.Ca Anduta e racita...si n-as vrea sa -l imbolnavim si pe David.
O zi buna!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze CONCEDIU AUGUST,NOU-NOUTE!!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna dimineata, Constanta!
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi: puteti sa imi recomandati un medic homeopat in Cta? Eventual o farmacie homeopata? Baietelul doamnei de la pensiunea unde am fost in vara asta raceste foarte des si i-am recomandat sa incerce si homeopatia, dar nu cunosc in zona.
Va multumesc, duminica placuta si sanatate maxima!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Vilma, stiu ca s-a "vehiculat" un nume de dr. homeopat pe aici, dar poate isi reamintesc fetele, ca ma intereseaza si pe mine.

Eu sunt cam in pana de Internet, asa ca o sa apar mai rar.

Vic, o sa te sun! Multumesc.

Maria la gradinita a devenit terorista. Adica, totul e bine si frumos, o las dimineata fara nici o problema, ii place, pana la ora de nani. Cum ea nu doarme nici acasa, in patut cu gratii, acolo nu poate sa o tina nimeni in pat. Ideea e ca nu doarme si face si scandal, asa ca ajunge mereu cu o educatoare sau ingrijitoare pe hol. Asta dupa ce incearca sa o calmeze si sa ii faca poftele. Cere la olita pt. pishu, apoi pt kk, apoi spune ca vrea apa, ca nu poate s adoarma ca i-a ramas ceva in gat etc. Cand am intrebat-o acasa cum face, mi-a raspuns senina: nu vreau sa dorm, ma tavalesc pe jos . Asa c adoamnele de acolo sunt chiar dragute ca nu s-au plans prea mult .

Educatoarea imi spune ca in rest se comporta f. bine, mananca bine, e atenta. A invatat cateva cuvinte in engleza, imi zice "I love you mami", zice "Good morning" si canta, in maniera absolut originala "Are you sleeping".

Sa vedem cum o sa fie si saptamana asta.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna, ce mai faceti?
Noi am mai terminat o nunta si suntem putini cheauni de oboseala . La starea civila, ieri, am avut un soc: erau cam 80 de perechi care doreau sa se casatoresca intre orele 16-17 si, era acolo ca pe vremea lui Ceasca la carne, mai aveau putin si se luau la bataie care intre primii. La un moment dat, fiecare intra pe unde nimerea (usa de iesire), a fost taaare palpitant. In rest, "mirati" frumosi cu rabdare de otel si invitati nerabdatori .
Sinzi, pozele sunt ff frumoase, se pare ca lui David ii place sa asculte cum "creste" iarba .
Adina, se pare ca ti-au renascut pasiunile din copilarie si, l-ai bagat pe Bodi la inaintare spunand ca i-ai luat copilului hamster .
Tania, originala metoda de uscare a parului. Este cumva brevatata? Sau te pregatesti sa o brevetezi?
Sper ca nu am batut campii prea mult, daca nu am fost prea coerenta de vina este oboseala .
Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Vilma, medic homeopat cu rezultate bune si cu recunoastere internationala(are studii in Anglia) este dr. Soescu Sorina. Are cabinet particular si pt programare poate suna la 543.358 sau pe mobil la 0722780303. O sa astepte un pic cu programarea dar merita.
Daca ii e mai comod poate merge la Policlinica Iriadi la dr. Ada Luncan. Am auzit ca e f buna si ea.

Cami, nu i-am luat hamster lui Bodo, a avut timp de 6 luni, atunci cand avea 2 ani. De Alex ce ne mai zici?

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hello!
Camelia..brevetat mama(ce-i prima oara?), dar nu si-a facut efectul ca a racit totusi..
Tatiana, Bibi la un an avea hgb 11,6 si pediatra mi-a spus ca e anemica si mi-a dat tot asa 10pic/dim si 10pic de fier seara timp de 2 luni.Si acum stau ca pe ghimpi ca mi-a fost mila s-o intep, si nu mai stiu cum sta cu hgb. Dar am grija sa manance ou la 2 zile,ficatei gratar si carnita gratar cat de des senpoate.Noroc ca-i plac...mai ales ciocanelele la gratar...vezi pozele!
Vilma, la fel ca si Adina...votez pt. dr.Soescu.
Dana, sa vii maine la mine ca a venit comanda...Abia acum am vazut bip=ul de la tine..
Fetele, mai stiti ceva despre Marlen, Gen,Galarina,Larular? Nici Fiquelle,Crig,Gegea,Giana,n-au mai intrat deloc...Fetelor...pe unde sunteti????
O zi frumoasa tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze CONCEDIU AUGUST,NOU-NOUTE!!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput