Constanta la apel! (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Jone, baby expo e in week end-ul 23-25 septembrie.
Adina, nu se vad pozele, trebuie sa ne dai link-ul de user.
Sanzi, mi-a palcut tare faza cu dusul la restaurant....ar trebui sa mi-o insusesc si eu!!!! dau drepturi de copyright
noi avem din nou nunta unor prieteni in week end asa ca...iar alergaturi. daca va intalniti distractie placuta!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare, azi am o gramada de treaba de facut plus cumparaturi pentru maine..
Sper sa se vada acum pozele Alisiei:http://community.webshots.com/album/451972973sNmWTF

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna, buna, ce mai faceti?
Adina, pozele sunt super, am "luat" cateva si le-am pus la albumul Alexandrei. Spor la treaba (cred ca esti in priza nu gluma)si, distractie frumoasa maine.
se pare ca nu sunt singura care a intrat in sezonul de nunti, distractie placuta roxanaz.
Week-end placut si copii sanatosi.
Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by Ontica Camelia

Buna, buna, ce mai faceti?
Adina, pozele sunt super, am "luat" cateva si le-am pus la albumul Alexandrei. Spor la treaba (cred ca esti in priza nu gluma)si, distractie frumoasa maine.
se pare ca nu sunt singura care a intrat in sezonul de nunti, distractie placuta roxanaz.
Week-end placut si copii sanatosi.
Camelia & Alexandra Elena

poze:http://community.webshots.com/user/ontica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Multumim Camelia, la noi se inchide acu sezonul, ca l-am deskis prin vara. distractie frumoasa si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu credeam ca acum este baby expo!
dar ce eu mai stiu in ce zi suntem?!??
pana si pe sotz l-am trimis la examenul de pe data de 16 pe data de 15 si se mai si certa cu profesorul ca el a venit sa dea examen. [D][D]

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/photo/452007322/452007322nRTnNq
am pus si io poze de la intalneala de sambata si de pe stadion!!!
Azi nu mi-a mers netu...ma innebunesc astia de la rds!!!

Tatiana, un bilet dus intors variaza ff mult ca pret (depinde in primul rand cand iti faci rezervarea, daca cu ceva timp inainte e mai ieftin, daca doar cu cateva zile e mai scump), in jur de 170 lire (cel mai ieftin/pers) pana si la 300 lire (clasa buissnes-care e beton- este vreo 800-1000 lire)-daca vrei ma pot interesa de niste oferte. Mie imi place tare mult Londra ca oras pe care sa il vizitezi, nu te plictisesti nici ziua nici noaptea, si te sfatuiesc sa te duci!!! Si daca inchiriati o masina sunt multe locuri pe care trebuie sa le vezi (o sa iti fac o lista si iti trimit un PM cu locuri si cat timp faci cu masina pana acolo)...in plus ajungi ff repede in Paris cu trenul prin canal !!! Asa ca Go for it!!!

Roxa, deci ne vedem la Cetate intr-o zi??? hihi...ca noi maine tre sa ne hotaram (duminica e ziua soarca-mii si semnam condica la ea la masa!!!)

DAna incerc sa ajung maine la cetate...nu stiu daca la pranz sau seara...in orice caz in jurul orei de masa!!!

Jone, bine ca nu l-ai trimis prea tarziu!!!! Ca altfel...

Adina, daca duminica ajung la socrela, poate ne intalnim si ne plimbam prin cartier...da-mi si mie nr tau de mobil si te sun...ok?

Io sunt ff mandra, pt ca azi cand l-am luat pe DAvid de la gradinita...tocmai ce era aplaudat!!! A invatat o poezie pe care apoi mi-a recitat-o din nou si mie..si m-am emotionat...little mouse!!! A fost asa dulce!!! Sa lesin de emotie pe acolo si l-am iertat ca a facut pipi pe el!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

A! Tatiana, Londra e de 3 ori mai ieftin ca Parisu si mai curat!!! (dar toale mai misto si mai variate gasesti in Paris!!)

Sinzi si David

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

In noaptea asta sunt insomniaca. Dar am profitat si m-am pus la punct, citind masiv din urma.
Adinutza, frumoase poze, le-am salvat pe toate. Petrecere frumoasa azi, sa ramii tinara si ferice!
Sinzi, ce moment emotionant! Sa-mi scrii si mie poezia, poate incerc s-o bag si eu in repertoriul Alisiei (desi tot farmecul e surpriza, sa vina adica, cu ea invatata). Vrem si noi pe stadion! Nu-mi dai de veste data viitoare, sa va insotim? (Daca n-oi fi cumva la munci.)
Poate ajungem si noi azi la pitici si la Cetate. Te sun?
We agreabil la toata lumea si distractie placuta nuntasilor!

Mergi la inceput

Gabi suna-ma daca vreti sa veniti la cetate...dar cu putin inainte!!! Cantecelul e ceva de genu:"little mouse, little mouse, where is your little house, under the floor, behind the door (si inca un vers dar nu il mai stiu"!!!)

Sinzi si David

A venit toamna!!!

Mergi la inceput