Constanta la apel! (49)
Raspunsuri - Pagina 5
dadi_t spune:
Tatiana, multumim pt. aprecieri.Si eu sunt multumita de cum arata Bibi. Acum o saptamana avea peste 11,5 kg.Si asta in situatia in care e duracell non-stop. Eu zic ca este f. bine. Nici prea grasa nu vreau sa fie. Sincer o cam tai la portia de paine...ii plac la nebunie fainoasele: biscuiti, covrigi, placinte, paine aproape orice....Majoritatea prietenilor se mira cat de energica si activa este la cat e de grasunica. Totusi este cuminte si deja pot spune ca ascultatoare...daca ii spun ca nu are voie la ceva sau sa ia un lucru ...se opreste si ma asculta imediat fara sa planga. Dar alerg prin casa tot timpul dupa ea.Nu mai srta cuminte intr-un loc la jucarii sau in patut.Deja escaladeaza patutul si o ia la trap...Gata cu laudatul...si altadata...pupici!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze CONCEDIU AUGUST,NOU-NOUTE!!
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
Intru si eu in fuga...
Adinuza, ne-am simtit tare bine la tine!!! David mereu pomeneste de Andrada...hihi...
Tania, ce dulce s-a facut Bibi!!!! Am fost cu David prin cartier, dar poate aveti voi timp sa treceti pe la noi intr-o zi!!!
Tatiana, cand mai ai intrebari...baga... si las ca arata bine Bia!!!
Va pup, maine am nistre drumuri de facut ...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
jone spune:
buna diminieata si va uram si o saptamana buna!
va pupam
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
roxanaz spune:
neatza.
Sanzi, am vazut pozele de pe stadion. cool. de vazutul "la cetate" nu zic nimic....ca la cit timp am in ultimul timp....
Camelia, si noi am vazut nebuia de la casa casatoriilor de simbata...toata lumea din cta era parca acolo. oricum organizarea este ingrozitoare, ca de obicei.
Tatiana, in orice caz pofta de mancare nu e de la fier, de obicei asa scade pofta de mancare si constipa. oricum....pofta buna. si calatorie placuta la londra. ai facut formularele ptr viza deja?
Tania, sanatate multa Andutei! si pupici Bibitzei energice.
o saptamana frumoasa tuturor!
vilma spune:
Dady si Adinutza, va multumesc frumos! Cornelia, noteaza si tu...
Va doresc o saptamana buna!
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
gen68 spune:
salutare si de pe la noi. sa nu va suparati pe noi ca nu prea am mai intrat pe-aici pe la mamici sa scriu, dar de citit va citesc. sunt cu ochii pe voi sa vaz tot ce faceti.
in rest, am petrecut o vara super, la balta la pescuit, ba in cta, prin mamaia.
sanzi, mi-a zis mama ca l-a inscris pe marius la dansuri. ce dansuri sunt? ca nu a stiut sa-mi zica. de societate, populare?
va pupicesc.
narcisa spune:
eu inca sint sub stare de soc.
Am fost cu Vivien in oras de dimineatza, vroia sa iau ceva si sa ma intorc sa fac si de mincare pina il iau pe Patrick de la gradi si in fata noastra la cca. 10 case eu pe jos cu Vivi in buggy a avut loc o explozie, o casa intreaga a explodat si n-a mai ramas decit ruine din ea si asta in centrul orasului; in 5 minute era plin de masini pompieri si salvari; morti raniti, destui oricum. Mi s-au taiat picioarele, numai socul bubuielii, ca nu stii ce se intimpla, tipete urlete; am venit acasa terminata, ca la magazin n-am mai ajuns, s-au inchis toate. Offf si cind ma gindesc ca vroiam sa ajung ceva mai devreme in oras, ne prindea chiar acolo; norocul meu ca am avut de facut un vaccin antitetanus la doctor!!!!! Sia am mai intirziat putin.
Nu se stie inca, conducta de gas sau bomba.....
Fug sa-l iau pe Patrick de la gradi
narcisa
nastasie spune:
vai, narcisa, ce nenorocire.noroc cu vaccinul.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
narcisa spune:
Noi stam destul de aproape de centru, 10-max.15 minute pas de plimbare, nu va pot descrie ce-i afara, nici acum nu s-au potolit dupa cca. 2 ore, elicoptere, salvari, deja centrul orasului e plin de corturi cu raniti; era multa lume, in cafenelele din centru, si in magazine. Si e un miros innecacios de fum afara, de groaza, l-am luat pe Patrick de la gradi. Oricum imediat dupa impact, era miros fff. puternic de gas, deci probabil conducta de gaz a explodat, erau case vechi deja considerate antichitati din 1900; sper sa-mi revin, bine ca nu s-a speriat Vivien, eu nici n-am stat sa ma uit ce se intimpla, a fost bubuitura, si caramizi, zigle ce Dumnezeu mai erau, tipete si urlete, am intors carutul si directia casa fugind.
Ma duc sa le dau la pitici sa pape.
narcisa
roxanaz spune:
Narcisa doamne biata de tine!!!! bine ca totul e ok si voi sunteti in regula! pupi de la noi!
Gen mama.....io cred ca asa absente n-ai avut niciodata! nici nu stiu, sa ti le motivez, sa nu ti le motivez.....hai, pune ceva poze dovada a distractiei si....mai vedem!