Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by plici pliciquote:
Originally posted by plici pliciquote:
Originally posted by emilyjeuly
mai fetelor, si noi ne-am ales biserica, este biserica Alba de pe Victoriei, dar nu cred ca inca este cazul sa merg acolo. mi se pare prea devreme.
in alta ordine de idei stie cineva cat mai costa acolo o slujba la acea biserica????
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
varu meu a facut anu trecut la biserica alba de pe vitoriei, si am impresia ca a dat fie 6 mil fie 9 nu mai stiu sigur, verific si iti zic
gata am aflat, 6 milioane
mercic mult
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
piggy spune:
ooana..grea decizie ai de luat!!!
nu poti sa faci si una si alta ? si poate vine si iubi al tau cu tine...sa munceasca acolo...
succes!!!
Rallu spune:
Fetelor eu am postat anuntul asta in alta parte.
De abia acum m-am gandit poate ar fi trebuit sa-l pun aici pt. ca voi sunteti cele mai interesate. Sper sa nu credeti ca sunt cicalitoare.
Mie mi-a placut foarte mult la Mc'Monis si mi-a parut rau ca nu s-a putut.
Asa ca il pun si aici.
Daca e cineva interesat de meniurile, preturile, etc de la Mc'Monis si nu vreti sa va mai deplasati...spuneti.
Eu am fost pe acolo si i-am rugat sa-mi trimita oferta pe mail.
Asa au si facut.
Arata superb totul dar din pacate atarna cam greu pt. buzunarele mele
Poate pt. voi merge.
magdala spune:
quote:
Originally posted by ooana
Adyris...daca ai 2 perechi de nasi, de ce nu?!
Fetelor, va cer si eu sfatul...ca am ajuns intr-o situatie in care nu mai stiu incotro sa o iau!
La servici mi s-a propus o "avansare" in sensul ca voi fi trimisa la un curs intensiv de germana de aprox 2 luni dupa care voi continua cursul in Germania, unde voi sta 2 ani de zile, unde ma voi specializa in meseria mea! Ma voi intoarce in Roamania dupa acesti 2 ani de zile, probabil pe un alt "level" in ierarhia conducerii.
In cei 2 ani de zile, voi veni in Romania la sarbatori, in concediu si la mai multe sedinte si atunci cand voi avea cursurile la masterat....deci voi veni cam o data la 2 luni!
Ce sa fac? Am asteptat de mult ca cineva sa dea o sansa tineretul pentru ca m-am saturat de expresiile "ea nu stie, ca e tanara!".
Uite acum vine si sansa, evident cu o marire de salar aferenta, cu bilete de avion platite, cu o experienta care nu se iveste in fiecare zi...si eu nu stiu ce sa fac!
Cele 2 variante ar fi:
- accept, ramane iuby acasa, pastram legatura cum putem si amanam nunta, o sa am un salar mai mare, o pozitie importanta in firma si o experienta extraordinara! sau...
- nu accept, raman pe aceeasi pozitie si aceeasi bani si facem nunta.
Ce sa fac, ce sa aleg? Cum o fi mai bine?
M-am consultat cu iuby si ce credeti ca mi-a zis: "- Alege ce crezi ca e mai bine pentru tine, eu sunt de acord cu hotararea pe care o vei lua indiferent care va fi ea!"
.....si eu?? ce sa zic? ce sa fac? Dati-mi un sfat fetelor, ca nu mai stiu incotro sa o apuc!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Parerea mea este ca ar trebui sa profiti de aceasta sansa pentru a avansa in cariera. Cine stie cand ti se va mai oferi o astfel de oportunitate...
Iar casatoria, daca nu se schimba nimic drastic in sentimentele voastre eu cred ca mai poate astepta.
In schimb, ati putea face cununia civila de sarbatori, cand vii, si cea religioasa cand termini. Dar repet, e numai parerea mea.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
anamariame spune:
quote:Eu zic sa nu eziti si sa pleci. E o sansa cu care te intalnesti o data in viata. Iar relatia voastra e suficient de puternica pentru a rezista la distanta 2 ani de zile. In plus, vrei sa regreti toata viata ca ai pierdut o asemenea ocazie?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Originally posted by ooanaCele 2 variante ar fi:- accept, ramane iuby acasa, pastram legatura cum putem si amanam nunta, o sa am un salar mai mare, o pozitie importanta in firma si o experienta extraordinara! sau...- nu accept, raman pe aceeasi pozitie si aceeasi bani si facem nunta.Ce sa fac, ce sa aleg? Cum o fi mai bine? ce sa fac? Dati-mi un sfat fetelor, ca nu mai stiu incotro sa o apuc!Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!Oana & Marius Wedding Day
krelia spune:
balki, ti-am zis la la restaurante, olgutza a facut la casa universitarilor si ea stie cel mai bine (si daca tot cetelesti mesajul, olgutzicutzica ce esti , poate ii zici si lu' fata cat platishi la biserica, pliiizz . Pup, mersi )
magdala, si tie! sa stii ca am tras cu ochiul la miresicile de Cta cand m-ai scriai si ma gandeam..nu mai vine fata noastra...ne-a uitat.....ma intristasema sa, un pik, recunosc ...am tras cu ochiu' la pozuci, ins f. te vaz si io la fatza! Mumos, mumos, gagica misto, nici nu zici ca e mamica
Nu'sh ce sa zic despre nunt ain aprc, decat ca...Degetzel (miresica de 2005) a facut cun. religioasa in curtea restaurantului..ea sigur stie cel mai bine cum e cu restrictiile...banuiesc ca, in primul rand trebuie sa convingi preotul sa iasa din biserica....altceva...nu stiu
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by ooana
Cele 2 variante ar fi:
- accept, ramane iuby acasa, pastram legatura cum putem si amanam nunta, o sa am un salar mai mare, o pozitie importanta in firma si o experienta extraordinara! sau...
- nu accept, raman pe aceeasi pozitie si aceeasi bani si facem nunta.
Ce sa fac, ce sa aleg? Cum o fi mai bine?
M-am consultat cu iuby si ce credeti ca mi-a zis: "- Alege ce crezi ca e mai bine pentru tine, eu sunt de acord cu hotararea pe care o vei lua indiferent care va fi ea!"
.....si eu?? ce sa zic? ce sa fac? Dati-mi un sfat fetelor, ca nu mai stiu incotro sa o apuc!
Cu toate ca iubi meu mi-ar zice vreo doua te sfatuiesc si eu la fel...sa pleci. Numai ca...ushor n-o sa-ti fie...am trecut si eu prin 4 ani de facultate in orashe diferite... Si vreau sa spun ca uneori imi venea sa Dar se merita...si...cum aveti o relatie solida, o sa reziste... Si o sa va fie bine mai tarziu
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
krelia spune:
oana, scumpa...grea decizie! Si te inteleg perfect!
Anul trecut am fost la o practica in Germania, timp de 2 luni, si crede-ma ca au fost cele mai negre luni din viata mea, pana acum...(eh, ma rog...fac din tantar armasar, poate , da' io asa am simtit)...eram departe de ai mei..eram departe de iubi....in ziua cand am plecat..nu vreau sa-ti povestesc cum m-am simtit cand s-a desprins avionul de la sol si am realizat ca nu-i voi mai vedea pt 2 luni....pe de alta parte, timpul petrecut acolo...pe langa banii cheltuiti pe cartele de tel si tzoale a insemnat o experienta de viata, si niste amintiri pe care le voi pastra .....au fost 2 luni nici grele, nici usoare...
Nu vreau sa te dau inapoi de la decizie...2 luni nu sunt 2 ani (precum nici iarna nu-i ca vara )
Cand l-am intrebat pe iubi, mi-a dat acelasi raspuns, sa stii....deci, nu-l judeca pe-al tau pentru raspunsul lui.
Sincer, nu stiu ce sa-ti spun...daca erau tot 2 luni, sau 6 maxim....iti ziceam fa-o, fara ezitare...insa, 2 ani de zile...ma gandesc atat la tine, la sansa ta profesionala...cat si la ce simti in suflet acum (si ce vei simti atunci)...pe de alta parte, faptul ca vei veni o data la 2 luni acasa, poate e un punct bun....iar iubi, cum te-a asteptat 20 si de ani, 2 ani va trebui sa te sustina si sa il sustii, pt ca nu va fi greu pt nici unul dintre voi...iar iubirea, n-are nevoie de nunta....
Of, fir-ar sa fie.......ce sacrificii suntem pusi sa facem, si asta numai pt bani si pozitie sociala....si pentru o sansa pe care o avem doar 1 data in viata..si pe care s-ar putea s-o regretam mai tarziu....
Eu, de felul meu sunt mai sentimentalista si mi-a fost destul de greu sa plec pt. 2 luni...daca ar fi fost pe o perioada mai mare sigur nu acceptam...sigur nu sunt cea mai buna sfatuitoare, desi, repet, te inteleg perfect....pe de alta parte, nici ideea ca iubi sa vina cu tine, dupa cateva luni acolo, nu e rea...si poate poate, mai stii...va stabiliti acolo....sau, ai clauza in contract ca la terminarea stagiului sa te intorci in tara? (noi am avut!)
PS. te rog, nu te lasa influentata de povestioara mea....am vrut doar sa stii ca sunt alaturi de tine si stiu ce este acum in sufletul tau
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
daii spune:
Rallu, trimite-mi si mie te rog oferta celor de la Mc Moni's la diana_83isp@yahoo.com.
Mersi
magdala spune:
quote:
Originally posted by krelia
balki, ti-am zis la la restaurante, olgutza a facut la casa universitarilor si ea stie cel mai bine (si daca tot cetelesti mesajul, olgutzicutzica ce esti , poate ii zici si lu' fata cat platishi la biserica, pliiizz . Pup, mersi )
magdala, si tie! sa stii ca am tras cu ochiul la miresicile de Cta cand m-ai scriai si ma gandeam..nu mai vine fata noastra...ne-a uitat.....ma intristasema sa, un pik, recunosc ...am tras cu ochiu' la pozuci, ins f. te vaz si io la fatza! Mumos, mumos, gagica misto, nici nu zici ca e mamica
Nu'sh ce sa zic despre nunt ain aprc, decat ca...Degetzel (miresica de 2005) a facut cun. religioasa in curtea restaurantului..ea sigur stie cel mai bine cum e cu restrictiile...banuiesc ca, in primul rand trebuie sa convingi preotul sa iasa din biserica....altceva...nu stiu
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Multumesc pentru compliment, Krelia.
Cat despre cununia afara, daca preotul merge acasa, in parc de ce nu ar veni, ma intreb eu.. Oricum voi merge si voi intreba, dar trebuie sa mai am in vedere si decorul pentru cununia afara care ar include cel putin drum decoarat cu tulle si flor, arcada, masa si scaune, eventual, daca nu ma supar si imi las invitatii in picioare. vreo jumatate de ora.
Am fost la biserica la o miresica de Cta care a avut drum in biserica decorat foarte frumos si mi-a placut f. mult. Nu a fost aglomeratie in spatele mirilor, lumea a stat in picioare si pe scaune, cum a vrut fiecare, iar langa miri erau doar nasii si in spate parintii mirilor. SUPERB!
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!