Miresele anului 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
adirys21 spune:
fetelor dragutelor dar harnice mai sunteti!!!
Bravo
Ce parere aveti de 2 perechi de nasi?
puteti sa-mi dati ceva argumente pro si contra?
va pup
adirys21
Rallu spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Rallu, scuze, habar n-aveam ca Postul Sf Petru si Pavel este variabil. Eu stiam(traiesc cu aceasta convingere de ani de zile) ca are doar doua zile!!!! Mersi pt informatie, am mai aflat ceva nou!
Krelia, eu zic sa mergeti voi la biserica mai intai sa aflati conditiile si sa intrebati cand se merge pt rezervari. Doua motive pt asta:1. nu mai pui nasii pe drumuri de 100 de ori pt acelasi lucru.
2. Stai cu inima impacata ca ai vb tu personal la biserica si nu te trezesti cu surprize de tot felul!!
Nu-i bai, Dya...nici eu nu stiam daca nu ma dadeam cu capul de respectiva chestie. Crezi ca ma interesa pe mine cand e postul ala?
E bine ca cel putin stiti cine va sunt nasii.
Noi am intrebat sfiosi (oricum nu prea aveam variante) si inca mai asteptam raspunsul.
Offf...as face orice decat sa invat.
kateryna spune:
quote:
Originally posted by adirys21
Bravo
va pup
adirys21
Eu sunt pentru si chiar vroiam doua perechi. Din pacate suntem primii din grup care ne casatorim asa ca...e greu si cu prima pereche, ce sa mai spunem de a doua.
krelia spune:
quote:
Originally posted by adirys21
Bravo
va pup
adirys21
Aveam si eu ideea asta acumc ateva luni, dar mi-a trecut...
Biserica ortodoxa accepta ambele perechi insa...o kestie car emi se pare putin cam discriminanta..doar una din cele 2 perechi sta in fata alaturi de miri, cealalata, stand un pas mai in spate.....
in plus..am inteles ca tre sa mai fie de-acord si biserica la care vrei sa te cununi...iar..o mare prostie...
Stiam ca se poarte prin Ardeal, cu 2 perechi de nasi...si in Moldova e la fel??
(da-i o cautare prin forum, ca s-a mai vorbit de treaba asta
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
plici plici spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
mai fetelor, si noi ne-am ales biserica, este biserica Alba de pe Victoriei, dar nu cred ca inca este cazul sa merg acolo. mi se pare prea devreme.
in alta ordine de idei stie cineva cat mai costa acolo o slujba la acea biserica????
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
varu meu a facut anu trecut la biserica alba de pe vitoriei, si am impresia ca a dat fie 6 mil fie 9 nu mai stiu sigur, verific si iti zic
plici plici spune:
quote:
Originally posted by plici pliciquote:
Originally posted by emilyjeuly
mai fetelor, si noi ne-am ales biserica, este biserica Alba de pe Victoriei, dar nu cred ca inca este cazul sa merg acolo. mi se pare prea devreme.
in alta ordine de idei stie cineva cat mai costa acolo o slujba la acea biserica????
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
varu meu a facut anu trecut la biserica alba de pe vitoriei, si am impresia ca a dat fie 6 mil fie 9 nu mai stiu sigur, verific si iti zic
gata am aflat, 6 milioane
balkina spune:
Buna fetele!
Am lipsit ceva ca am fost in concediu!
Dar revin cu vesti dar mai ales forte proaspete.
Mi-am rezervat restaurant: Casa Universitarilor, sala de jos. Please, daca are cineva poze cu aceasta sala decorata va rog trimite-ti-le pe florinaciulei@gmail.com.
magdala spune:
Bine v-am regasit, fetelor!
Celor care nu m-ati uitat... si celor noi, bine ati venit..
Fiind extrem de ocupata la munca am si pierdut sirul capitolelor scrise de voi, si apoi pana sa le citesc ... mi-a luat o groaza de timp.
Si acum, pentru ca m-am pus la curent cu evenimentele, ma intrebam si eu daca stiti ceva conditii obligatorii pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa faci nunta in alta parte decat in biserica, in parc, de exemplu. Ca eu auzisem ca sunt necesare nu stiu cate cereri si petitii la ... cei mari, etc. Stiti ceva?
Si ma gandeam sa confectionez eu unele dintre accesoriile pentru nunta, ca de exemplu marturiile, cosuletele, chiar cocarde, casuta pentru bani, cardurile de masa... Alte idei mai aveti?
toate.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
Raza de soare spune:
Fetelor, mi-e dor de voi de ma usuc !...
Scurt, ca nu pot scrie, o sa merg la un net pt detalii... Diseara mergem sa dam avansul la rest ! Dar la altul, desigur...
Si sper sa mai gasim 3 iunie liber... Da, nu facem in mai... SPER !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
ooana spune:
Adyris...daca ai 2 perechi de nasi, de ce nu?!
Fetelor, va cer si eu sfatul...ca am ajuns intr-o situatie in care nu mai stiu incotro sa o iau!
La servici mi s-a propus o "avansare" in sensul ca voi fi trimisa la un curs intensiv de germana de aprox 2 luni dupa care voi continua cursul in Germania, unde voi sta 2 ani de zile, unde ma voi specializa in meseria mea! Ma voi intoarce in Roamania dupa acesti 2 ani de zile, probabil pe un alt "level" in ierarhia conducerii.
In cei 2 ani de zile, voi veni in Romania la sarbatori, in concediu si la mai multe sedinte si atunci cand voi avea cursurile la masterat....deci voi veni cam o data la 2 luni!
Ce sa fac? Am asteptat de mult ca cineva sa dea o sansa tineretul pentru ca m-am saturat de expresiile "ea nu stie, ca e tanara!".
Uite acum vine si sansa, evident cu o marire de salar aferenta, cu bilete de avion platite, cu o experienta care nu se iveste in fiecare zi...si eu nu stiu ce sa fac!
Cele 2 variante ar fi:
- accept, ramane iuby acasa, pastram legatura cum putem si amanam nunta, o sa am un salar mai mare, o pozitie importanta in firma si o experienta extraordinara! sau...
- nu accept, raman pe aceeasi pozitie si aceeasi bani si facem nunta.
Ce sa fac, ce sa aleg? Cum o fi mai bine?
M-am consultat cu iuby si ce credeti ca mi-a zis: "- Alege ce crezi ca e mai bine pentru tine, eu sunt de acord cu hotararea pe care o vei lua indiferent care va fi ea!"
.....si eu?? ce sa zic? ce sa fac? Dati-mi un sfat fetelor, ca nu mai stiu incotro sa o apuc!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day