Miresele anului 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Rallu vreau si eu oferta, te roooog!!! anditav7@yahoo.com. Saru'mana!
Ooana , chiar nu stiu ce sa-ti spun. Eu si iubitel al meu suntem intrucatva dependenti unul de altul, sunt 7 ani in care nu a fost zi de la Dumnezeu in care sa nu ne auzim macar la telefon, si asta chiar si cand a fost el plecat din tara, in interes de serviciu. Cred ca si ep mine m-ar sfasia o asemenea decizie, si, sincera sa fiu, cred ca as da cu piciorul sansei, pentru ca nu cred ca as rezista distantei. Dar tu te cunosti cel mai bine, tu stii cum ai putea reactiona si dacfa e prea mult pentru tine. Gandeste-te bine, gandit-va impreuna, si veti lua decizia care trebuie, fara nici un fel de regrete!

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dragele mele...stiu ca sunt rea si ca nu am mai scris nimic..insa am citit mereu tot...

Draga Ooana incerc sa inteleg prin ce simti si crede-ma ca ma trec fiorii. Asa cum a spus si Krelia uneori viata ne supune sa facem unele sacrificii....si eu cred ca in viata nu poti sa reusesti fara sacrificii.
Vorbele d emulte ori sunt de prisos si nimeni nu stie mai bine decat noi ce ar trebui sa facem.

E greu...te cred insa trebuie sa te gandesti in viitor...asa ca mergi si fa dupa cum iti spune inima..ea este singurul nostru sfatuitor. Vei vedea ca dragostea ce o aveti amandoi unul pentru altul va rezista mai mult si va deveni mult mai puternica cu acesta ocazie.

http://community.webshots.com/user/mexxa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mexulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Draga ooana, am intrat si eu acum pe forum si am citit dilema ta. Eu cred ca tb sa vb foarte serios cu iubi al tau, sa vezi el ce simte mai exact. Fireste ca ti-a spus ce ti-a spus. Ce era sa-ti spuna:" Nu pleca ca te parasesc"?! Dar este o decizie pe care tb sa o luati impreuna. Pt ca si sacrificiul si beneficiile de pe urma acestei decizii le veti duce impreuna. Mie una mi se face rau cand ma gandesc sa stau singura printre straini 2 ani, pe de alta parte daca ar fi SANSA pe care o asteptam de-o viata nu i-as da cu piciorul fara s-o analizez bine inainte. As sta, m-as gandi la toate solutiile posibile, as inventa altele si as incerca sa impac si capra si varza. Cum spuneau fetele: nu poate veni si el cu tine? Probabil ca nu, din mom ce erai atat de suparata. Si apoi nu poti sa-i ceri sa-si abandoneze cariera in favoarea carierei tale pt ca nici el nu ti-a cerut asta!
Ooooofffffffffffff a dracu treaba; Mare dreptate are Krelia cand spune ca tb sa facem niste sacrificii/alegeri inimaginabile numai si numai pt bani, de fapt pt a avea un trai asigurat. Eterna lupta pt supravietuire...
SFAT: judecati foarte serios aceasta situatie!NU va pripiti cu decizii pe care mai tarziu le-ati putea regreta. Si, DA, iubirea adevarata ar trebui sa reziste oricaror probe...dar omul e slab si nu vrea s-o supuna probelor de frica sa n-o piarda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare, fetelor!!!

Nu dati cu parul!!! Stiu ca nu am mai fost de cateva zile bune pe aici, dar am motiv: munca, munca si iar munca... Si asa o tin in continuare... Acum cad cu nasul pe tastatura, dar am zis ca macar in treacat sa va salut si sa va spun ca nu v-am uitat!!! Am citit din mers si m-am speriat vazand cate pagini umpleti in fiecare zi!!!
Ooana... mare dilema, este adevarat... Dar... stii ce ma intrebam eu: nu acum imediat, dar dupa 2-3 luni, nu ar exista posibilitatea ca iubi al tau sa vina si sa lucreze si el acolo ceva, in Germania???
Poate ca daca sunteti impreuna, trece timpul mai usor...

Tigrutz, La multi ani, scumpa!!! Recunosc si cer scuze pt intarziere... M-am justificat mai sus!!!

Bun venit, noilor mirese de 2006!!!
Nu stiu cand, dar sper sa ne mai auzim!
Va pupic dulce pe nasuc!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor, multumesc pentru ca mi-ati raspuns!

E foarte greu sa iau o decizie pentru ca.....asa cum am mai spus noi ne-am cunoscut in timpul facultatii, am stat 2 ani impreuna in Bucuresti, apoi eu am terminat facultatea si m-am intors in Tg-Mures iar iuby a ramas in Bucuresti...2 ani am stat "la distanta"...si la 350 de km e destul de greu cu vazutul....dar am rezistat!

Acum 2 luni in sfarsit s-a mutat si iuby in Tg-Mures si acum vine momentul asta cand trebuie sa aleg exact acum cand stam din nou impreuna si iuby e in cautare de loc de munca!

Sansa care mi se ofera mie e greu de refuzat, voi castiga bine, voi invata o limba noua, imi voi perfectiona engleza, voi cunoaste alti oameni, alte cultura si nu in ultimul rand voi lucra intr-un consortiu international....vorbim deja de un salar foarte bun, de un loc in Managementul firmei la intoarcere! Mi se va asigura cazarea...si un training de specialitate!

Iuby nu stiu daca poate veni acolo, din pacate el nu vorbeste engleza decat ce a invatat pe contpropriu...a studiat in scoala franceza si rusa! Iar eu plec la un ritm de munca de cel putin 12 ore pe zi asa ca timp liber va fi mai putin!

Nu mi se va incheia nici un act aditional la contractul de munca pentru ca ei se bazeaza pe integritatea morala a fiecarei persoane atunci cand ne angajam sa ne intoarcem in 2 ani in Romania si sa ramanem in firma asta!

Eu lucrez la o fosta firma de stat, preluata recent de nemti si care acum se afla in reorganizare!

Iuby nu are cum sa-mi spuna sa nu merg pentru ca eu nu i-as permite sa-mi interzica, stie foarte bine cat am muncit pentru a ajunge unde sunt azi si tocmai de asta mi-a zis ca ma sustine indiferent de decizia pe care o voi lua, dar mi-a zis ca ne va fi foarte greu!

Oricum ieri am fost la interviu...suntem 5 persoane la care ni s-a propus si vor alege 2 persoane! Acum vom vedea....! Macar pleaca 2 si asta e mult mai bine decat sa pleci singur!

...si oricum o sa va scriu si din Germania daca voi pleca...si poate ca ne vom vedea si la un subiect de genul "Foste miresici de 2006"...ca dupa nunta cum mai discutam si noi ca fetele!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Buna dimineatza, miresici dragi!!!
Rallu, multumesc mult pentru oferta. Este chiar interesanta si ma atrage chiar daca nu fac nunta anul viitor.
OOana, scumpa te intelegm prin ce treci, si cat de greu iti este sa te decizi. Stai stramb si gandeste drept, ascultat-ti inima si vei fi fericita.
Pupici multi si o zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

aaaaaaa si am uitat...poate lucrul care m-a pus pe ganduri cel mai tare e ca o data ce am acceptat, indiferent de cat de greu imi va fi nu mai pot da inapoi si nu ma mai pot razgandi! Da stiti voi vorba aia "trecem noi si peste asta"!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Rallu, mersi mult pentru oferta. Chiar foarte interesanta, mai ales ca cei d ela Complexul Herastrau au cam aceleasi pretentii in ceea ce priveste pretul, dar de o ferit ofera mult mai putin. Eu una chiar o sa-l iau in calcul, ca tot sunt in mari cautari.

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Miresici am gasit ceva interesant !

Acte necesare oficierii CASATORIEI CIVILE

1. Actele de identitate ale viitorilor soti - original si copie
2. Certificatele de nastere - original si copie
3. Certificat medical prenuptial, valabil 24 de ore din momentul emiterii, datat cu 10-14 zile inainte de cununie
4. Declaratie de casatorie - se completeaza la Oficiul Starii civile
5. Timbre fiscale

Acte suplimentare, in functie de caz:
- certificat de divort, hotarare judecatoreasca definitiva de divort
- certificat de deces al sotului anterior /sotiei anterioare

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

CUNUNIA RELIGIOASA

1. Atentie la zilele in care nu se fac nunti - variaza putin de la an la an
2. Rezervarea la biserica se face cu 6-8 luni inainte
3. In momentul cununiei religioase aveti nevoie de:
- certificatul de casatorie civila
- verighetele
- taxa pentru preot - achitata de nasi
- doua lumanari mari, decorate (nasii)
- piscoturi si miere, vin
Cununia religioasa se oficiaza la biserica de care apartine mireasa. (ma rog..!)

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput