FIV 42
Raspunsuri - Pagina 4
Letitia spune:
Crinuta, eu cred ca m-am nascut stresata. La mine valorile prolactinei au fost 27,69 si 34,2 (normal 24,20). Dupa cum am mai spus, unii medici m-au sfatuit sa nu tratez prolactina nici la valorile astea, asa ca probabil ca e corect sa nu tratezi nici tu, mai ales ca la tine valorile sunt mai mici.
Mult succes!
Letitia
Avalon spune:
Am pus si eu o intrebare... 
Fetelor, dragelor, eu n-am inca indicatie pt FIV, dar avand in vedere ca am cativa anisori de incercari, in primavara vreau si eu sa fac. Nu m-am hotarat unde il voi face, deocamdata sunt la faza de documentare, am tot cautat in arhiva tot ce s-a scris la FIV, dar nu gasesc dozajul in care se da PREDNISON si perioada, stiu ca este prescris pt ca organismul sa nu respinga embrionul ca pe un corp strain.
Va multumesc inca o data si va doresc multa bafta! 

Sper ca nu sunt invizibila ![]()
Kariris spune:
Avalon, iubita, noua spre ex. la Medsana ne-a dat prednison dinainte de embriotransfer din ziua punctiei cinci zile parca, cred ca 2 pe zi; trebuie sa ma uit pe reteta daca oi fi pastrat-o ca io de nervi am aruncat tot ce mi-ar fi putut aduce aminte de fivul meu maret.
Letitia, lasa-l draga sa fie gelos ca-i bine. In fond toata descrierea este obiectiva. Asta-i realitatea. Si daca o fata te vede cu asa ochi iti imaginezi cum te vede un barbat!!!
Ei acu' are de ce sa fie gelos!!!
Avalon spune:
Lachione, te inteleg foarte bine in legatura cu FIV-ul, iti pui atatea sperante si...
Mercic pt raspuns!
Da' de ce oare tineam io minte ca se ia prednison dupa embriotransfer?![]()
Kariris spune:
Se da dinainte tocmai ca sa fie pregatit organismul pentru "musafiri" si sa nu-i dea afara...ceea ce a facut al meu organism cu tot prednisonul... Bafta multa!!!
Letitia spune:
Fetelor, referitor la Prednison, eu aveam impresia ca are legatura numai cu refacerea ovarelor si asta pentru ca la primul FIV (dupa recoltare) mi-au dat si mie, dar la al 2-lea (doar ET ) nu am mai luat... Si cum a zis si Lachi, tratamentul a durat 5 zile, cate 2 tablete de 5 mg/ zi.
Letitia
Avalon spune:
E foarte important cand se administreaza prednisonul, caci inainte de ET insemna ca are efecte negative asupra sarcinii, iar daca se da dupa ET, insemna ca nu e chiar nociv in sarcina. Pt mine este fff important aspectul asta, pe prospect scrie ca se administreaza cu prudenta in sarcina, nu ca ar fi total contraindicat, dar stiu ca are efecte secundare. Americanii spun ca prednison se administreaza in cazul in care cauza avorturilor spontane repetate este una autoimuna si organismul nu raspunde eficient la aspirina si heparina, de aici deduc ca prednison este ultima solutie in acest caz.
Fetelor, va cred ca n-ati dat prea multa importanta acestui prednison, pt ca este un mediacment ridicol de ieftin si avem tendinta ca desconsideram ceea ce nu e scump...
Danutza, unde esti, tu erai toba de carte in domeniul asta! Stiu ca la noi nu se pot face toate analizele pt depistarea cauzelor imunologice ale infertilitatii...
Kariris spune:
Ba eu chiar am dat importanta fiecarui amanunt si medicament pe care l-am luat vreodata, nu numai la fiv si, in legatura cu prednisonul am stiut exact de ce il iau, eu de fapt am mai facut tratament cu prednison cand am incercat sa scap de dependenta la un medicament datorita caruia facusem niste complicatii.
Letitia eu stiam ca pentru refacerea ovarelor ni s-au recomandat ouale fierte zilnic, pentru ca contin albumina. Asta bineinteles celor care nu au facut hiperstimulare, pentru ca acelea au facut si albumina umana.
crinuta71 spune:
Letitia multumesc de raspuns.
Fetelor, mie nu au sa-mi dea prednison deloc.
Cecilia iti tin pumnii pe maine.
laurabyby spune:
Fetelor eu am facut fiv la clinica MED NEW LIFE DR. e izdraelian al cheama RONE-EL,oricum sper sa va vad cat de curand la mamici.mult succes.