FIV 42
Raspunsuri - Pagina 5
Kariris spune:
LULI,tu mai existi????? Am incercat sa te sun de nenumarate ori dar...fara succes! Da si tu un semn ca mi-e dor de tine.
saftoiu_gina spune:
Buna fetelor.Nu am mai scris ca nu am avut ce sa mai spun ,dar de citit, v-am citit.
Danutza m-am programat si eu la dl.Prof. pe data de 11 octom.,vreau sa-mi dea sa fac toate analizele posibile si imposibile .Citesc de prolactina(nu am facut-o ptr. ca nu mi-a indicat-o.)si altele ,o sa va tin la curent.
Andicu, ce mai faci ? unde faci FIV-ul? In Ianuarie sau Februarie vreau sa-l repet si eu.Pina atunci mai fac rost de bani, imi fac si toate analizele si uit prin ce am trecut.
Fetelor eu nu am luat Prednison ,ca nu mi-a zis.Prednison am luat ptr.chisturi,sa nu se mai refaca dupa ce m-a curatat laparoscopic.
ceciserban spune:
Fetelor am niste emotii groaznice.Gata in sfarsit stiu ce voi face.Se pare ca totusi am sanse la FIV.In 27 SEPT. incep tratamentul si fac Dipherelin-ul,dupa procedura de la Medsana,o singura doza de 3,75.Dupa care in 3 OCT. ma vede la eco si atunci stabilim cand incep Menogonul.Iar de azi incep iara sa iau oribilul ala de Brocriptin.Voi face tratament pe toata perioada FIV-ului.
Nu stiu se face oare si pe perioada sarcinii,sau nu? Laurabyby tu ai mai facut si dupa ce ai aflat ca esti
sau ai intrerupt imediat?
Lachi am niste intrebari pt. tine.Tu la cat timp de la Diphereline,ai inceput Menogonul?Si cate zile ai facut Menogon?Dipherelinu-l se face tot intramuscular,ca si Menogonul sau nu?Tu mergeai zilnic la Medsana sa faci Menogonul?Denisa-asistenta dr. ti le face,sau cine?De cate ori faci dozari de Estradiol in perioada asta?Hai ca te-am tampit de cap,nu?Dar acum ca am intrat in linie dreapta iti dai si tu seama cu ma simt.
Crinuta iubita tu vineri incepi Dipherelinu-ul,nu?Cum esti ce mai zici?Pana la urma ti le faci tu singura sau cine?Vezi ca si mie dr. mi-a zis ca la asta cu Dipherelinu-l vrea neaparat sa vin la Medsana,restul pot si la Cluj,dar eu vreau pe toate la Medsana.Deci cred ca nu-i prea indicat sa-ti faci tu singura Dipherelinu-l.Acum tu decizi .
Pupici si multa bafta tuturor 

,
cecilia
Kariris spune:
Salut fetele mele dragi!
Cecilia scuze ca iti raspund asa tarziu dar am fost ocupata.
Deci, fi antena: dipherelinul l-am facut pe 18 iunie (la mine era a 21-a zi de ciclu); pe 30 iunie am fost la echo; pe 5 iulie am facut primul estradiol; pe 8 iulie am inceput menogonul, initial cu 4 pe zi ca in final in ultimele 2 zile sa fac 6 pe zi. In total am facut 15 zile de stimulare cu menogon, pana pe data de 22 iulie; tot pe 22 iulie am facut progesteronul si noaptea la 12 pregnylul. Pe 24 iulie am facut punctia si pe 26 iulie am facut ET-ul.
In perioada stimularii cu menogon am mai facut de cateva ori estradiolul si ecografii. Nu mai stiu exact cate.
dipherelinul se face intramuscular si este mai pretentios, trebuie sa-l faci la Medsana. Nici pregnylul nu te va lasa sa-l faci in alta parte.
Da, eu mergeam zilnic la Medsana sa-mi fac injectiile, pe care le scoteam din frigider inainte sa plec de acasa. Mi le facea Denisa mica (asistenta doctoritei), Atena (asistenta prof. Ancar) si de cateva ori s-a nimerit sa mi le faca alta asistenta din clinica tot foarte priceputa. Nici o injectie NU M-A DURUT DELOC. Trebuie sa faci injectiile aproximativ la aceeasi ora. Poti jongla intr-un interval de doua ore, dar nu mai mult. iti recomand intervalul 10-12, pentru ca duminica se fac injectiile doar intre 12- 13 si sa nu depasesti acel interval.
Ma bucur tare mult ca ti-a dat unda verde sa te apuci de fiv si iti doresc din tot sufletul SA REUSESTI!!!
Daca intentionezi sa faci injectiile la Medsana inseamna ca vei sta in Bucuresti, nu? Ce ma bucur! Voi putea fi alaturi de tine si la propriu! Pupici.
crinuta71 spune:
Cecilia ma bucur mult ca totusi faci FIV-ul acum (am ajuns sa ne bucuram ca putem face FIV
). Stiu ce mult ti-ai dorit asta. Iti doresc succes si sa reusesti din prima! Dar mai vorbim oricum pana atunci. La tine cat timp dureaza protocolul? Maine merg si eu la eco (am programare la 7 seara) si daca totul e bine, in 23 incep injectiile cu Dipherelin. Sper sa fie totul bine. Cred ca nu are rost sa mai zic in ce stare sunt.
Am sa-mi fac singura injectiile
, se fac subcutanat, dimineata si zilnic timp de aproximativ 4 saptamani. Nu stiu cine va fi dispus sa-mi faca zilnic atata timp aceste injectii (si e cam de dimineata, inainte sa merg la lucru). Dr. mi-a zis ca pot sa mi le fac singura. Sper sa ma descurc.
Va pup pe toate 

Kariris spune:
Crinuta, sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu folos peste tot tratamentul si procedura si sa se lase cu bebe!!! Sa ne tii la curent cum decurge tratamentul! Bafta multa!
Cecilia trimite-mi te rog nr. tau de tel. pe PM. Te pup.
Monica sper ca sunteti bine! Hai intoarceti-va la Bucuresti ca s-a facut urat si la munte! Ati disparut toate si m-ati lasat pe mine aici cu prospaturile!
ramonav23 spune:
Buna ziua din nou.
Eu sunt cea care am postat informatii despre FIV facut in Grecia.
Inca nu am nici o informatie, decat ca se intoarce maine, si atunci am sa postez mai multe despre ce a facut acolo, chiar si despre operatia de fibrom uterin, poate va fi de folos cuiva.
O zi buna.
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
ceciserban spune:
Lachi merci mult de tot pt. raspunsuri.Eu credeam ca vreo 10 zile dureaza Menogonul.Ai dreptate cu Moni,sper ca nu mai sunt la munte ca as vrea sa-i vad.Cat despre prospaturi,hai ca mai suntem si ,,mai veterane,, pe aici.Sa dea Domnul sa nu mai stam nici una mult pe aici si sa fugim la mamici.Ti-am trimis PM.
Crinuta astept sa ma suni maine,sa ne vedem daca poti,ca eu dupa aia plec duminica seara la BuC; si nu stiu daca voi mai ajunge acasa pana dupa rezultatul final al FIV-ului.
Sambata vrem sa mergem iar la Manastire la Nicula,ca sincer am mare nevoie,la cat sunt de disperata.Doamne vorba Letitiei,parca m-am nascut stresata.Nu reusesc sa-mi stapanesc emotiile oricat as incerca.Asa ma enerveaza ca sunt in halul asta.Imi vine sa ma bat singura.Lasa ca reusim si noi,chiar daca suntem asa disperate.
Pupici si multa bafta tuturor
cecilia
crinuta71 spune:
Lachi multumesc mult de incurajari. Am sa va tin la curent cu tot ce urmeaza. 
Cecilia te sun cand termin. Eu chiar nu mai stiu ce sa mai fac cu stresul. Cred ca niciodata nu am fost in starea in care sunt acum.
Eu acum nu demult am ajuns acasa. Am umblat (pe ploaia asta) prin o gramada de farmacii sa-mi caut ace potrivite pentru injectii. Si nu am reusit sa gasesc cat de mici as fi vrut (am vreo 4 ace de model). Numai asta imi mai lipsea. sa mai umblu si dupa ace.