FIV 42
Raspunsuri - Pagina 3

andicu spune:
Salut si eu viitoarele mamici prin FIV!
N-am mai scris prea des aici,ca nu prea am ce spune,insa continui sa va citesc.
Eu de-abia prin noiembrie o sa m-apuc de analize, pe unele va trebui sa le repet,desi le-am facut la inceputul anului.Cum eu intentionez sa fac FIV prin februarie,incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta inca o luna ,doua.
Am intrat de data asta ca sa urez si eu succes si sa le incurajez pe Crinuta,Danutza si Cecilia ! O sa fie bine, fetelor, ganditi pozitiv si nu acceptati nici-un moment gandul ca nu veti reusi! TREBUIE sa reusiti! asta e sansa care ne-a mai ramas, FIV,deci trebuie sa reusim orice-ar fi!
Delia, multa sanatate si sarcina usoara in continuare! la fel si tie, Laurabyby !!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

zisaCami spune:
Nu stiu daca ma mai tineti minte, am scris ocazional in ultimele luni. Dupa ultimul FIV nereusit ( sf. anului trecut ) am avut o depresie mai puternica decat as fi crezut. Drept pentru care am decis sa fac o pauza de un an de zile, timp in care mi-am propus sa slabesc. M-am gandit ca poate greutatea la care ajunsesem ar fi putut fi cauza esecurilor. Am reusit sa slabesc 18 kg, in prezent am 59 de kg si intentionez sa mai slabesc inca 2 kg pana la sfarsitul lui septembrie. Acum sunt ok, ma simt excelent si sunt pregatita pt. o noua incercare.
Eram inscrisa pe lista pt. FIV in octombrie, dar datorita faptului ca unele analize nu mi-au iesit bine ( ureaplasma si mycoplasma - pozitiv ), sunt nevoita sa mai aman cu o luna, adica in noiembrie. Se pare ca analizele nu mi-au iesit bine din cauza pisicii, asa ca acum alta belea ... trebuie sa-i fac analize si tratament si pisicii!
Mult succes celor care fac FIV in aceasta toamna: Crinuta, Danutza si Cecilia! Si in februarie Andicu!
Felicitari si sarcina usoara Deliei si Laureibyby! Laura tu cati embrioni ai pus? Vreau si eu !
Anemona, Tia, Monica-Elena
Cami

crinuta71 spune:
Laurabyby, Andicu, zisaCami multumesc de incurajari.
Laurabyby sarcina usoara! Ce bine de tine ca ai doi viitori .
zisaCami si Andicu va doresc succes atunci cand va vine randul la FIV! Pana atunci eu voi stii rezultatul. Imi e si frica sa ma gandesc la asta.

laurabyby spune:
Fetelor 4 embrioni am bagat ca sa fiu sigura ca prind ceva ca ma saturasem de atatea incercari.si uite ca am reusit sa am 2 sufletele in burtica.va tin pumnii pentru incercari si o sa reusiti.eu mereu gandeam ca daca e sa am bebe o sa am daca nu asta e.nu va pierdeti sperantele. 14+

zisaCami spune:
Laura Sarcina usoara in continuare si
frumosi si sanatosi!
Unde si cu cine ai facut FIV-ul? Eu oscilez intre 3 si 4 embrioni ( la incercarile anterioare am pus doar cate 2 ).
Cami

crinuta71 spune:
Fetelor si eu ma gandesc daca sa-mi pun 3 sau 4 embrioni (numai sa reusesc sa am mai mai multi si sa pot si congela, ce bine ar fi). Dr. mi-a recomandat 3, dar eu tot nu sunt sigura cum ar fi mai bine.

Letitia spune:
Buna, fetele!
Lachi, cu descrierea ta l-ai facut gelos pe sotul meu... Inca ii mai explic ca esti fata! Mi-a facut mare placere sa ne intalnim. Greu gasesti oameni care sa comunice atat de usor!
Cecilia, mie doctorita mi-a spus ca pot privi esecul ca pe o promisiune: ca se poate. Mi-a dat sa-mi refac analizele pentru boli infectioase (chlamydii, toxoplasma etc) si niste analize mai complexe de cuagulare a sangelui, care se fac numai la Fundeni. Mi-a zis ca hormonal am fost bine si ca estradiolul e mic comparat cu cel pe care-l are o femeie insarcinata spontan, dar era normal pentru FIV. Deci nu are legatura cu prolactina. Oricum, prolactina la mine intotdeauna a fost putin peste limita admisa, unii medici chiar mi-au spus ca nu ar fi cazul sa o tratez. Te rog sa stai linistita si sa ai incredere ca totul va fi bine.
In alta ordine de idei, cred ca tot prin ianuarie o sa fac si eu urmatorul ET, mi-a zis sa astept 3 cicluri normale, iar asta de acum nu se pune, ca se considera avort. Asa ca mergem cu Dumnezeu inainte! Letitia

crinuta71 spune:
Letitia scuza-ma ce te intreb, poate ai mai scris, tu cat ai avut crescuta prolactina peste normal? Te intreb pentru ca si eu o am foarte putin crescuta si fac totusi FIV (la mine e 25,93 si normal e pana la 24,2). Eu sunt si super stresata, poate ca e si de la asta.

Avalon spune:
Am si eu o intrebare pt fetele care au facut FIV, sau care cunosc protocolul FIV: in ce perioada dupa embriotransfer si in ce dozaj se ia prednison?
Va multumesc, si multa bafta fetelor care fac FIV in toamna!

ceciserban spune:
Laurabyby sarcina usoara si multa fercire alaturi de cele doua sufletele pe care le ai in burtica.Sa speram si sa credem in Dumnezeu ca si noi vom merge pe urmele voastre.Multumesc mult pt. incurajari,mi-ai mai dat sperante,inseamna ca si eu voi putea face tratament si pe perioada FIV-ului.E super,acum totusi cred ca voi putea reusi.
Letitia multumesc mult pt. raspunsuri si incurajari.Sa-ti dea Domnul si tie cat mai curand un bebe,ca stii ca au fost cazuri de sarcini naturale dupa FIV.
Azi plec la Buc.Maine voi vorbi cu dr.,sa vedem poate in curand incep tratamentul ca pe 27 e ziua 21 de CM.Oricum va tin la curent.Atunci ar trebui sa fac Dipherelin-ul,nu Lachi ? Va pup pe toate si multumim mult pt. suportul moral de care avem atata nevoie.
cecilia