Revelion 2005-2006

Revelion 2005-2006 | Autor: blanca000

Link direct la acest mesaj

Nu e deloc devreme sa ne interesam unde face revelionul anul acesta, desii unii poate au inca moemorii proaspete despre plaja, valurile marii, soare, ulei de plaja, dar cu cat e mai din timp cu atat mai bine.

Deci, unde va ganditi sa petreceti anul acesta revelionul? Unde l-ai petrecut pe cel trecut?
Eu, de ex, am fost la Calimanesti-hotel, masa si in concluzie nu mai vreau sa merg acolo. Suntem 5-6 perechi si vrem distractia impreuna. Recomandati-mi sau nu acolo unde ati petrecut voi.....

Nunta noastra
Nasi de cununie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Blanca,
eu ( din cauza virstei hahah ) pot sa spun caam ceva experienta si am facut revelioane in multe locuri dar cele mai nashpa ( parerea mea .. ) au fost cele facute la restaurant unde stai intzepenit pe scaun, te indopi si din cind in cind mai iesi si la dans, asta daca ai noroc sa fie o muzica de calitate. Pe locul doi la revelioane pierdute sunt cele facute acasa ( tu esti gazda )unde oricit ai fi de gospodina si oricit de drag ti-ar fii sa gatesti pina la urma nu intelegi mare lucru din revelion caci tu esti mereu ocupata iar dimineata cazi lesinata de oboseala. Asta se intimpla chiar si in cazurile fericite in care organizezi un bufet, dee esti gazda si tot trebuie sa fii cu ochii in patru ca toata lumea sa fie multumita si fericita. Sa aiba macar pahare si scrumiere mereu la indemina.
Te sfatuiesc pentru ca esti tinerica si sigur nu "vei duce dorul sarmalelor " in noaptea dintre ani ci vei vrea sa te distrezi, sa alegi un bar sau un pub. In Bucuresti sunt multe si cam toate organizeaza revelioane. De multe ori mai cu seama daca pub-ul ales este unul dintre preferatele tale si deci unde mergi cu placere te vei simti " ca acasa " dar vei dansa si vei sarbatorii.
Mai exista si varianta in care sa stai numai tu cu sotul tau ( dar asta mai incolo... mai pe la "batrinete" ) ... nu e rau iti spun sincer. E mai "pashnic" revelionul asa, nu te omori cu pregatirile ( citeva farfuriutze cu ceva de tip "finger-food" ajunge , si o sticla de "sampanie"), esti proaspata si odihnita... si ... cu singuranta va fi o "noapte de neuitat ".

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Doar cu sotul...da, dar nu acum mai tarziu..eu sunt o fire vesela si vreau distractie, ma plictisesc in doi...sau macar nu in noaptea de revelion caci ma ia un somn dupa sampania de la 12...
Noi avem gasca mare si vreau sa petrecem impreuna undeva toti, sa mancam , sa bem, sa dansam...si mi-ar place undeva departe de Bucuresti...sa scap de mirosul de oras..vreau aer mult, zapada daca da Domnu' si multi prieteni si distractie.
Poate o pensiune ceva, un hotel, o zona frumoasa ceva....

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Blanca, poate sunt eu nebuna insa cel mai frumos revelion a fost la cabana www.barcaciu.ro/" target="_blank">Barcaciude langa Avrig. E foarte frumoasa panorama, se vede toata Valea Oltului, Sibiul in departare, . Dezac=vantaj: trebuie sa-ti doresti "reluarea" vietii de adolescent pt cateva ore, conditiile sunt saracute, dormi inghesuit si nu ai apa curenta . Pt putin comfort poti incerca la www.negoiu.montrek.ro/" target="_blank">Negoiu, unde ai camera ca la hotel de 2 persoane, toaleta normala... agentiile de turism organizeaza la Negoiu revelioane inclusiv transport...
E superb.... Parerea mea

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Pentru ce ti-ai dori tu ti-as putea recomanda un revelion la Sovata la Hotel Edelweiss. Am petrecut acolo un revelion adevarat acum vreo 4 ani. Pe langa cina festiva din noaptea dintre ani au organizat in fiecare seara programe foarte interesante -o seara Dracula, un bal mascat(ofereau ai costume de la Teatrul din Tg. Mures), plimbari cu sania, jocuri de societate, concursuri,...)
A fost foarte frumos!

Gasesti si pe internet fotografii si informatii despre acest hotel.

Mult succes si sa faci cea mai buna alegere!

Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nu mai vorbitzi prostii ! cel mai frumos revelion este cu computerul in fatza hahahahahaha iei cu tine un pahar de sampanie si stai aici pe DC toata noaptea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Inciriati o vila undeva la munte..........daca va agitati de acum, aveti sanse mai multe si la negociere de pret si la a gasi ceva pe placul vostru.

Noi am petrecut in urma cu ceva ani un reveion de genul asta........cum spunea cineva mai sus, eram mai tineri, si nu am simtit lipsa apei curente si dormitul claie peste gramada, pt ca nu am plecat ca sa dormim:-)

Noi am plecat cu mincarea la bagaj, dar am avut acolo conditii sa pregatim friptura calda, etc.............e amuzant sa vezi cum se implica barbatii in astfel de situatii!!!! L-am vazut atunci pe un tip, director executiv la o firma super-cunoscuta, curatind cartofi!!! Am imortalizat momntul pt ca, evident ca nu s-a mai repetet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Daca aveti concediu mai multe zile, merita sa mergeti in Maramures. Eu acolo m-as duce, ami ales ca stiu o pensiune pe sufletul meu. Din pacate e departe si noi nu avem mult timp.

Mergi la inceput

Nici noi nu avem sa mult timp..poate 2-3 zile cel mult, dar vreau sa fim toti impreuna. Si poate nu eu, dar ceilalti sigur nu accepta fara minimum de conditii (care pt ei inseamna, baie, apa calda etc).
Vrem ceva frumos, distractie, fara sa stau in astea 2 zile sa fac eu de mancare sau asa ceva..si neaparat cina festiva sa ne imbracam frumos si...

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Stie cineva cum e in statiunea Sovata..hotel Faget sau Bradet? Am primit o oferta de revelion si as vrea sa stiu daca a vazut cineva aceste hoteluri. Sunt renovate sau nu?
Plsss...

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Prin Sovata am trecut anul trecut, mi s-a parut dragutz...dar nu stiu cum sunt acele hoteluri, poate stiu fetele din zona:)
La ce pret sunt ofertele pe care le ai? Ce includ?

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput